Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vsechny maminky,sice jsem nasla nejake diskuze ,ale moc my nepomohli.Tak se chci zeptat maminek ktere ..maji zkusenosti s navstevou divadla s 3 letym ditkem..chteli by jsme to s malym zkusit..jsme od brna..Muze my nejaka maminka dat typ..moc dekuji kamii
Ahoj!
S triletakem jsem byla jenom na Michalovi v Mestsky knihovne v Praze a super, triletaci byli naprosto uneseny! Tam tak nejak pocitali s tim, ze dite nevydrzi sedet, jak je to jinde, netusim. Moje deti jsou torpeda, divadla jinak zatim neriskuju ![]()
Nejsem z Brna, takže neporadím, ale v našem městě do divadla chodíme, (3,5)poprvé nevydržela celé, pak už ano. Já hledám v místním tisku co se hraje.
Diky ,spis bych chtela poradit kam jit..jesti to ma nejaka maminka vyzkousene ![]()
ahoj,
my chodili se synem do divadla Barka v Kr. Poli. je to tam takové „domácí“. děti mohou po představení jít na podium a seznámit se loutkami. není nutná rezervace, stačí dojít tak 20 min. před představením, na lístky nejsou místenky.
( jen ty nevychované děti, resp. rodiče
,ale to je všude )
http://www.barka.unas.cz/index.html
dívala jsem se na leden a zrovna je tam jen jedno dětské představení
I.
My chodímě od 3 let v Brne do RAdosti - loutk. divadlo, listek stoji kolem 100kc i pro díte. NA netu doporucuji vybrat predstaveni pro mladsi deti (Pejsek a kocicka, Pernik. chaloupka..). Nutne koupit listky predem, byvaji brzo vyprodane. Byli jsme vicekrat a moc spokojeni! Ela
v Radosti jsme byli také a opravdu je nutné si lístky brzy zarezervovat.
divadlo je pěkné, opravené, ale ten důchodce- hasič, co tam stále peskuje malé děti a je velmi důležitý
![]()