Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud by se to opakovalo, je urychlená návštěva lékaře na místě. Kamarádky syn takto skončil v nemocnici kvůli vyloučení epilepsie. Měl později takových epizod víc. Bral léky asi rok a půl. Pak mu je vysadili..
@alisekR no prave to me napadlo..ale udelal to prvne a prisuzuji to spis te cepici ci kamaradce…no snad uz to neudela..
Určitě bych hlídala jestli se to nebude opakovat. Když ano okamžitě bych šla k doktorovi..Dcera tak skončila v nemocnici na podezření epilepsie (v té době neměla ani rok) dělali ji tam různé vyšetření ale naštěstí se tam nic nepotvrdilo.. i teď ještě chodí na kontroly a eeg pro jistotu..
@G.a.b.c.a20 píše:
Určitě bych hlídala jestli se to nebude opakovat. Když ano okamžitě bych šla k doktorovi..Dcera tak skončila v nemocnici na podezření epilepsie (v té době neměla ani rok) dělali ji tam různé vyšetření ale naštěstí se tam nic nepotvrdilo.. i teď ještě chodí na kontroly a eeg pro jistotu..
A dcera to delala casto a jen tak?Prave me to vydesilo..ale nasazovala jsem.mu cepici a delala tam rantl,protoze mu padala do oci..tak si mylsim,ze chtel videt,co tam delam…pak asi za 10 min usnul.
Dítě podle mne neprotoci oči jen proto, ze mu davas neco na hlavu. Si to zkus sama na sobě - je to nepříjemné. Při dalším pozorování něčeho zvláštního bych šla určitě k lékaři.
No mi to tedy normalní nepřijde-určite bych se na to co nejdřiv poptala u lekaře.
Ja nevim,jeslti to.bylo v sloup..proste jakkby silhal a mel to barevne..nahore..ale vodet bylo..proste jak kdyz koukate nahoru..ne ze by oci nebyly vubec videt..Byla videt podstatna cast,ale spis me to vydesilo..budu to sledovat..snad uz se to opakovat nebude.
@Anonymní píše:
A dcera to delala casto a jen tak?Prave me to vydesilo..ale nasazovala jsem.mu cepici a delala tam rantl,protoze mu padala do oci..tak si mylsim,ze chtel videt,co tam delam…pak asi za 10 min usnul.
Dělala to jen zřídka ale jednou když se chtěla otočit z bříska na záda zůstala bezhybně ležet a vůbec nereagovala. My ji hned zvedli a po par vteřinách byla v pohodě jakoby se nic nestalo..bylo to fakt strašné a uz bych to nechtěla zažít..
Ahoj, dnes mi syn-1 rok protocil oci v sloup…hodne oko nahore…sedel v kocare..mel i zaklinenou hlavu, protoze byl v polosedu..Ale prisuzuji to tomu, ze koukal.na kamaradku, co stala za kocarem nebo na tu cepici..kterou jsem.mu prave nasazovala a upravovala…Byl jinak. normalni..ale videla jsem to prvne..Kdyby to udelal normalne,tak.bych se desila vic..Je mozne, ze chtel koukat na kamaradku.nebo sledoval tu cepici? Diky