18měsíční dítě spí s náma v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanak
7.1.14 18:47
  • Citovat
  • Upravit
hanak
7.1.14 18:56

U nás se malej vzbudí, začne mě ohlazovat, přitulí se, odloží si hlavičku na mě, případně hodí přes mě „fajfky“ a dopařuje se… Já ty rána miluju, je to roztomilé, jen kdyby se malej chtěl probouzet trochu dýl, je to hold ranní sova ;)

• Citovat
  • Upravit
492
7.1.14 19:03
Bezva článek, děkuji :hug:
@hanak píše:
http://www.evalabusova.cz/…_posteli.php
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.1.14 19:06

Tak to my si naštěstí rády pospíme obě :mrgreen:. Je to malej spáč asi po mamince ;) No, já spíš dospávám tu noční bitku :lol: a prcek se tulí. To jediné se mi líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.1.14 21:10

Vždycky jsem měla představu o tom, že moje dítě s námi spát nebude, že bude ve vlastní postýlce. Člověk míní, život mění. Od narození malá nechtěla spát nikde jinde než u nás. Teď jsou jí 2 roky a 7 měsíců a už 5 dní spí ve vlastní posteli, která je vedle naší. Spinká krásně celou noc a jediní, kdo to nese „težce“ jsme mi s manželem a vždycky se těšíme na ráno až k nám vleze se přitulit :)
Bezdětní kamarádi nás za společné spaní odsuzovali, ale já na tom nevidím vůbec nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.1.14 23:37
@valkil píše:
JO?
Mě ten náš prcek povídá: Mámo vstávej a zvedá mi hlavu :? A děsně se vzteká, že mě se vstávat nechce :twisted:

No nerikam nic :mrgreen: zachvaty smichu mam :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.1.14 23:40

Maly je mazlivy a ohleduplny takze u nas celkem ok, jen tatka dostava bomby ve stylu vreslingu..a veta tati tavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
19.2.14 14:11

U nás je ten samí problém akorát že jsou na to dva takže je v posteli mačkanice nemít 180×200 tak si to hodím jinak já jsem měla vždy postýlku přímo u sebe ale bylo to k ničemu oni to cítí že chrápou jinde no ted s nimi bojuji kluk už pomalu začíná spát ve své postýlce ale mám ji nalepenou u svojí no a holka to je hrůza tu uspím v naši posteli přenesu ji do její ale stejně se mi v noci vzbudí že chce k nám no a já nemám náladu aby vzbudila celý barák jak se bude rozčilovat že ji nechci k sobě hodím ji k nám a spí sladce až do rána…chce to trpělivost já si je naučila v posteli jen z důvodu že jsem v noci nemohla vstanou z postele jak jsem byla unavená takže jsme spali spolu ale přece ted už jsou větší a musí se naučit spat sami bohužel no bude to boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.2.14 14:18

Vidim ze vsude je to stejne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
19.2.14 15:23

Naše má teď taky období, že k nám v noci chodí..resp. já musím přijít pro ni-maminko, já chci k tobě do postele :mrgreen:

máme postel širokou přes dva metry, takže tam spíme všichni tři. aspoň, že nejmladší spí ve svojí postýlce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
19.2.14 15:57

Přítel se po narození starší odstěhoval do své ložnice :palec:,takže mu to „nevadilo“,že malá spí se mnou místo něj ( :mrgreen: ) na letišti! Hlavně kvůli kojení to bylo ideální :palec:!S malou přestávkou kolem 5.m.,kdy jsem si myslela, že „by měla“ spát ve své postýlce, ale stejně jsem to srdcem nedala, vrálila jsem si ji k sobě a dál jsme spaly spolu, spí v noci se mnou dodnes :srdce:!Odpoledne spí paradoxně ve své postýlce, která je k letišti přiražená a vydělané šprušličky, jde tam sama a chce!!!
Teď při druhé jsem tajně doufala, ikdyž nevěřila, že to půjde i s ní dohromady :think: - A JDE TO :dance: :srdce: :dance:!!!
Ikdyž maličkou občas do kolíbky lupnu ;),tak spíme stejně viceméně opravdu všechny tři spolu a je to náááadhera, moc moc moc si to užívám :srdce:!!!A rána jsou opravdu nej… Její : „Mami, poď!'“ mě rozhodně z postele vytáhne, ikdyž bych si 20ještě dala :srdce:!!!

Mmch. článek geniální :potlesk: :palec:!!!Jsem ráda, že jsem neudělala nic „špatně“,dala jsem prostě jen na své srdce a cit a ne na to, jak se to patří a mělo by to být :srdce: :srdce: :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
19.2.14 16:29
@MINKA22 píše:
U nás je ten samí problém akorát že jsou na to dva takže je v posteli mačkanice nemít 180×200 tak si to hodím jinak já jsem měla vždy postýlku přímo u sebe ale bylo to k ničemu oni to cítí že chrápou jinde no ted s nimi bojuji kluk už pomalu začíná spát ve své postýlce ale mám ji nalepenou u svojí no a holka to je hrůza tu uspím v naši posteli přenesu ji do její ale stejně se mi v noci vzbudí že chce k nám no a já nemám náladu aby vzbudila celý barák jak se bude rozčilovat že ji nechci k sobě hodím ji k nám a spí sladce až do rána…chce to trpělivost já si je naučila v posteli jen z důvodu že jsem v noci nemohla vstanou z postele jak jsem byla unavená takže jsme spali spolu ale přece ted už jsou větší a musí se naučit spat sami bohužel no bude to boj :mrgreen:

přiražte postýlku k posteli a sundejte z ní bočnici, tak bude spát v postýlce, ale bude mít vlastní prostor a vy víc místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
20.2.14 14:04
@anda.04 píše:
přiražte postýlku k posteli a sundejte z ní bočnici, tak bude spát v postýlce, ale bude mít vlastní prostor a vy víc místa [/cita
tak to je od narození bez vysledku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já jsem také spala jednu dobu asi 5 měsíců jen s dětmi na letišti bylo to ok ale ke konci mi to už lezlo na nervy děti rostou a hlavně oni vždycky museli být nalepeni na mě takže spát snimi je hruza jsem jak makrela holka hlavu na mojí hlavě a kluk nalepený na mě a pak jsem řekla stop tak to nejde a manžel bohužel spal jinde já chci mít chlapa také po svem boku takže ted učíme na postýlky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.14 14:16
@MINKA22 píše:
@anda.04 píše:
přiražte postýlku k posteli a sundejte z ní bočnici, tak bude spát v postýlce, ale bude mít vlastní prostor a vy víc místa [/cita
tak to je od narození bez vysledku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já jsem také spala jednu dobu asi 5 měsíců jen s dětmi na letišti bylo to ok ale ke konci mi to už lezlo na nervy děti rostou a hlavně oni vždycky museli být nalepeni na mě takže spát snimi je hruza jsem jak makrela holka hlavu na mojí hlavě a kluk nalepený na mě a pak jsem řekla stop tak to nejde a manžel bohužel spal jinde já chci mít chlapa také po svem boku takže ted učíme na postýlky. [/citace. To fandim…u nas prcek u prostred a s pritelem se muzem tak akorat drzet za ruce. :) :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí