Dítě v 17ti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1394
1.10.20 08:57
@Russet píše:
Matuš je další děcko. Možná že je nejdospělejší ta Lucinka. Čekám, že nejpozději do dvou let se rozejdou. Že zůstávají kamarády, ale jejich cesty se rozešly.

Taky si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
1.10.20 08:58

Moje mamka mela brachu taky v 17, tehdy to tak divny nebylo, ale sama rika, ze na to pripravena nebyla…
nedostudovala (a uz nikdy potom, protoze ji nikdo nepomohl, otec byl tyran a pritezi) a ani fyzicky takhle mlade telo nemusi byt uplne v top kondici, ve ktere je cca mezi 22 - 28 lety… a o psychicke vyzralosti ani nemluve…
byt tebou ty choutky jeste trochu zazenu, dostuduju, zacnu pracovat a pak do toho klidne vesele skoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
1.10.20 09:06

Ptáš se názor. Tak v 17 mít dítě s nedodělanou školou a neodpracovaným aspoň rokem je hovadina. Hodiny nehodiny zapni mozek. Píšeš, že jsi připravená i na temné stránky a co taková stránka, že zůstaneš na dítě sama? Bez školy bez praxe se práce hledá blbě navíc sama s dítětem. Uživíš vás? Nikdo neříká, že máš na dítě čekat do 30,ale v 17 fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
1.10.20 09:09

Teď si dej studenou sprchu a biologické hodiny pusť ke slovu tak za pět let ideálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.10.20 09:12

V sestnacti ti zacaly tikat biologicke hodiny, jo? Tak to bych se pomalu zacala pripravovat na tricitku a s ni souvisejici prechod :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
35329
1.10.20 09:20
@Anonymní píše:
Ahoj, zaprvé omluvte prosím anonym, ale je to pro mě citlivé téma. Abych se vám trochu představila. Je mi 17 mám přítele (29) a žijeme spolu už zhruba 3roky. Před rokem jsem sama na sobě začala pocitovat “že mi tikají biologické hodiny”. Zkrátka a dobře cítím obrovskou potřebu mít dítě. Vím co všechno to obnáší, znám světlé i temné stránky těhotenství a mateřství, protože mám o mnoho let mladšího bratra. (byla jsem u toho, když byl malý) Chtěla jsem se vás zeptat jaký na to máte názor?

Jaky na to mam nazor? Myslim, ze jsi neskutecne naivni a o zivote vis prd. V zivote jsi nikdy nepracovala, sama se o sebe nepostaras, bydlet nejspis nemas kde… ze vis, jak se prebaluje dite, neznamena, ze vis neco o materstvi. Ono musi i jist, nekde bydlet, nechodit nahaty… Dite v tvem veku se ma ucit, aby neskoncilo v zivote jako namezdni delnik a aby si tu rodinu jednou mohla ZODPOVEDNE zalozit a opravdu se o ni postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
1.10.20 09:21

Podle me spis nemas do ceho poradne pichnout, tak sis jako napln volneho casu usmyslela poridit si mimino, aby ses zabavila :nevim: A pokud bydlis s pritelem, resis domacnost a spol., tak to jenom umocnuje pocit, ze jedine, co ti chybi, je to dite. Znam to, mela jsem to pri bydleni s prvnim pritelem stejne, jen mi tehdy bylo 21.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
1.10.20 09:21

Toho tvýho ‚pritele‘ bych poslala do kriminálu, úchyl jeden :roll: jako tobě to nepřipadá divný, že se 26 letej chlap zabouchne do 14 lety? 8o a ještě k tomu spolu začnou bydlet?! Jako co to má bejt?! Probud se! Takhle mladá ještě ani nejsi plnoletá! Výdrž aspoň do dvaceti, dodelej si školu, najdi si práci a úplně ideálně i jinýho přítele, protože tohle je na hraně pedofilie, fakt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
1.10.20 09:25

@Pidulka1991 úplně přesně me tohle dostalo…čekání na statni byt vlastní nemá na vybavení nemá…

Ted mu zakazali zpívat a jsem zvědavá kdo je všechny bude živit protože podle všeho on nevydělá ani na jidlo.

Nebyt jejich rodičů jsou nahraný oba a teda, ze jemu to neni trapný zbouchnout mladou a nechat se dotovat jejími rodiči.

A teda říct mi Miminko tak mu rozbiju palubni jednotku slizakovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
1.10.20 09:29

Máme 15 letou dceru a doufám, že taková blbost ji nenapadne. Klidně ať má dítě brzy, ale napřed ať dodělá školu, střední. A aspoň rok pracovat by bylo taky potřeba.
A nechat bydlet jinde dítě ZŠ povinné, tak to je fakt mazec.
O biologických hodinách v 16 ještě nejde mluvit. A mít vlastní dítě je něco jiného než se chvíli koukat na výchovu sourozence. Soustred se na školu a nevymýšlej blbiny.

Příspěvek upraven 01.10.20 v 09:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
1.10.20 09:29

Tobě netikaji hodiny, ale nechce se ti do skoly a čekáš jaka to bude pohoda. Znám par takovych ktere to videli a udelali stejně jak ty. Jedna ceka 5 dite ma jen zs a radsi rodi jelikoz ji s detma a bez skoly nikam nevezmou. Dalsi kdyz zjistila situaci s prosikem hledala hlidani aby si dodelala skolu kdyt zjistila co vse stoji a nikdo ji nic neda zadarmo. Tvoje hodiny jsou stejny typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41188
1.10.20 09:38
@Anonymní píše:
Ahoj, zaprvé omluvte prosím anonym, ale je to pro mě citlivé téma. Abych se vám trochu představila. Je mi 17 mám přítele (29) a žijeme spolu už zhruba 3roky. Před rokem jsem sama na sobě začala pocitovat “že mi tikají biologické hodiny”. Zkrátka a dobře cítím obrovskou potřebu mít dítě. Vím co všechno to obnáší, znám světlé i temné stránky těhotenství a mateřství, protože mám o mnoho let mladšího bratra. (byla jsem u toho, když byl malý) Chtěla jsem se vás zeptat jaký na to máte názor?

můj názor je takový, že ti biologické hodiny rozhodně netikají. Prostě CHCEŠ, v pěti jsi chtěla žvýkačku, v 10 barbínu a teď CHCEŠ dítě. To mi moc dospělé nepřijde :think: už jen to tvoje prohlášení, že VÍŠ, co to obnáší :think: hmm, tak vážně nevíš, jen se tím alibisticky uklidňuješ, protože to dítě prostě CHCEŠ a všechno VÍŠ :think: a že tě rodiče ve 14 letech podporovali ve vztahu s 26letým dospělým chlapem? tak to je na kriminál, ikdyž u určitým menšin asi norma, tak to v pohodě moc není…
Takže jdi směle do toho, poradit si nenecháš, když všechno víš. Chybama se člověk učí, škoda jen, že za ty tvé bude potrestáno to dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
1.10.20 09:48
@Anonymní píše:
@Veru1987 Omluvte mě, ale do toho vám opravdu nic není. Ano dovolili a dokonce mě v tom podpořili (za což jsem jim vděčná a hrozně si toho vážím). Znají a znali ho již dřív a ví, že je to úžasný člověk.

To musí být opravdu úžasný člověk co ve 26ti letech žije s dítětem 14ti letým. To jsi byla na základce proboha!!! Tvoji rodiče nejsou normální. Tohle je tak na sociálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22048
1.10.20 10:18
@Anonymní píše:
Omluvte mě, ale do toho vám opravdu nic není. Ano dovolili a dokonce mě v tom podpořili (za což jsem jim vděčná a hrozně si toho vážím). Znají a znali ho již dřív a ví, že je to úžasný člověk.

Zakládáš úplně nesmyslnou diskusi - nejspíš jen proto, abys provokovala. Pokud od čtrnácti let žiješ s dospělým chlapem a rodiče Tě v tom podporují, tak je úplně zbytečné psát nějaké názory, stejně si z nich nic nevezmeš.

Normální rodiče, kterým opravdu záleží na budoucnosti a štěstí dcery, by takovou situaci nikdy nedopustili. Jelikož ti Tvoji ano, tak do této kategorie rozhodně nespadají - a jistě Tě budou šťastně podporovat i v plození a množení se v libovolném věku a počtu dle vlastní úvahy… a názor normálních rodičů na internetu není vůbec podstatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
1.10.20 11:30

Ze vis kulový. Tvým rodičům bych liskla, ze te nechali od 14 bydlet u tak starého chlapa. Ty dodělej školu a běž alespon na chvili makat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí