Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsme podobně HCG a bylo tp biochemické těhotenství, odešlo to samo.
Myslím zě 14 dni po očekávané menstruace. Měla jsem hezké pozitivní tehotensky testy. Ale na už pravé jen zvýšena sliznice jinak nic.
@Aslanka Tak to jste mě moc nepotěšila
zítra jdu právě na další kontrolu, protože cca 3dny po zpoždění ms jsem začala špinit a večer to zesílilo, tak jsme radši jeli, na UTZ byla jen zvětšená sliznice a HCG bylo 22,něco. Dva dny na to jsem jela znovu na kontrolu a HCG bylo 42,4 takže se zdvojnásobilo a včera bylo těch 211jednotek.
Mám strach, jelikož je to vymodlené miminko ![]()
Držím palce ať u vás všechno dopadne dobře. U mě ale HCG pak šlo dolu, takže tam bylo jasné ze je to biochemické.
Vždyť hcg ti roste normálně. To že je nizke může znamenat že byla ovulace o dost později.
@karkarka To jsem dr. říkala taky a on si stále trval na tom, že je to slabá hodnota.
A děkuji za informaci. Uvidím zítra, jelikož mě poslal do nemocnice na další odběr a na kontrolu, skrz mimoděložní těhotenství.
@Anonymní píše:
@Aslanka Tak to jste mě moc nepotěšilazítra jdu právě na další kontrolu, protože cca 3dny po zpoždění ms jsem začala špinit a večer to zesílilo, tak jsme radši jeli, na UTZ byla jen zvětšená sliznice a HCG bylo 22,něco. Dva dny na to jsem jela znovu na kontrolu a HCG bylo 42,4 takže se zdvojnásobilo a včera bylo těch 211jednotek.
Mám strach, jelikož je to vymodlené miminko
klid, vždyt hcg roste hezky. Tím že tam pořád budeš chodit budeš jen ve stresu. Na utz je brzo. šla bych za 14 dní a bude jasno.
@Markéta80 Honíme mě po vyšetřeních skrz špinění z minulého týdne. Trvalo to je jeden den a od té doby jsem v pořádku, nic mě nebolí.
Nejradši bych nikam nechodila a šla až za dva týdny
jak píšeš, akorát jsem ve stresu.
Holky, zdravím vás ![]()
Dnes jsem byla na dalším odběru krve.
V úterý jsem měla hodnotu 211 a dnes je to 344 jednotek
Ahoj, tak jak jsi na tom? Já bych dneska měla být 4+4tt, asi 5 dni spozdeni menstruace a HCG 70, tak mám strach.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jak jsi na tom? Já bych dneska měla být 4+4tt, asi 5 dni spozdeni menstruace a HCG 70, tak mám strach..
Ahoj, nedara bych tě strašila, ale jsem druhý den po revizi
miminko/embryo se nevyvíjelo a neodpovídalo 6.týdnu ve kterém jsem byla
za 4 měsíce se budeme pokoušet o miminko znovu
Ahoj holky,
25.9 odběr krve na HCG byl v hodnotách 42,4.
Včerejší odběr krve byl 211 jednotek HCG
Menstruaci jsem měla 24.8. a mešká mi 11 dní.
Doktor mě postrašil mimoděložním, ale jelikož na UTZ mám krásně zvětšenou sliznici, tak to prý mimoděložní nemusí být?
Co myslíte vy? Měla jste taky v těhu nějaká tak nizké HCG a narodilo se vám zdravé miminko? Jsem z toho zoufalá