Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Plánujte a pak se toho držte. Takže napřed dokončit školu. Nechcete přece být matka, co má jen základku, aby se za vás dítě jednou stydělo a vy si nedokázala najít pořádnou práci, ze které ho uživíte, ne? Potom minimálně rok pracovat. Ale lépe počkat, dokud nedostanete někde smlouvu na neurčito. A pak, pokud stále budete s přítelem a budete na to mít, si pořiďte dítě… Také není na škodu sepsat si třeba země a města, které byste ráda viděla, než budete mít děti… Ať pak nemáte pocit, že jste nic než po*rané pleny nezažila ![]()
A ještě z jednoho důvodu čekejte. Máte mezi sebou a partnerem velký věkový rozdíl. On ve svém věku už asi ví co chce a nebude se to u něj moc měnit. Ale mezi tím, co chce člověk v 17ti a tím, co v 25ti bývá kolikrát neuvěřitelný rozdíl.
Počkejte aspoň do dvaceti.
@lachtanice86 píše:
Ze vis kulový. Tvým rodičům bych liskla, ze te nechali od 14 bydlet u tak starého chlapa. Ty dodělej školu a běž alespon na chvili makat
Nemyslím, že tohle je pravda, tedy doufám. Jinak je to krajně pochybná rodina a děvče nepochází z běžných poměrů.
A mimochodem, reálně hrozí, že ten váš je pedofil a jakmile budete moc dospělá (nejpozději do roka), tak vás nakopne a najde si další čtrnáctku ![]()
Choď do toho👍 👍 👍 👍 urobiť si decko v 17 s úchylom, najlepší štart do života
![]()
@DeeDee.518 píše:
A mimochodem, reálně hrozí, že ten váš je pedofil a jakmile budete moc dospělá (nejpozději do roka), tak vás nakopne a najde si další čtrnáctku
Přesně tak protože jinak nechápu co by mohlo 26 letého chlapa přitahovat na 14 letý holce. Ale tak hlavně že je úžasný člověk ![]()
@DeeDee.518 plýtváš svými radami, tahle minorita necestuje a žije úplně jinak
Jaké vzdělání máš hotové? Kolik máš odpracovano a nasetreno? Vlastní bydlení máš? Vziti jste? Když tě pošle do háje utáhnes to? Máš prd že? Kam spěchas? Co ti uteče? Sakra borky už dostaňte rozum!
Kamarádka to měla velmi podobné, od 15 se starším mužem, od 17 šílená touha po dítěti. Udělala maturitu, vzali se, pořídili si dítě v jejích 19, kdy nastoupila na VŠ. Tu nedokončila, šla jinam, kde si udělala titul. A říkala, že ty 2 roky ji všechno nutkalo k tomu, pořídit si dítě. Odolala a udělala to nejlepší v dané situaci…
Být tebou pořídím si psa, hormony, roupy nebo jestli chceš teda tak hodiny se vyřadí a dítě si porid a z budeš mít něco odpracováno
@DeeDee.518 píše:
A mimochodem, reálně hrozí, že ten váš je pedofil a jakmile budete moc dospělá (nejpozději do roka), tak vás nakopne a najde si další čtrnáctku
Jo, to už zakladatelka nejspíš tuší. Proto si chce pána pojistit tím mimískem ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, zaprvé omluvte prosím anonym, ale je to pro mě citlivé téma. Abych se vám trochu představila. Je mi 17 mám přítele (29) a žijeme spolu už zhruba 3roky. Před rokem jsem sama na sobě začala pocitovat “že mi tikají biologické hodiny”. Zkrátka a dobře cítím obrovskou potřebu mít dítě. Vím co všechno to obnáší, znám světlé i temné stránky těhotenství a mateřství, protože mám o mnoho let mladšího bratra. (byla jsem u toho, když byl malý) Chtěla jsem se vás zeptat jaký na to máte názor?
Tvé biologické hodiny odtitikají za přesne 3 vteřiny. Startují…3,2,1,teď
Ale tak zas jestli znáš světlé i temné stránky těhotenství a mateřství, tak to je pak jiná ![]()
Uzasny clovek neprca ctrnactilete decko pod zakonem. A normalni rodice tohle nedovoli, pokud tedy nejsou z Chanova, on na takove totiz pamatuje i zakon o pohlavnim zneuzivani.
Holka ve ctrnacti ma chodit do skoly, s kamoskama do kina a ne si hrat na dospelou s temer tricatnikem a zahrivat mu pelech.