Dítě spadlo z 20 centimetrů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37132
16.11.21 11:54
@Anonymní píše:
8 měsíců… Manžel u toho právě nebyl, někdo zvonil tak šel otevřít, já se otočila abych chytila druhé dítě, aby za ním samo nešlo… No a to první mezitím spadlo…
A upřímně netuším, co na tom chce manžel řešit…

U osmiměsíčního bych 20 cm fakt neřešila, mě se v tomhle věku dětí stavěly a padaly ze své výšky a kolikrát se i praštily hlavou třeba o postýlku apod. 3 měsíční mi spadlo asi z půl metru a taky se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.11.21 11:56
@unuděná píše: :P Dávej mu děti častěji na hlídání, klidně hodinku dvě denně po práci mu je svěř zatímco třeba vaříš nebo si zajdi vyvětrat ven hlavu. Brzy ho to přejde, neboj :mrgreen:

Presne tak! Zjisti, ze to hlidani deti neni podle predstav. :mrgreen: Mi se taky stalo, ze mimco nechtelo spat, bylo dozrane, knuralo, poplakavalo. Chlap prisel s tim, ze nejsem schopna uspat ani mimino. Tak si ho vzal a uspaval. Po trictvrte hodine knurani mi mimco vratil a omluvil se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
16.11.21 11:59

Takže chlap vidí děti jak z rychlíku ale bude mektat…bych ho poslala někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.11.21 12:00
@Capricorn61 píše:
Presne tak! Zjisti, ze to hlidani deti neni podle predstav. :mrgreen: Mi se taky stalo, ze mimco nechtelo spat, bylo dozrane, knuralo, poplakavalo. Chlap prisel s tim, ze nejsem schopna uspat ani mimino. Tak si ho vzal a uspaval. Po trictvrte hodine knurani mi mimco vratil a omluvil se. :mrgreen:
:palec: Přesně tak se na ně musí.
Můj chlap tedy tyhle řeči neměl, určitě ne, když byly děti takhle maličké. Ale když náhodou do něčeho šťournul, s radostí jsem mu danou činnost párkrát přenechala a bylo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
16.11.21 12:20

To mi připomíná, jak jsme byli s kámoškou venku a přijel tam její bývalý a spustil, co se malýmu stalo, že je tak červený? Tak se šla podívat a on, když kreslil křídou na zem tak si upatlal zrovna červenou i obličej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
16.11.21 12:24
@Anonymní píše:
Zdravím maminky… Před půl hodinou se mi stalo, že mi dítě spadlo cca z 20cm… Prevalil se z madrace a spadnul na bok, trošku se biuchnul o zem i hlavou, ma tam malý červený flicek. Brečel jen půl minuty a hračky pak byly zajímavější než řev… Manžel z toho dělá třetí světovou. Prostě jsem se otočila na druhé dítě a ve vteřině byl na zemi. Podle mě se nic nestalo a děti prostě někdy omylem spadnou (a to neříkám z gauče nebo tak, ale byla to menší výška, než z jaké občas spadne, když sedá. Je potřeba to nějak řešit, když je dítě úplně ok?

Klid, nic mu nebude, takových pádů ještě bude :mrgreen: Manžel ať se hodí do klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
16.11.21 12:26

Osmiměsíční dítě se převalilo z matrace, která byla položená na zemi? A to chce řešit? Kliiid.

To nevím, co bude dělat, až bude dítě starší, bude si stoupat, všude a na všechno lézt apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
16.11.21 12:34

20 cm je prd. Nejstarsiho jsme kdysi samozrejme omylem vytrasli z kocaru spiciho na pevnejch schodech do metra. Ted je mu 16 a honi holky.
Hele jestli nezvraci, neomdliva a neni spavej, nic se nestalo. Jeste sleduj zornicky, jestli ma stejny. A rana zepredu hlavy byva ok, ta celni kost je silna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí