Mantinel patchwork

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
21.10.10 16:02

Mantinel patchwork

Ahoj,

už dlouho hledám nějakou velice šikovnou paní, maminku která šije věci stylem patchwork. Chtěla bych si nechat ušít mantinel, mám nějakou představu, mám i obrázek jak bych si to představovala. Už jsem oslovila pár švadlen ale nebylo to to pravé. Třeba najdu tady:-)

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
21.10.10 17:12

Zuzko, koukni se na www.okoun.cz, koukni se tam do diskusí. Určitě je tam diskuse Ruční práce nebo Křížkové vyšívání a vím, že tam několik holek tohle šije, třeba by ti pomohly :wink:

• Citovat
  • Upravit
21895
21.10.10 18:08

Nevim sice,jakou mas predstavu,ale doporucuju tuto pani,ktera sije naprosto dokonale, bytove dekorace,panenky a spousta nadhernych veci.

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Špimrová
21.10.10 19:52

odpověd

dobrý večer,
sice nevím jakou máte představu,ale mohly by jsme to zkusit ,jak se říká za to nic nedáme.Zda budete se chtít spojit můj tel 602 524 376 .Předem děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
10052
21.10.10 20:23
Špimrová píše:
dobrý večer,
sice nevím jakou máte představu,ale mohly by jsme to zkusit ,jak se říká za to nic nedáme.Zda budete se chtít spojit můj tel 602 524 376 .Předem děkuji za odpověd

tak to mám roadost, když by jste mi napsala email, pošlu vám obrázek, jak bych si to asi představovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.10.10 21:51

www.fler.cz tam se najde určitě spousta ochotných šiček:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová