Dithiaden pro batole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
27.4.13 20:07

Na kašel je výborný jitrocelovy sirup třeba i thymomed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
27.4.13 20:07

@MarieOVMUC Nasivin dávám, fenistil doma nemám, tak ho zkusím zítra koupit. Vězšinou mě lékárnice doporučí Mucosolvan. :zed: Ten nezabírá vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
27.4.13 20:12

@goldenka ano je http://www.lekynainternetu.cz/…kapky-25-ml/ a má se dávat právě jen na noc.. Přes den naopak něco co to uvolní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.4.13 20:13

Jsi psala, že ma rýmu, na co mucosolvan, akorat se více zahleni. Nedavej moc mléčné věci, pár dnů. Na spaní zvedni matrac nebo mu dej spací klinek. Pořádně večer vystrikat třeba psisiomerem a vysat, zakapat nasivinem a spát ve zvýšené poloze. Ten fenistil počet kapek = počet kil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alyss2
27.4.13 20:14

J8 si tedy myslím, že Dithiaden je primárně lék na alergii, takže dávat ho na kašel mi přijd trochu divný. Ale on je to takový dryák na uklidnění, že to holt pomůže. Já bych spíše taky použila spíč Ditustat…

• Citovat
  • Upravit
12681
27.4.13 20:24

@MarieOVMUC Zvednout matraci nelze, řve a chce to dát okamžitě do lehu. Nos mu vyšplíchávám tak jak píšeš a pak odsaji. Jenže to má asi až někde vzadu a hrozně hustý a pak mu to teče do krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
27.4.13 20:24
@Alyss2 píše:
J8 si tedy myslím, že Dithiaden je primárně lék na alergii, takže dávat ho na kašel mi přijd trochu divný. Ale on je to takový dryák na uklidnění, že to holt pomůže. Já bych spíše taky použila spíč Ditustat…

My dostali Dithiaden na Laryngitýdu, což nepovažuju za alergii… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
27.4.13 20:39

@goldenka nezvedej matraci, ale zvedni postýlku na straně u hlavičky - podlož něčím (knížky, dřevo…), zvlhčuj vzduch a ten mucosolvan dávej max. do 16 hod (podle toho, kdy jde spát), na noc dej něco, co kašel zastaví - robitusin… A na kašel je dobrý tymiánový sirup (návod najdeš na netu) a nebo svař čaj - jablko, hrst majoránky, cibuli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
27.4.13 21:06
@mekkinka píše:
My dostali Dithiaden na Laryngitýdu, což nepovažuju za alergii… :nevim:

antihistaminika vysušují sliznice, proto:)a uklidnují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
27.4.13 21:21

Ahoj, dva týdny zpátky jsme řešili podobný problém. Malej byl neuvěřitelně zahleněnej a budil se s kašlem co půl hodiny. Pak jsem koupila Stoptussin sirup a můžu jen doporučit. Hned první noc spal celou noc!! Za to ráno to pak stálo za to :( Asi hodinu vykašlával a znovu polykal hlen, co si tam někde nastřádal za celou noc. Ale bylo to i k tomu dobrý, protože to pak každé ráno minimálně 2× vyzvracel - jen hromádku hlenu, takže za mě stoptussin super, celou noc spal a ráno vykašlal a vyzvracel. Doktorka nám pak napsala právě Dithiaden na noc, ale já ho nepoužila a recept mám pořád doma. Je to docela drasťák a když nám pomohl ten sirup, tak jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marta Misarova
11.6.13 21:55

Dobrý večer mile maminky chtela jsem se optat mam rok a pul starou holcicku vcera zacala kaslat hlavne v noci dala jsem ctvrtku ditiadenu na noc tak vcerejjsi noc byla klidna ale dneska ma ma neklidnou noc sice nebudu ale drazdi ji kaslik ta ctvrtka toho prasku ji nezabira tak jsem radu uz mam nutkani ji oblict a doject sni na pohotovost ale zase nechci zbytecne plasit urcite znate lekare jak se nekteri chovaj :-) pokud znate trebas nejaky zabal nebo jestli ji mam oblict a ject sni na pohotovost moc dekuji za rady a preji doobrou a klidnou noc vsem maminkam :-)

• Citovat
  • Upravit
1025
11.6.13 22:27
@Marta Misarova píše:
Dobrý večer mile maminky chtela jsem se optat mam rok a pul starou holcicku vcera zacala kaslat hlavne v noci dala jsem ctvrtku ditiadenu na noc tak vcerejjsi noc byla klidna ale dneska ma ma neklidnou noc sice nebudu ale drazdi ji kaslik ta ctvrtka toho prasku ji nezabira tak jsem radu uz mam nutkani ji oblict a doject sni na pohotovost ale zase nechci zbytecne plasit urcite znate lekare jak se nekteri chovaj :-) pokud znate trebas nejaky zabal nebo jestli ji mam oblict a ject sni na pohotovost moc dekuji za rady a preji doobrou a klidnou noc vsem maminkam :-)

A má teplotu nebo jen kašel? Pokud máš ditiaden, tak už jsi s ní u doktora byla a ten si ji poslechl a vyšetřil, nebo to jsi měla prášky doma a s malou jsi ještě nikde nebyla? A má chrchlavý (vlhký) kašel nebo suchý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
14.6.13 11:00

Já bych jen chtěla napsat pro maminky co tu tak odsuzují ditiaden co by dělaly když dítěti nic nezabere? My ho dáváme když prostě díte kašle a dusí se a nejde to zastavit. Někdy nezabere ani on a musí jít na řadu prednison nebo rectodelt, ale proti tomu mi ditiaden příjde uplně v pohodě.
Myslím že kdo to tu odsuzuje tak asi neměl doma dusící dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
14.6.13 11:05

Taky ho pouzivam zhruba od roka..U syna nekolikrat do roka na doporuceni dr..dceri 17M jsem ho ted davala 3 dny ctvrtku rano a vecer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí