Dítě v 17ti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
1.10.20 11:40
@Anonymní píše:
@Veru1987 Omluvte mě, ale do toho vám opravdu nic není. Ano dovolili a dokonce mě v tom podpořili (za což jsem jim vděčná a hrozně si toho vážím). Znají a znali ho již dřív a ví, že je to úžasný člověk.

Uzasny clovek neprca ctrnactilete decko pod zakonem. A normalni rodice tohle nedovoli, pokud tedy nejsou z Chanova, on na takove totiz pamatuje i zakon o pohlavnim zneuzivani.
Holka ve ctrnacti ma chodit do skoly, s kamoskama do kina a ne si hrat na dospelou s temer tricatnikem a zahrivat mu pelech.

• Citovat
  • Upravit
2084
1.10.20 11:40

Plánujte a pak se toho držte. Takže napřed dokončit školu. Nechcete přece být matka, co má jen základku, aby se za vás dítě jednou stydělo a vy si nedokázala najít pořádnou práci, ze které ho uživíte, ne? Potom minimálně rok pracovat. Ale lépe počkat, dokud nedostanete někde smlouvu na neurčito. A pak, pokud stále budete s přítelem a budete na to mít, si pořiďte dítě… Také není na škodu sepsat si třeba země a města, které byste ráda viděla, než budete mít děti… Ať pak nemáte pocit, že jste nic než po*rané pleny nezažila :)

A ještě z jednoho důvodu čekejte. Máte mezi sebou a partnerem velký věkový rozdíl. On ve svém věku už asi ví co chce a nebude se to u něj moc měnit. Ale mezi tím, co chce člověk v 17ti a tím, co v 25ti bývá kolikrát neuvěřitelný rozdíl.

Počkejte aspoň do dvaceti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
1.10.20 12:06
@lachtanice86 píše:
Ze vis kulový. Tvým rodičům bych liskla, ze te nechali od 14 bydlet u tak starého chlapa. Ty dodělej školu a běž alespon na chvili makat

Nemyslím, že tohle je pravda, tedy doufám. Jinak je to krajně pochybná rodina a děvče nepochází z běžných poměrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
1.10.20 12:06

A mimochodem, reálně hrozí, že ten váš je pedofil a jakmile budete moc dospělá (nejpozději do roka), tak vás nakopne a najde si další čtrnáctku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.10.20 12:38

Choď do toho👍 👍 👍 👍 urobiť si decko v 17 s úchylom, najlepší štart do života :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
1.10.20 12:42
@DeeDee.518 píše:
A mimochodem, reálně hrozí, že ten váš je pedofil a jakmile budete moc dospělá (nejpozději do roka), tak vás nakopne a najde si další čtrnáctku :lol:

Přesně tak protože jinak nechápu co by mohlo 26 letého chlapa přitahovat na 14 letý holce. Ale tak hlavně že je úžasný člověk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80097
1.10.20 12:52

@DeeDee.518 plýtváš svými radami, tahle minorita necestuje a žije úplně jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
1.10.20 15:13

Jaké vzdělání máš hotové? Kolik máš odpracovano a nasetreno? Vlastní bydlení máš? Vziti jste? Když tě pošle do háje utáhnes to? Máš prd že? Kam spěchas? Co ti uteče? Sakra borky už dostaňte rozum!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14170
1.10.20 17:44

Kamarádka to měla velmi podobné, od 15 se starším mužem, od 17 šílená touha po dítěti. Udělala maturitu, vzali se, pořídili si dítě v jejích 19, kdy nastoupila na VŠ. Tu nedokončila, šla jinam, kde si udělala titul. A říkala, že ty 2 roky ji všechno nutkalo k tomu, pořídit si dítě. Odolala a udělala to nejlepší v dané situaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
1.10.20 20:43

Být tebou pořídím si psa, hormony, roupy nebo jestli chceš teda tak hodiny se vyřadí a dítě si porid a z budeš mít něco odpracováno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
1.10.20 21:02
@DeeDee.518 píše:
A mimochodem, reálně hrozí, že ten váš je pedofil a jakmile budete moc dospělá (nejpozději do roka), tak vás nakopne a najde si další čtrnáctku :lol:

Jo, to už zakladatelka nejspíš tuší. Proto si chce pána pojistit tím mimískem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11070
1.10.20 21:17
@Anonymní píše:
Ahoj, zaprvé omluvte prosím anonym, ale je to pro mě citlivé téma. Abych se vám trochu představila. Je mi 17 mám přítele (29) a žijeme spolu už zhruba 3roky. Před rokem jsem sama na sobě začala pocitovat “že mi tikají biologické hodiny”. Zkrátka a dobře cítím obrovskou potřebu mít dítě. Vím co všechno to obnáší, znám světlé i temné stránky těhotenství a mateřství, protože mám o mnoho let mladšího bratra. (byla jsem u toho, když byl malý) Chtěla jsem se vás zeptat jaký na to máte názor?

Tvé biologické hodiny odtitikají za přesne 3 vteřiny. Startují…3,2,1,teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18247
1.10.20 21:17

Ale tak zas jestli znáš světlé i temné stránky těhotenství a mateřství, tak to je pak jiná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí