Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s těmito kapičkami pro takhle velké dítě. Dcera má kašel myslím tak každých 6 neděl na týden až dva. Do teď jsme podávali přes den Mucosolvan a na noc Stoptusin. Teď mám pocit, že to nezabralo a kašel se zhoršil a v lékárně nám byl doporučen právě Ditustat. Nemáme s ním vůbec žádné zkušenosti - dcera má suchý kašel - včera s několika hodinovými záchvaty.Braly ho také vaše děti a pomohl jim?Děkuji
@vichad píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s těmito kapičkami pro takhle velké dítě. Dcera má kašel myslím tak každých 6 neděl na týden až dva. Do teď jsme podávali přes den Mucosolvan a na noc Stoptusin. Teď mám pocit, že to nezabralo a kašel se zhoršil a v lékárně nám byl doporučen právě Ditustat. Nemáme s ním vůbec žádné zkušenosti - dcera má suchý kašel - včera s několika hodinovými záchvaty.Braly ho také vaše děti a pomohl jim?Děkuji
Ja ho pouzivam pro dceru(skoro 6 let), kdyz ma drazdivej kasel, tak pouze na noc, aby se vyspala, pres den bromhexin.
ahoj
ditustat je pro děti od 6 měsíců i dospělé, tussin pak taky na suchý dráždivý.. a obojí čtyřleťákovi dávám..
a mucosolvan je na zahleněný kašel, podporující vykašlávání ![]()
Taky máme dobrou zkušenost, dávám synovi 4 roky když kašle, hlavně na noc ![]()
Já jsem s Ditustatem moc spokojená. Užívají ho děti a já taky
Na noc super ![]()
Ditustat je dobrý. Nám ho doporučil doktor i na noc. A kašel už je lepší. Ted ho brát nemá a užívá stoptusin ![]()