Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Škurpice píše:
hmmm…tak to já má doma tedy nějakýho divnýho lva
Bin píše:
já jsem takovej blázen, že těmhle věcem přikládám velkej důraz, ale možná proto, že celkově se zabývám věcmi mezi nebem a zemí, bílou maigí, výkladem z karet, numerologií, bylinkama a tak podobně…takže ano - znamení má vliv na povahu, ale ne samo o sobě, ale když se dá dohromady klasickej horoskop, čínskej a numerologie…docela přesně se dá určit povaha a osud. a třeba já jsem lvice…jako dítě jsem byla takový ošklivý káče…malá brejlatá ošklivka…s obrovskýma dioptriema a okluzorem…takový děti se často stávají terčem posměchu a šikany…nikdo si na mě nedovlil a ještě jsem bránila spolužačky, na který kluci házeli pavouky a klidně jsem se i poprala......třeba! a neznám kolem sebe třeba jedinýho lva, kterej by byl ušlápnutej, nevýraznej, nespolečenskej, bez energie a tak…vždycky jsou to extroverti, který potřebujou bejt středem pozornosti a v životě se neztratí…![]()
tak to je mi líto…i zde halt výjimky potvrzují pravidlo… ![]()
Bin,ale kdyz se tomu tak venujes,tak prece musis vedet,ze hodnotit vsechny lvy stejne nelze.Ja lva doma mam,s asc.ve stiru,a je to jemny prijemny kluk,s jedinou „vadou“-neumi se branit
..Muj milej lvicek byl urvane dite na entou,ktere spalo extra malo.Ne ze by ted muj rak spal hodne(ale jak by mohli,kdyz ja-uplne jineho znameni-spim sotva par hodin denne
)
Mozna to ted vypada,ze znameni jako vliv na povahu popiram,ale neni to tak,naopak,jen je to velmi zjednodusene a polovicate,takove jako ja jsem to a to a jsem takovy se muze brat jen pro pobaveni a pro zabavu pro srovnani.
Any píše:
Bin,ale kdyz se tomu tak venujes,tak prece musis vedet,ze hodnotit vsechny lvy stejne nelze.Ja lva doma mam,s asc.ve stiru,a je to jemny prijemny kluk,s jedinou „vadou“-neumi se branit..Muj milej lvicek byl urvane dite na entou,ktere spalo extra malo.Ne ze by ted muj rak spal hodne(ale jak by mohli,kdyz ja-uplne jineho znameni-spim sotva par hodin denne
)
Mozna to ted vypada,ze znameni jako vliv na povahu popiram,ale neni to tak,naopak,jen je to velmi zjednodusene a polovicate,takove jako ja jsem to a to a jsem takovy se muze brat jen pro pobaveni a pro zabavu pro srovnani.
ale však ano…psala jsem, že přesný to bude jen tehdy, když se dá dohromady astrologie, s numerologií a čísnkým horoskopem…nikdy nelze všechny lvi nebo raky hodit do jednoho pytle…i dva lidi narozený ve stejný den budou jiný… ![]()
Bin píše:Any píše:ale však ano…psala jsem, že přesný to bude jen tehdy, když se dá dohromady astrologie, s numerologií a čísnkým horoskopem…nikdy nelze všechny lvi nebo raky hodit do jednoho pytle…i dva lidi narozený ve stejný den budou jiný…
Bin,ale kdyz se tomu tak venujes,tak prece musis vedet,ze hodnotit vsechny lvy stejne nelze.Ja lva doma mam,s asc.ve stiru,a je to jemny prijemny kluk,s jedinou „vadou“-neumi se branit..Muj milej lvicek byl urvane dite na entou,ktere spalo extra malo.Ne ze by ted muj rak spal hodne(ale jak by mohli,kdyz ja-uplne jineho znameni-spim sotva par hodin denne
)
Any píše:Bin píše:Any píše:ale však ano…psala jsem, že přesný to bude jen tehdy, když se dá dohromady astrologie, s numerologií a čísnkým horoskopem…nikdy nelze všechny lvi nebo raky hodit do jednoho pytle…i dva lidi narozený ve stejný den budou jiný…
)
Mozna to ted vypada,ze znameni jako vliv na povahu popiram,ale neni to tak,naopak,jen je to velmi zjednodusene a polovicate,takove jako ja jsem to a to a jsem takovy se muze brat jen pro pobaveni a pro zabavu pro srovnani.![]()
tak co ty oci
![]()
.To jsem psala i ja,jen jsem ti trochu chtela vyvratit tu posledni vetu,ze neznas zadneho lva takoveho a takoveho…
dostalas mě
ale já fakt žádnýho takovýho neznám ![]()
Bin píše:Any píše:dostalas měBin píše:Any píše:ale však ano…psala jsem, že přesný to bude jen tehdy, když se dá dohromady astrologie, s numerologií a čísnkým horoskopem…nikdy nelze všechny lvi nebo raky hodit do jednoho pytle…i dva lidi narozený ve stejný den budou jiný…
)
Mozna to ted vypada,ze znameni jako vliv na povahu popiram,ale neni to tak,naopak,jen je to velmi zjednodusene a polovicate,takove jako ja jsem to a to a jsem takovy se muze brat jen pro pobaveni a pro zabavu pro srovnani.![]()
tak co ty oci
![]()
.To jsem psala i ja,jen jsem ti trochu chtela vyvratit tu posledni vetu,ze neznas zadneho lva takoveho a takoveho…
ale já fakt žádnýho takovýho neznám
Any píše:Bin píše:Any píše:dostalas měBin píše:Any píše:ale však ano…psala jsem, že přesný to bude jen tehdy, když se dá dohromady astrologie, s numerologií a čísnkým horoskopem…nikdy nelze všechny lvi nebo raky hodit do jednoho pytle…i dva lidi narozený ve stejný den budou jiný…
)
tak co ty oci
![]()
ale já fakt žádnýho takovýho neznám
a mas Babu
![]()
![]()
a sakra ![]()
Lizbeth a jaké si ty znamení ?
jestli nevadí, že jsem odbočila od tématu. Ke kterému nemám co dodat neb rak je sice moje nejkámoška ale už je poněkud starší než 10 měsíců
![]()
Kallkapa píše:
Lizbeth a jaké si ty znamení ?jestli nevadí, že jsem odbočila od tématu. Ke kterému nemám co dodat neb rak je sice moje nejkámoška ale už je poněkud starší než 10 měsíců
![]()
Tak si tipni
![]()
Když tipneš, tak napíšu..
Lizbeth píše:Kallkapa píše:Tak si tipni
Lizbeth a jaké si ty znamení ?jestli nevadí, že jsem odbočila od tématu. Ke kterému nemám co dodat neb rak je sice moje nejkámoška ale už je poněkud starší než 10 měsíců
![]()
![]()
Když tipneš, tak napíšu..
Já nevím
BÝK ? ![]()
Lizbeth píše:
Tůdle nůdle - KOZOROH
KOZOROH ???
Doteď si mi byla celkem sympatická
(vtip)
Kallkapa píše:Lizbeth píše:KOZOROH ???
Tůdle nůdle - KOZOROH![]()
![]()
Doteď si mi byla celkem sympatická
![]()
![]()
(vtip)
No vidíš a přitom jsem taková zrůda - jako všichni Kozorozi ( také vtip)
![]()