Dítě u zubaře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.6.23 21:01

Dítě u zubaře

Ahojky, malý (5,5 roku) jde po roce na kontrolu k zubařce. Objednala jsem nás abych měla volno a mohla být u toho a byt s nim.
Ale v ten den musim na školeni do Prahy. Takže jde se svým tatínkem. Na tatínkovi teda visí víc než na mě. Občas ho pobolívá stolička a já mam strach, že mu ji budou trhat. Kaz tam má na 100%. Pokažde když na to myslím, je mi z toho hrozně ouzko, že tam pro nej nebudu jako podpora, že tam bude jen ten taťka. Bojím se normálně za něj, že ho to bude bolet, že bude plakat, jsem z toho pocitu uplně zoufalá. Když se na nej podivam, vubec neví co ho čeká a mě je ho šileně lito. Mezitim co on bude v křesle, tak já budu za volantem do Prahy. Asi už jsem uplně zešílela, ale všechny doktory oběhává se mnou a teď snad poprve bude beze mě.
Měl někdo stejný pocit, nebo už je ze mě blázen? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7223
6.6.23 21:07

Osobně bych se víc bála, že na mrkev bude tatínek. Ten náš je nervózní ze svých pochůzek a tohle si nejsem jistá, jestli by zvládl. Spíš ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24136
6.6.23 21:08

Chápu tě, ale oni to zvládnou :hug: já teď byla v nemocnici a syn (4roky) musel jit poprvé na odběry krve. Taky jsem měla obavy jak to zvládnou. A zvládl to s tatínkem krásně. Tatínek se mi pak přiznal, že měl strach, že když to uvidí, tak sebou sekne :D to mě vůbec nenapadlo se bát i o manžela :D teď už spolu obíhají další doktory a úplně v pohodě.

V zimě bude muset jít tatínek nejspíš s mladším synem na mandle a toho se teda bojím víc. Neumím si to představit. Ale já tu holt budu mít kojené miminko. Budou to muset zvládnout. Jen to bude pro mě fakt těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 21:09

Jsem si jistá, že taťka to zvládne. Zvládá se starat když je malej nemocný, jsou hodne spolu. Já dělám krátký dlouhý. Takže není jiná možnost. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1111
6.6.23 21:09

Taky jsem byla zvyklá být součástí všeho kolem dětí. Nicméně spíš kvůli sobě, než že by to děti nezvládly s někým jiným. On to s tátou zvládne, nemaluj si to horší než to je, to bude akorát nervovat tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5908
6.6.23 21:11

To chce klid, já taky oběhávám všechno s holkama, ale s dcerou k zubaři chodí manžel, zubařka tvrdí že je dcera víc v klidu.Tak se uklidni, chlapy to zvládnou, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 21:15

Náš malej je takovej cíťa. Tak doufám, že to zvládne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5891
6.6.23 21:15

Moje dcera doktory zvládá lépe s tatínkem, než semnou. Jednou už byla i s babičkou a úplně v pohodě. Semnou brečí, jen co vejdeme do ordinace. Podle mě ze mě cítí tu nervozitu a padá to pak i na ni.
Byla bych klidná, zvládnou to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 21:22

Děkuji všem za uklidnění. Možná je to i tím, že nevím, jak bude reagovat, pokud mu budou zpubek trhat, tak to bude prvni zoubek venku a prostě maminka tam nebude, aby ho uklidnila a pofoukala mu bolístku no. :D

• Citovat
  • Upravit
5936
6.6.23 21:31
@Anonymní píše:
Ahojky, malý (5,5 roku) jde po roce na kontrolu k zubařce. Objednala jsem nás abych měla volno a mohla být u toho a byt s nim.
Ale v ten den musim na školeni do Prahy. Takže jde se svým tatínkem. Na tatínkovi teda visí víc než na mě. Občas ho pobolívá stolička a já mam strach, že mu ji budou trhat. Kaz tam má na 100%. Pokažde když na to myslím, je mi z toho hrozně ouzko, že tam pro nej nebudu jako podpora, že tam bude jen ten taťka. Bojím se normálně za něj, že ho to bude bolet, že bude plakat, jsem z toho pocitu uplně zoufalá. Když se na nej podivam, vubec neví co ho čeká a mě je ho šileně lito. Mezitim co on bude v křesle, tak já budu za volantem do Prahy. Asi už jsem uplně zešílela, ale všechny doktory oběhává se mnou a teď snad poprve bude beze mě.
Měl někdo stejný pocit, nebo už je ze mě blázen? :nevim:

Já dávala ještě donedávna starší dítě do analgosedace a mladšího budu dávat do analgosedace teď. A mléčné zuby se trhat nemusí, když se ošetří včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
6.6.23 21:37
@Anonymní píše:
Děkuji všem za uklidnění. Možná je to i tím, že nevím, jak bude reagovat, pokud mu budou zpubek trhat, tak to bude prvni zoubek venku a prostě maminka tam nebude, aby ho uklidnila a pofoukala mu bolístku no. :D

Nemyslím si že mu to budou trhat… ono ty stoličky se snaží dětem zachránit. Budou mu spíše ten kaz vrtat a to ho bolet nebude. Už mu vrtali zub někdy? Měli jste jít fakt hned když už trošku bolelo. Ale pokud jen pobolívá, nebude to hluboký kaz a bude to povrchové vrtání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
6.6.23 21:37

Nebud zbytecne nervozni, malej to z tebe vyciti a bude se zbytecne bat dopredu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30618
6.6.23 21:41

Hele, to bude dobry :hug:, ja takhle jednou vedla dceru na RTG celisti do vedlejsi ordinace a nez jsem prisla, mel syn zub vyvrtany a nebyl u nej nikdo. Zvladli jsme to vsichni se cti. Zato dcera ve 2.tride se nejak nevyspala a pri trhani viklajici se jednicky malem rozkopala ordinaci, a to i pres mou pritomnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 21:43

@KKK85 pravě ze jen občas rekne že ho to bolí, tak si jde vypláchnout pusinku, zoubek vyčistime a za pul hodiny o nem neví. Bolest přichazi nepravidelne. Jednou za dva tydny, pak az za mesic atd. Kdyby to bylo dlouhodobé, už jsme davno po zubařce :andel:

• Citovat
  • Upravit
7253
6.6.23 21:44
@Anonymní píše:
@KKK85 pravě ze jen občas rekne že ho to bolí, tak si jde vypláchnout pusinku, zoubek vyčistime a za pul hodiny o nem neví. Bolest přichazi nepravidelne. Jednou za dva tydny, pak az za mesic atd. Kdyby to bylo dlouhodobé, už jsme davno po zubařce :andel:

to bude počínající kaz, maličky…určitě at to zmíní. Ale to není na trhání stoličky…to se tak řešilo kdysi. Teď se snaží zub zachránit i mléčný, zvlášt stolička. Drží místo pro další zuby a je lepší jak je na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí