Divadelní představení pro dospělé - Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Michaelakkk
22.10.10 14:04

Divadlo pro dos

Ahoj, potřebovala bych poradit, nějaké dobré, vtipné divadelní představení(večerní)které by se odehrálo v jakémkoliv pražském divadle… Poradte, na čem jste naposledy byli vy a líbilo se vám? Popřípadě prosím pošlete odkaz ať si mohu přečíst o čem to je :-) Předem moooc děkuji za tipy! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
22.10.10 14:05

jejda, nějak se mi ztratil název! Admini prosím pomoc! Název diskuse měl být Divadelní představení pro dospělé- praha? Děkuji za změnění :-)

• Citovat
  • Upravit
5468
22.10.10 14:06

Ahoj, mě právě ten název zaujal, ríkala jsem si, co to může být? ;) :lol:

My byli teď v úterý na Besídce Divadla Sklep, můžu jen doporučit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
22.10.10 14:16

Rozhodně Caveman v Divadle u hasičů - je to už skoro kultovní záležitost, neuvěřitelná prča, mívají dost vyprodáno, ale na dlouho dopředu se lístky dají sehnat. A super diskuse, sama tipy uvítám :palec: :palec: A naši byli nedávno ve Fidlovačce na Šumaři na střeše a taky si to moc pochvalovali, že se zasmáli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.10.10 14:39

Jj, Cavemana taky doporučuju, už jsem to viděla docela dávno, ale klidně bych šla znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
22.10.10 14:43

Šumař na střeše na Fidlovačce se mi taky moc líbil.
U Hasičů hráli kdysi Sousedku. Ta je taky hodně vtipná. Nevím, jestli jí ještě hrajou. Ale když s ní jezdí ještě i k nám, tak třeba jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
22.10.10 14:43

Tak já sem také přidám jedno představení :-) a to také velmi známé- Jistě pane ministře-Vinohradské divadlo! Také vyprodáno dopředu, ale zasmáli jsme se u něj :-) Super pro chlapi, jestli je chcete někam vytáhnout tak tohle představení se bude líbit i těm, co divadlo zrovna nemusí :-)

• Citovat
  • Upravit
11408
22.10.10 15:22

Jinak kdo by chtel na brouka v hlave ve vinohradskem, tak jsem objevila posledni mistecka na 27.10., sice II balkon 4.posledni rada, ale za 80kc, zatim je mam rezervovane, ale v 16.11hod vyprsi platnost, nebo je muzu uvolnit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
22.10.10 15:31

tak jsou volny - zatim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie