Divadlo v Praze - prosím poraďte

168
9.12.08 10:21

Divadlo v Praze - prosím poraďte

Ahoj,
rozhodli jsme se dát příbuzenstvu k vánocům nějaký divadlo, ale protože tenhle rok nebyl vůbec čas, abysme sami někam zašli, nemáme ani trochu přehled.
Nemáte někdo tip na něco pěknýho? Asi radši nic moc vážnýho, spíš trochu sranda, ale zas ne moc.
Díky za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
9.12.08 10:28

Ahoj,
resili jsme neco podobneho, nakonec jsme se rozhodli, ze dame rodine poukazku na 500 kc od ticketpro a oni si vyberou na co budou chtit jit. Jinak me se moc libilo predstaveni Nahnilicko, hraje se to myslim v divadle Kalich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.08 10:46

prosim prosim

holky, vyplníte mi prosím stručný dotazník? jen šest otázek…
díky moc…
 http://www.surveymonkey.com/s.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
20656
9.12.08 11:04

Já bych doporučila představení v divadle Palace (na Václaváku), osobně jsem viděla A do pyžam! a nemělo to chybu, výborný je prý také představení Velká zebra nebo Dochazovač a Líbánky

Pak mě napadlo ještě Divadlo bez zábradlí - Blbec k večeři a Hrdý Budžes (kdysi dávali záznam v tv, s Hrzánovou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.12.08 18:10

Ja doporucuji Brouk v hlave ve Vinohradskym divadle, Preiss tam hraje 3 roli. Je to teda velka sranda, ale je to opravdu super, nebudete litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.12.08 18:38

Ja doporucuji Brouk v hlave ve Vinohradskym divadle, Preiss tam hraje 3 roli. Je to teda velka sranda, ale je to opravdu super, nebudete litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
9.12.08 22:26

Divadlo v Dlouhe-cokoliv :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.12.08 11:00

Díky moc za tipy, určitě z toho něco vyberu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
18.12.08 15:06

Ahoj, divadlo Bez Zábradlí - Blbec k večeři, Každý rok ve stejnou dobu, Další roky ve stejnou dobu, Cikáni jdou do nebe, vše jsou výborná představení, Karlínské divadlo - Producenti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
15.1.12 20:04

Už je to staré téma, ale říkáme si s manželem, že bychom se zas po roce měli odhodlat jít od divadla…
Nemáte nějaké tipy z poslední doby, na čem jste byly a líbilo se?

Předem díky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
15.1.12 20:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
15.1.12 21:21
maili píše:
http://www.caveman.cz/

mali díky, máš pravdu tohle je úžasný, ale to už jsme viděli asi před 5ti lety :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová