Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím tě, klid, nestane se mu vůbec nic. Dej si radši panáka
.
@Anonymní píše:
Dobrý den, nejradši bych si nafackovala. Syn 3 roky snědl k svačině bohužel už lehoučce chycený chléb. Já nána si toho nevšimla. Manžel si toho všiml na zbývajícím chlebu bohužel až když ho syn snědl. Jsem z toho na mrtvici. Bylo to lehce na kůrce, kterou mu okrajuji. Co teď? Dát živočišné uhlí? Děkuji a věřte že bych si nafackovala……
co by se mu mělo tak akutního stát. Z jednorázovky, zvlášt u chleba a lehce, se mu nic nestane.
@Anonymní píše:
Dobrý den, nejradši bych si nafackovala. Syn 3 roky snědl k svačině bohužel už lehoučce chycený chléb. Já nána si toho nevšimla. Manžel si toho všiml na zbývajícím chlebu bohužel až když ho syn snědl. Jsem z toho na mrtvici. Bylo to lehce na kůrce, kterou mu okrajuji. Co teď? Dát živočišné uhlí? Děkuji a věřte že bych si nafackovala……
Jo nafackuj si. Z každé strany. ![]()
Co myslíš, že by se mu mohlo stát?
@janickaIII
Třeba otrava, zvraceni/průjem…. Nechci to brát na lehkou váhu a mám zkrátka strach, obzvlášť poté, co byl syn jako malý závažně nemocný.
@Anonymní píše:
@janickaIII
Třeba otrava, zvraceni/průjem…. Nechci to brát na lehkou váhu a mám zkrátka strach, obzvlášť poté, co byl syn jako malý závažně nemocný.
Otrava? ![]()
Plíseň je jed. Troška plísně zdravého člověka nezabije, ani mu neuškodí. Pokud dítě nezačne zvracet, byl bych v klidu.
Kluk to zvládne. Ale ty se uklidni nebo dostaneš infarkt, který si způsobíš stresem.
Tak já nevím kam lidi dávají rozum. Jak by se mohl trochou plísně otrávit? Uklidni se a trochu nad tím popřemýšlej. Nic mu nedávej a hlavně nejezdi na pohotovost.
To živočišné uhlí je dobrý nápad. Neuškodí a naváže na sebe aspoň část mykotoxinů.
A jinak neplaš, jednorázově se nic nestane, nesnědl toho moc. ![]()
@Barbucha3 píše:Tak já nevím kam lidi dávají rozum. Jak by se mohl trochou plísně otrávit? Uklidni se a trochu nad tím popřemýšlej. Nic mu nedávej a hlavně nejezdi na pohotovost.
Protože to je jed a ne každý organismus si s tím bez problémů poradí. Riziko je tam vždycky.
@AlexanderKahnweiler píše:
Protože to je jed a ne každý organismus si s tím bez problémů poradí. Riziko je tam vždycky.
trocha plísně na chlebu je jed? Víš, kolik toho každý za svůj život sní, aniž o tom ví?
Dřív se běžně okrajovalo a zbytek jedlo. Ze všeho..Nemyslím si, že bychom byli víc nemocní než dnešní přečištěná a sterilní generace dětí.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Okamžitě na urgent. Ale fakt okamžitě!!! ![]()
Chudák otrávenej a matka sedí u emimina.
![]()
Nevyšiluj a dej si panáka …
Příspěvek upraven 26.12.23 v 18:09