Dítě v posteli nebo v postýlce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
14.4.10 20:42

Nevím, jestli to byl dotaz na mě nebo na někoho jiného, ale napíšu Vám jak je to u nás - ale každé dítě je jiné. Když byl malý miminko, tak jsme ho uspávali většinou na rukách a nebo v košíku - jezdícím. Zvykl si na svoje prostředí. Hned když usnul na rukách dali jsme ho do postýlky. Když byl na košík velký a nemohl v něm spát - přes den, tak jsem to dělala tak, že jsem ho dala do postýlky a jakobych ho plácala po zadečku, že se trochu pohupoval a usnul. Teď je malému 15 měsíců a večer ho tam dám,má u postýlky pytel s hračkama, vyháhne si co chce, hraje si - většinou tak 15 minut a usne si u toho. Pak jenom vyhátnu hračky. Tak spíne i v poledne. Dám do postýlky on si hraje až usne.Ale jindy tam neni, nechce být v postýlce tak už od roku… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
15.4.10 09:11

Kvaček a nechceš zkusit koupit mu normální velkou postel??Dáte si jí do ložnice a pak jí pomalu budete odsouvat??Když postýlka není jeho styl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
15.4.10 13:09

Vendy, prostě sem dala dítě do postýlky, pohladila a pryč. dcera byla hodná, tam to šlo skoro samo, se synem to bylo horší, ale on byl celkově první 2 měsíce hodně uřvanej. Takže sem ho dala do postýlky, pohladila a šla pryč. Furt brečel, tak sem tam prostě chodila v intervalech a vždycky na něj mluvila, hladila a pak šla zas pryč.A takhle furt dokola, dokud neusnul. Někdy sem ho i pochovala a zas dala zpátky, ale to záleží na dítěti a situaci, protože někdy ho to uklidnilo a pak třeba usnul hned za chvíli a někdy ho to naopak daleko víc vytočilo…
Sem přesvědčená, že ta počáteční námaha stojí za to, protože pak sem prostě dala děti v 19,30 do postelí, řekla dobrou a nazdar. Mam čas pro sebe a ne je někde hodinu uspávat, popř. s nima sama usnout :-?

Mam zajímavou knížku o spaní v počítači, tak kdo by chtěl můžu poslat mailem, stačí napsat SZ. Mě se pokaždý metody v ní uvedený osvědčily. I když sme starší dceru stěhovali v 15měsících do velký postele, tak nám pořád utíkala, ale díky knížce sem dokázala bejt důsledná a za 2 dny byl klid. Stejně tak sem odnaučila noční kojení po 2 hod., když se malá začla v 7 měsících budit takhle často. Vydržela sem to měsíc, pak mi známá poslala tuhle knížku a přečtení mi dodalo odvahu jí to prso prostě nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.4.10 14:18

Myslela jsem to tak, že postýlka jako taková u nás neklapne přes den.. V noci na spaní a odpolene ji má rád, ale bohužel když chcí mít chvílku klid a něco si pouklízet, tak ho tam dát nemůžu to je řev, nechtěl tam být od roku, jenom navolno, ani ohrádka nepomohla, jak některé maminky mají… Jo, postel už kupujem to víš :-D už máme v pokojíčku, letiště co jiného :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
15.4.10 14:22

Ahoj,
ať si každý zařídí jak mu to vyhovuje.
Starší dcera s náma spala do 2 let, pak putovala do své do dětského pokoje.Byla jsem těhotná a už mi to vadilo.
Mladší usíná ve své postýlce, po prvním kojení už spí až do rána s náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
22.4.10 22:24

Chtěla bych se zeptat těch, s kterými spí dítko v posteli, jak jste zabezpečily, aby z postele nespadlo. My máme teď zábranu, která převyšuje postel o cca 40cm a u které dítě spí. Ale co až začne lézt? Ukládáme ho do postele v osm a já jdu tak o půlnoci. Bojím se, že až se vzbudí, začne lézt po posteli a spadne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
22.4.10 22:31

Jenny, poslední dobou malej špatně spinká a abych se alespoň trochu vyspala, tak k ránu spinká u nás v posteli..
A co se nestalo? V polospánku jsem ho dala na špatnou stranu a spadnul mi :-( zaplaťpánbůh se nic nestalo, ale ty nervy…

Takže uvažuji zábraně..také si ráda přečtu, zda někdo nějakou používá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí