Dítě protivné v den narození

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
711
26.2.12 19:31

Dítě protivné v den narození

Ahoj holky, pořád přemýšlím nad tím co mi řekla neuroložka. Ptala jsem se jí jestli si miminko pamatuje porod, protože prcek je protivný vždy kolem 20.tého v měsíci - myslela jsem to ze srandy. Teď naposledy to bylo od 18.tého do 20.tého a většinou je to bez příčiny (prdíky, koliky atd). Je mrzout pláče, nelze utišit ani v náručí, nic ho nebaví když byl mladší tak ani nespal, teď už alespoň spí. Všimla jsem si toho v listopadu, prosinci a v únoru. No a doktorka mi s cela vážnou tváří řekla, že si může pamatovat porod pak koukala do mé karty a říkala no u vás bych se ani nedivila - měla jsem akutního císaře, prcka museli rozdýchávat. Bolesti jsem měla cca 24 hod před porodem (pouze křížové). Prcek si nalokal plodové vody, která byla zkažená. Narodil se 20.září v 8:55.
Máte s tím některá zkušenost? Stalo se vám něco podobného? Máte to potvrzené od doktorky? Mě se to pořád nezdá a nemůžu logicky vysvětlit jak by si pamatoval to datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
26.2.12 19:33

Myslim, ze to mozne je…ale spis nez o datum jde o nejakou lunarni fazi…to deti urcite vnimaji.

nebyl v tu dobu úpněk, některé děti jsou na to taky citlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
26.2.12 19:35
suik píše:
Myslim, ze to mozne je…ale spis nez o datum jde o nejakou lunarni fazi…to deti urcite vnimaji.nebyl v tu dobu úpněk, některé děti jsou na to taky citlivé

Zkusím to někde najít, to mě nenapadlo. Mě tyhle věci vůbec neovliňují tak jsem na to ani nepomyslela. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.2.12 19:36

Kdybys řekla, že je dítě neklidné zhruba v době, kdy se narodilo každý den, tak bych ještě řekla, že jo, ale jinak, dítě snad kalendář nemá, aby vidělo, že zase uplynul jeden měsíc.
Buď se to nějak sešlo, možná zpočátku náhoda a teď už si to tak sama zdůvodňuješ, spíš bych to přičítala výběrovosti vnímání. Očkování v té době náhodou nedostáváte?
Nelámala bych si tím hlavu, kdyby byly děti protivné bez příčiny jen jednou měsíčně, tak bych si gratulovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
26.2.12 19:37
suik píše:
Myslim, ze to mozne je…ale spis nez o datum jde o nejakou lunarni fazi…to deti urcite vnimaji.nebyl v tu dobu úpněk, některé děti jsou na to taky citlivé

Ne tak to nesedí našla jsem toto http://www.oranzovestranky.cz/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
26.2.12 19:40
Gladys píše:
Kdybys řekla, že je dítě neklidné zhruba v době, kdy se narodilo každý den, tak bych ještě řekla, že jo, ale jinak, dítě snad kalendář nemá, aby vidělo, že zase uplynul jeden měsíc.
Buď se to nějak sešlo, možná zpočátku náhoda a teď už si to tak sama zdůvodňuješ, spíš bych to přičítala výběrovosti vnímání. Očkování v té době náhodou nedostáváte?
Nelámala bych si tím hlavu, kdyby byly děti protivné bez příčiny jen jednou měsíčně, tak bych si gratulovala :lol:

Očkování dostává cca 6.tého v měsíci, to už mě taky napadlo. A ani můj cyklus to neovlivňuje to je cca 4.tého v měsíci. Já si taky myslela, že je to tím, že ho v té době moc pozoruju, ale kdyby mi to doktorka nepotrvdila :nevim: Tak s tou protivností, on je mrzout všeobecně, ale většinou jsou to prdy. Ale v ty konkrétní dny brečí i v noci a to normálně nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.2.12 19:54

Nedávno tu nějaká maminka zakládala diskusi, že si velmi živě pamatuje svůj vlastní porod. Tak asi možné je kde co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
26.2.12 20:06

někde v podvědomí může mít uložené zážitky z porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.2.12 20:08

vsichni kluci pravidelne chrni den co dem a to presne v dobe, kdy se narodili

proste je to blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
26.2.12 20:29

Nas prcek se pravidelne budil každy den ve dvě rano, to se i narodil. Trvalo to dva roky nez to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
26.2.12 20:52

Dle reakcí je to tak půl na půl, blbost a možná pravda :mrgreen: Zkusím o tom něco vyhledat na netu. Díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
27.2.12 08:14
hefilka píše:
Dle reakcí je to tak půl na půl, blbost a možná pravda :mrgreen: Zkusím o tom něco vyhledat na netu. Díky holky

tak pak napiš,co jsi našla,zajímalo by mě to a holky asi taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.2.12 10:40

Junior měl cykly, kdy se totálně měnily jeho zvyky, potřeby, nálada. Nenapadlo mně to teda hledat v kalendáři, možná by se našla podobnost, třeba s tím úplňkem, nebo datem narození (taky 20.) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
27.2.12 17:16
Gladys píše:
Nelámala bych si tím hlavu, kdyby byly děti protivné bez příčiny jen jednou měsíčně, tak bych si gratulovala :lol:

souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
29.9.13 21:59

Tak holky, na netu jsem toho moc nenašla, ale mám druhé dítě a je to tu opět. Narodila se 26.4. a poslední tři měsíce peklo kolem 26.. A to upozorňuji, že je to hodné mimnko, přes den se budí se pouze na kojení, pláče jenom když jí nemůžu nakojit hned. Na koliky ani prdy netrpí. V noci spí od 20 do 7 hod. a budí se jednou na kojení. A ted 26. to bylo hotové peklo, celý den jsem jí měla na rukou(ani šátek! nezabral), jakmile jsem jí položila tak řev jako krááv*, už jsem skoro jela na pohotovost, protože tohle u ní opvradu neznám no a pak jsem se koukla do kalendáře :mrgreen: Jsem z toho jelen :nevim:. Jinak porod opět akutní císař, měla pupeční šňůru kolem krku a do porodních cest se cpala obličejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí