Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
už dlouho hledám nějakou velice šikovnou paní, maminku která šije věci stylem patchwork. Chtěla bych si nechat ušít mantinel, mám nějakou představu, mám i obrázek jak bych si to představovala. Už jsem oslovila pár švadlen ale nebylo to to pravé. Třeba najdu tady:-)
Díky
Zuzko, koukni se na www.okoun.cz, koukni se tam do diskusí. Určitě je tam diskuse Ruční práce nebo Křížkové vyšívání a vím, že tam několik holek tohle šije, třeba by ti pomohly ![]()
Nevim sice,jakou mas predstavu,ale doporucuju tuto pani,ktera sije naprosto dokonale, bytove dekorace,panenky a spousta nadhernych veci.
dobrý večer,
sice nevím jakou máte představu,ale mohly by jsme to zkusit ,jak se říká za to nic nedáme.Zda budete se chtít spojit můj tel 602 524 376 .Předem děkuji za odpověd
Špimrová píše:
dobrý večer,
sice nevím jakou máte představu,ale mohly by jsme to zkusit ,jak se říká za to nic nedáme.Zda budete se chtít spojit můj tel 602 524 376 .Předem děkuji za odpověd
tak to mám roadost, když by jste mi napsala email, pošlu vám obrázek, jak bych si to asi představovala