Dítě Rak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
18.5.11 23:08

jooo, všichni kozorozi jste vylezli z jednoho pytle :lol: :lol: :lol: Ale zemský znamení jsem trefila :mrgreen: ( Pro vysvětlení, bývalý byl kozoroh - hrozný podivín :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.5.11 07:03

Ahojky, tak nečetla jsem diskuzi celou…na horoskopy a znameni moc nejsem…ale já jsem RAK. Nikdy jsem nebyla uplakana ani fixovana. Skoro v necelych 3 letech jsem šla do školky a byla asi nejsamostatnejsi dite na svete. Pravda nesnasela jsem skoly v prirode atd…ale to hlavne kvuli kolektivu kolem…
Co na sobe jako na Rakovi pocituju nejvic a co musim rict ze sedi tak je rodinny typ- u me je rodina na prvnim miste a pak dlouho dlouho nic…
Ale jako mala jsem fakt uplakanet nebyla ani trochu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.6.11 17:09

Tak já jsem taky rak, jako dítě jsem uplakaná nebyla, zato teď řvu kvůli každé krávovině :lol: Mám spoustu kamarádů i přítele ve stejném znamení a jedno mám odpozorované: mám-li se rozhodnout mezi A a B, zvolíme raději C jako zlatou střední cestu, kompromis. A ten náš krunýř, bublina nebo jak to říct. K tělu si těžko někoho pustíme, ale když už ano, je to projev té největší důvěry. A pak jsme neuvěřitelně zklamaní, když je zneužita. A poslední společná věc: pro přátele, kamarády, rodinu bychom se rozkrájeli, i kdyby to znamenalo, že my sami na tom velmi ztratíme.

Dcera je beran. Vůbec se jako beran nechová, je introvertní, chybí jí sebevědomí, je uplakaná, rozbrečí ji i čouhající nit z pyžama. Bazíruje na detailech. Nepotřebuje ke štěstí koletktiv a zájem jiných osob, vystačí si pouze s nejbližšími.

A ještě.. někdo tu psal o tom lvovi, že nezná žádného, který bvy nebyl extrovert, rád středem pozornosti a utlačovaný (nepamatuju si přesně jak to bylo napsáno). Já takového znám, moje mamka je přesně toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
5.5.12 12:41

ahoj, taky cekam holcicku raka, to co jsem cetla me uprimne moc nenadchlo, hlavne ta ubrecenost a taky nadmerna citlivost atd. jsem rada ze to tak neni zdaleka u vsech, i kdyz teda ja mam pocit, ze budu mit stejne rvouci dite :lol: kdyz se dale podelite o zkusenosti s detmi-raky budu rada :)

• Citovat
  • Upravit
7024
5.5.12 13:00

Braska je rak a kdyz jsme planovali mimco, tak podminka byla, aby to nebyl rak :-D by me kleplo, kdyby Danik byl stejnej jako bracha…
Kdyz byl malej, tak furt rval a rval a rval, vydiral rodice uz od malicka a tedka je v Africe, v 17ti se v lete sbalil a odjel..mame rekl, ze bud pojede do Ugandy - tam povoleni rodicu nepotrebuje, nebo do Beninu, kde bude u nejaky znamy. Tak mu povolili Benin…Ted mu je 23 a zije tam, tedka by se mel snad vratit, kdyz se mi narodil malej, ale buhvi na jak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.5.12 13:48

Mam doma maleho racka,prvni mesic jsem ho slysela brecet snad jen kdyz se narodil v porodnici a parkrat doma,od te doby breci jen kdyz vidi doktory,ma z jich desny strach. Takze ja mam totalne nebrecici dite,kamaradsky ke vsem,u babicek by byl I mesic bez breku,ale pak kdyz me vidi,tak se rad tuli a paradoxne jej rozplace treba spinava boticka :-D takze mozna racci jsou trosku citlivejsi,ale zeby to znamenalo,ze by jen rvali,tak to urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
5.5.12 14:23

Mám doma ráčky hned dva a potvrzuji ,že jako malé děti jsou opravdu nároční :nevim: :jazyk: Navíc jsou citlivky a je snadné jim ublížit ,anižby člověk chtěl :nevim: Starší ráček je už pubertačka a je to v pohodě,ovšem do 4let závislačka spala u nás v posteli :jazyk: A druhej ráček právě kvílí v pokojíku,kam jsem ho dala spát ,protože od rána jen řve a řve :zed: A to je mu už 21měsíců :nevim: :jazyk: Ale myslím,že to neni jen o znamení.V naší červencové diskuzi jsou skoro všechny dětičky ráčci a povahy maj úplně odlišné :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
26.3.13 01:02

Hledala jsem něco o Racích a našla tuhle diskuzi. Na znamení moc nedám, třeba na mě to nefunguje skoro vůbec, ale je to možná tím, že jsem na úplném pomezí dvou znamení.
Na syna ta račí charakteristika dost sedí. Od mala při jakékoli nepohodě řve. Donedávna nesnášel, když někdo přišel k nám domů. Od malinka je strašně uřvanej a i teď (jsou mu 4) ječí kvůli všemu. Když něco není podle plánu, je z toho vykolejenej. Puntíčkářství nejvyššího stupně, kdy musí mít deku srovnanou určitým způsobem a když ne, tak má hysterický záchvaty. Cíťa je taky šílenej. Žije ve svým světě fantazie, s hračkama si moc nehraje, pořád o něčem přemýšlí. Inteligenčně je nadprůměrnej, ale jemná motorika nic moc.
A hlavně mě strašně preferuje před tatínkem, což mě mrzí. Všechno maminka, nejradši, abych s ním chodila i na záchod. Když ho třeba chce taťka jen obléknout, dokáže dělat několikaminutový hysterický scény a to se taťka snaží vždycky v dobrým, když může, tak se mu věnuje. Občas samo zvedně hlas, ale nic nenormálního.
Je to miláček, ale občas teda zírám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana87
23.4.13 21:31
@Drogheda píše:
Hledala jsem něco o Racích a našla tuhle diskuzi. Na znamení moc nedám, třeba na mě to nefunguje skoro vůbec, ale je to možná tím, že jsem na úplném pomezí dvou znamení.
Na syna ta račí charakteristika dost sedí. Od mala při jakékoli nepohodě řve. Donedávna nesnášel, když někdo přišel k nám domů. Od malinka je strašně uřvanej a i teď (jsou mu 4) ječí kvůli všemu. Když něco není podle plánu, je z toho vykolejenej. Puntíčkářství nejvyššího stupně, kdy musí mít deku srovnanou určitým způsobem a když ne, tak má hysterický záchvaty. Cíťa je taky šílenej. Žije ve svým světě fantazie, s hračkama si moc nehraje, pořád .Jak o něčem přemýšlí. Inteligenčně je nadprůměrnej, ale jemná motorika nic moc.
A hlavně mě strašně preferuje před tatínkem, což mě mrzí. Všechno maminka, nejradši, abych s ním chodila i na záchod. Když ho třeba chce taťka jen obléknout, dokáže dělat několikaminutový hysterický scény a to se taťka snaží vždycky v dobrým, když může, tak se mu věnuje. Občas samo zvedně hlas, ale nic nenormálního.
Je to miláček, ale občas teda zírám. :-)

tak ja mam uplne jimy.problem.muj syn(10 mesicu) je fixovany na meho manzela.kdyz je doma tak se od neho ani nehne jak kdyby ho on porodil.

• Citovat
  • Upravit
alena1975
28.4.13 00:01

Já mám doma skoro tříletou račici a musím říct, že to je zlatý dítě. Strašně šikovná, hodná, rozumná. Jsme silná dvojka :). Není to o znamení. Je to o výchově a o tom, co nadělí tam ten nahoře :)

• Citovat
  • Upravit
5473
28.4.13 00:10

Taky máme Raka, jako miminko byl uřvaný, ale pochybuju, že to bylo tím znamením :mrgreen:. Teď je divočák, pořád v pohybu, řve taky každou chvíli, ale nemyslím, že víc než jiné děti v jeho věku. Citlivka, myslím, není. Já jsem taky Rak, jako mimino jsem asi měla své mouchy, ale vyloženě o uřvanosti se máma nezmiňovala.
Mladší je Střelec a řve stejně jako řvával Rak.

Já osobně na znamení moc nedám, teda vlastně skoro vůbec, manžel taky ne, ale když se měl starší narodit (termín na rozhraní Blíženec/Rak), tak říkal, hlavně ať není Blíženec, jsou prý hrozně nerozhodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.12.13 15:32

Ahoj holky, mám takovou otázku. Mám dceru narozenou ve znamení raka a i přesto, že na horoskop a znamení vůůbec nedám, moje tchýně je tím posedlá a pořád dokola o tom mele. Zblblo mě to natolik, že se modlím, abychom mi tři ohnivci ( střelci a lev ) její povahu ovlivnili. myslíte si, že je to vůbec možné? Že se povaha dá nějak výchovou změnit? Díky zy rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová