Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Dneska odpoledne mě najednou přepadla taková divná tupá bolest v kříži,bolelo to i v bocích.Za hodinu znova.Je fakt že skoro celej den sedím u pc schrbená ale záda stoho pak bolej ale tohle byla jiná bolest.Jinak mám skoliozu pateře.Začínám 25. týden.Je možný že by mě to přepadlo zničeho nic takhle.Bojím se předčasného porodu
Ahoj,
jelikož mám problémy už od 16týdne a to takové, že kdybych začala předčasně rodit, tak to snad ani nepozná…
Doktor mi řekl pár rad, jak poznat předčasnej porod. Prý bych dostala pravydelné bolesti, které by mi vystřelovali od zad do břicha, pak bych prý začala špinit a v tom nejhorším připadě, že by mi odtekla plodovka.
Jinak to co ty popisuješ, tak takové bolesti mívám, když mám zácpu a nebo když dlouho sedím v určité poloze.
Možná to nic není ,ale u mě toto byl příznak předčasného porodu-nepoznala jsem to a pak už bylo pozdě.Radila bych jet do nemocnice .Radši 100× zbytečně než jednou pozdě. Hodně štěstí at je to v pořádku .
Ahoj holky.Dneska odpoledne mě najednou přepadla taková divná tupá bolest v kříži,bolelo to i v bocích.Za hodinu znova.Je fakt že skoro celej den sedím u pc schrbená ale záda stoho pak bolej ale tohle byla jiná bolest.Jinak mám skoliozu pateře.Začínám 25. týden.Je možný že by mě to přepadlo zničeho nic takhle.Bojím se předčasného porodu