Ultrazvuk na začátku

Anonymní
30.9.20 20:12

Ultrazvuk na začátku

Hezký večer,

prosím o vaše zkusenosti. Minulý týden 12 DPO jsem měla HCG 24, 14 DPO 50 a tento týden v úterý, 17 DPO 466, testy silné a digitální ukazuje 2-3 týdny od početí, což pasuje. Na ultrazvuku jsem byla v to utery, což bylo 4+3, v děloze nic, jen vysoká sliznice a trocha volne tekutiny, byla jsem tak brzy, protože me první tehotenstvi bylo mimoděložní. Teď mě občas píchá v břiše, na pravé straně více a mívám tlak na konečník.

V pátek jdu na ultrazvuk znovu, to budu 4+6 a HCG už bude podle mě více jak 1000, takže by mělo v děloze něco být.

Mám hrozny strach, že tam opět nic nebude, co si myslíte, jsou hodnoty nízké? Myslíte, že při hodnotě 466 by nebyla vidět ani tečka nebo dutinka?

Moc děkuji, snad to vše dobre dopadne. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
30.9.20 20:17

Já myslím, že co se má stát se stane. Momentálně ti nejvíc škodí ten tvůj stres co si vyvoláváš. Takhle vařit z vody tu neumí fakt nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
30.9.20 20:26

4+6 je podle mě brzo. Nepanikař, dej si sklenku vína. Stejně to nijak neovlivníš (leda negativně tímhle stresem)
Jen pro uklidnění, co šlo vidět na mém utz 6+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.9.20 20:36
@Anonymní píše:
Hezký večer,

prosím o vaše zkusenosti. Minulý týden 12 DPO jsem měla HCG 24, 14 DPO 50 a tento týden v úterý, 17 DPO 466, testy silné a digitální ukazuje 2-3 týdny od početí, což pasuje. Na ultrazvuku jsem byla v to utery, což bylo 4+3, v děloze nic, jen vysoká sliznice a trocha volne tekutiny, byla jsem tak brzy, protože me první tehotenstvi bylo mimoděložní. Teď mě občas píchá v břiše, na pravé straně více a mívám tlak na konečník.

V pátek jdu na ultrazvuk znovu, to budu 4+6 a HCG už bude podle mě více jak 1000, takže by mělo v děloze něco být.

Mám hrozny strach, že tam opět nic nebude, co si myslíte, jsou hodnoty nízké? Myslíte, že při hodnotě 466 by nebyla vidět ani tečka nebo dutinka?

Je takový problém jít na utz třeba v 9 týdnu…??
Tenhle stres je peklo.
A každou chvíli utz taky není nic super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
30.9.20 20:39
@Lucie_Sx píše:
Je takový problém jít na utz třeba v 9 týdnu…??
Tenhle stres je peklo.
A každou chvíli utz taky není nic super.

Ona psala že tam šla tak brzo kvůli tomu že má za sebou mimoděložní, tak měla asi strach, což chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
30.9.20 21:13

Sla si tam prostě brzo. Výsledek je ze stejne nic nevíš a seš ve stresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
30.9.20 21:41
@Anonymní píše:
Hezký večer,

Šla jsi brzy, proto nemohlo být nic vidět. Počkej chvilku a uvidíš, bude to ok
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.9.20 21:55
@Kaktusanda píše:
Ona psala že tam šla tak brzo kvůli tomu že má za sebou mimoděložní, tak měla asi strach, což chápu.

ale v pátém týdnu stejně nic nepoznají. nejdřív šestý nebo sedmý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
30.9.20 21:57

Ono záleží jak kvalitní utz má tvůj lékař, nic se neboj, příště uz určitě bude něco vidět :kytka: hodně štěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
30.9.20 22:03
@pe-terka píše:
ale v pátém týdnu stejně nic nepoznají. nejdřív šestý nebo sedmý týden…

Myslíš že ani gestační váček v 5 týdnu? Já o tom nic moc nevím, mě dr. sám objednal až později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.9.20 22:13
@Kaktusanda píše:
Myslíš že ani gestační váček v 5 týdnu? Já o tom nic moc nevím, mě dr. sám objednal až později.

co si vybavuju, tak v pátém tt byla akorát vyvýšená děložní sliznice. Což znamená těhotenství, je to hormonální reakce. Ale kde se plod nachází z toho ještě není zřejmé.
Můžou být samozřejmě odchylky, žena může v rámci cyklu ovulovat/otěhotnět mimo „tabulky“ a tomu odpovídá i stáří plodu.
Já jsme poučena chodívala na první ultrazvuk až později, právě proto, abych si ušetřila ty nervy…Samozřejmě když nejsou potíže, bolesti, krvácení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.9.20 22:17
@Anonymní píše:
Hezký večer,

Při hladině 466 jednotek nelze nic vidět, to je ad jedna..ad dva, nestresuj zbytečně..už jen proto, že stres neprospívá absolutně nikomu..ale jinak, taky jsem musela na kontrolu brzy jsem také po mimoděložním takze tomu rozumím.. držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.9.20 22:21
@pe-terka píše:
ale v pátém týdnu stejně nic nepoznají. nejdřív šestý nebo sedmý týden…

To sice ne, máš pravdu nicméně když jednou prodelas mimoděložní tam už jseš u gynekologa vedená jako „riziková“..tím myslím, že zrovna nás co máme mimoděložní za sebou se nás rychlej nástup na gynde nemine.. i mně bylo řečeno „po zjištění dalšího těhotenství, okamžitě hlásit, budeme hlídat HCG“..a bylo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
30.9.20 22:22

HCG jsem nikdy neměřila, test jsem dělala někdy v 6. týdnu, na ultrzvuk jsem šla v 8. týdnu a byla tam jen ťupka. Nějak nevím, co tam v 5. týdnu čekáš, že uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.20 22:23

HCG byli ještě nizoučke a celkem nemožné aby tam něco bylo vidět šla jsi prostě strašně brzo… Na utz se něco ukáže PRÝ od 1000hcg, ale něco ti povím já byla u Dr v 6+1 a na utz ani prd nic žádný náznak těhotenství vzal mi krev a pak mi zavolal že je to v začátku celou dobu jsem se bála že je to mimoděložní,,, a mám přijít na kontrolu 30.9 což je dneska a a výsledek je že je miminko tam kde má a odpovídá a je ještě o 5 dní starší takže když jsem byla u Dr v tom 6+1 tak tam prostě asi někde muselo být jen to Dr nenašel a víš co je největší pecka když mi bral tehdá tu krev na HCG tak bylo už 17000 8o a Dr prostě nic neviděl :roll:… Neboj se určitě to bude dobrý jen si šla na kontrolu brzy ;)

Příspěvek upraven 30.09.20 v 22:28

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí