Dítě neříká své křestní jméno

542
5.9.14 15:30

Dítě neříká své křetstní jméno

Ahoj holky,
asi to je blbost, ale já jsem se nad tím pozastavila. Mám syna Vojtíška a pomalu začíná mluvit. Když se ho zeptám, jak se jmenuješ odpoví mi vždycky - Mariana ( po jeho Maiana ).Žádnou Marianu neznám, ani dítě, nikoho, nevím jak na to přišel. A nebo se mu to slovo nějak líbí… Mě ovšem napadlo, že mozžná v min. životě byl Mariana…
Co si o tom myslíte?

No a druhá chuťovka, dnes jsem byla na kontrole po dvou letech u ženského a s malým jsem tam byla jen jak byl v bříšku. A dnes jsem tam byla s ním a on ukázal na dveře, kde je doktor ( jinak tam je spousta jiných dveří) a on řekl, tam vždycky byli. Tak jsem vyvalila oči a zeptala se kdo? Maminka a Vojtišek. 8o Není to zvláštní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.9.14 15:33

@santape hustý :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
5.9.14 15:37

Nasemu budou 2 a pul a kdyz se ho zeptam jak se jmenuje, rekne Agy (jeho kamoska z baraku Agatka), az kdyz mu reknu ze je Ondra, tak teda rekne ze je Ony (tak mu rikala stejne stara holcicka kdyz se rozpovidavala), a kdyz se zeptam jak se jmenuje bracha rekne Vivy (Vojtisek)..

A to druhy je fakt neco… :-) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
5.9.14 15:38

Třeba to není Mariana, ale prostě jen něco plácá, teprve se učí mluvit a něco se jim říká hůř, tak to nahrazují. Můj syn na otázku, jak je jmenuje, odpovídá BŮ, byl v minulém životě kráva? :mrgreen: Jedna známá byla jako malá Hojaja a s jejím jménem to nemá pranic společného ;)

• Citovat
  • Upravit
4486
5.9.14 15:42

V 2. příhodě se sám pojmenoval. :-) No tyto vzpomínky se uzavírají kolem 5 let, nemáš se čeho bát, stává se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
5.9.14 15:43

@santape prosím tě, kolik je ti roků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15423
5.9.14 15:43

A u toho doktora řekl Vojtíšek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.9.14 15:44
@Krakatice88 píše:
Třeba to není Mariana, ale prostě jen něco plácá, teprve se učí mluvit a něco se jim říká hůř, tak to nahrazují. Můj syn na otázku, jak je jmenuje, odpovídá BŮ, byl v minulém životě kráva? :mrgreen: Jedna známá byla jako malá Hojaja a s jejím jménem to nemá pranic společného ;)

Ano, to plácat může. Jen je zvláštní, že ví jak se jmenuje a umí to vyslovit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.9.14 15:48

Moje dcera tvrdí, že je kočička Máňa :nevim: :lol: Dnes je nově kočička Agátka (jmenuje se tak kočka její tety) - prostě si na něco hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
5.9.14 15:52

@santape jsi trochu ulítlá na duchařinu, ne? ;) Já bych hned za vším nehledala něco velkého. Děti běžně komolí a vymýšlí si své vlastní výrazy..a nenapadá mně kvůli tomu projíždět cizí slovníky, jestli to v nějaké jiné řeči takto podobně nezní a nebyl v minulém, životě arab, Dán, Maďar atp. ;)
A ta gynda.. třeba mu to něco připomnělo, nebo viděl vcházet někoho jiného.. No těžko ti z břicha ty dveře viděl, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.9.14 15:53
@mojmira píše:
@santape prosím tě, kolik je ti roků?

Proč? Někdo věří v min. životy apod., nemusíš hned odsuzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.9.14 15:54
@lekarnicka28 píše:
@santape jsi trochu ulítlá na duchařinu, ne? ;) Já bych hned za vším nehledala něco velkého. Děti běžně komolí a vymýšlí si své vlastní výrazy..a nenapadá mně kvůli tomu projíždět cizí slovníky, jestli to v nějaké jiné řeči takto podobně nezní a nebyl v minulém, životě arab, Dán, Maďar atp. ;)
A ta gynda.. třeba mu to něco připomnělo, nebo viděl vcházet někoho jiného.. No těžko ti z břicha ty dveře viděl, že? ;)

Ano, proto píšu do esoterika a tajemno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.9.14 15:55
@LucaLuca píše:
V 2. příhodě se sám pojmenoval. :-) No tyto vzpomínky se uzavírají kolem 5 let, nemáš se čeho bát, stává se to.

Konečně můj člověk :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
5.9.14 15:56
@santape píše:
Proč? Někdo věří v min. životy apod., nemusíš hned odsuzovat.

já v žádném případě neodsuzuji, ale přišlo mě, že to píše tak 18náctka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.9.14 15:57
@mojmira píše:
já v žádném případě neodsuzuji, ale přišlo mě, že to píše tak 18náctka

osmnáct mi byli hodně, hodně dávno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit