Dítě snědlo plesnivý chléb

Anonymní
26.12.23 17:32

Dítě snědlo plesnivý chléb

Dobrý den, nejradši bych si nafackovala. Syn 3 roky snědl k svačině bohužel už lehoučce chycený chléb. Já nána si toho nevšimla. Manžel si toho všiml na zbývajícím chlebu bohužel až když ho syn snědl. Jsem z toho na mrtvici. Bylo to lehce na kůrce, kterou mu okrajuji. Co teď? Dát živočišné uhlí? Děkuji a věřte že bych si nafackovala……

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5728
26.12.23 17:34

Prosím tě, klid, nestane se mu vůbec nic. Dej si radši panáka ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
26.12.23 17:35
@Anonymní píše:
Dobrý den, nejradši bych si nafackovala. Syn 3 roky snědl k svačině bohužel už lehoučce chycený chléb. Já nána si toho nevšimla. Manžel si toho všiml na zbývajícím chlebu bohužel až když ho syn snědl. Jsem z toho na mrtvici. Bylo to lehce na kůrce, kterou mu okrajuji. Co teď? Dát živočišné uhlí? Děkuji a věřte že bych si nafackovala……

co by se mu mělo tak akutního stát. Z jednorázovky, zvlášt u chleba a lehce, se mu nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.12.23 17:41
@Anonymní píše:

Jo nafackuj si. Z každé strany. 8o
Co myslíš, že by se mu mohlo stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36007
26.12.23 17:43

Trochu penicilinu ty naděláš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.23 17:46

@janickaIII
Třeba otrava, zvraceni/průjem…. Nechci to brát na lehkou váhu a mám zkrátka strach, obzvlášť poté, co byl syn jako malý závažně nemocný.

• Citovat
  • Upravit
8587
26.12.23 17:48
@Anonymní píše:
@janickaIII
Třeba otrava, zvraceni/průjem…. Nechci to brát na lehkou váhu a mám zkrátka strach, obzvlášť poté, co byl syn jako malý závažně nemocný.

Otrava? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.23 17:49

Plíseň je jed. Troška plísně zdravého člověka nezabije, ani mu neuškodí. Pokud dítě nezačne zvracet, byl bych v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.12.23 17:50

Kluk to zvládne. Ale ty se uklidni nebo dostaneš infarkt, který si způsobíš stresem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
26.12.23 17:51

:roll: Tak já nevím kam lidi dávají rozum. Jak by se mohl trochou plísně otrávit? Uklidni se a trochu nad tím popřemýšlej. Nic mu nedávej a hlavně nejezdi na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9796
26.12.23 17:54

To živočišné uhlí je dobrý nápad. Neuškodí a naváže na sebe aspoň část mykotoxinů.
A jinak neplaš, jednorázově se nic nestane, nesnědl toho moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.23 17:57
@Barbucha3 píše: :roll: Tak já nevím kam lidi dávají rozum. Jak by se mohl trochou plísně otrávit? Uklidni se a trochu nad tím popřemýšlej. Nic mu nedávej a hlavně nejezdi na pohotovost.

Protože to je jed a ne každý organismus si s tím bez problémů poradí. Riziko je tam vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
26.12.23 17:59
@AlexanderKahnweiler píše:
Protože to je jed a ne každý organismus si s tím bez problémů poradí. Riziko je tam vždycky.

trocha plísně na chlebu je jed? Víš, kolik toho každý za svůj život sní, aniž o tom ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
26.12.23 18:05

Dřív se běžně okrajovalo a zbytek jedlo. Ze všeho..Nemyslím si, že bychom byli víc nemocní než dnešní přečištěná a sterilní generace dětí.

@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
26.12.23 18:08
@Anonymní píše:

Okamžitě na urgent. Ale fakt okamžitě!!! :roll:
Chudák otrávenej a matka sedí u emimina. :roll: :mrgreen:

Nevyšiluj a dej si panáka …

Příspěvek upraven 26.12.23 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení