Duben 2012 //

469
7.4.12 16:07

Duben 2012 //

Ahoj :)) Sice druhá čárka slabá, ale je tam. MS by měla být sice až v pondělí, ale nevydržela jsem. Snad už ani nedorazí. A co vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andyn82
7.4.12 16:17

Jé ahoj :mavam: , já sice těhotná už nejsem, ale loni na velikonoční pondělí jsem taky měla dostat MS a 2 čárky jsem zjistila už o víkendu :palec:,včera jsme na to s manželem vzpomínali . Teď už máme 3 měsíčního chlapečka :D . Tak moc gratuluju a přeju pohodové těhotenství se zdravým mimoušem na konci :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
986
7.4.12 16:26

Máca s : ahoj ja 3.4 prvni mesic po vynechani haz jistila // :) 4dny po ocekavane menstruaci.. ;) velice gratuluju k dusukovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.4.12 16:28

andy82 moc děkuji :kytka: Víš, že jsem si ani neuvědomila, že vlastně budou Velikonoce:)) No aspoň bude mít přítel o důvod více si dát do nosu :)
I tobě a rodince přejí zdravíčko a spokojenost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
7.4.12 16:32

Pilulko my se snažili 9 měsíců, takže máme moc velkou radost a snad ne předčasně. Přeji ti také spokojené a bezstarostné těhotenství bez komplikací :)
Už jsi objednaná k doktoru? Já tam budu volat snad asi koncem příštího týdne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
7.4.12 17:06

Ahoj holky :mavam:
Máca S a Pilulkaaa gratuluji k // :-)
andyn82 tobě k miminku :-)
Já jsem // nalezla včera ráno, 5 dní po vynechání menstruace (dříve jsem nezkoušela testovat). Je to pro mne dost velký zázrak, měla bych být neplodná, příští měsíc jsme měli podstoupit IVF a najednou to přišlo samo. Pořád tomu nemůžu uvěřit. A o to víc se bojím, že to nedopadne :-( že to mimi vzdá, nebo že to bude mimděložní (měla jsem mít mimo jiné neprůchozí vejcovody, takže mám obavy, že je to dost pravděpodobné :zed: )
K doktorce jsem objednaná až na 16. dubna.
A jak se holky cítíte? Já jsem si vždycky naivně myslela, že to na sobě poznám skoro hned, ale to jsem se spletla…těhotná si zatím rozhdoně nepřipadám… pobolívá mě v podbřišku a a bolí prsa, oboje stejně jako před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
7.4.12 17:14

ahoj můžu se k vám přidat? 4tého dubna jsem taky objevila na testech // a každým dnem jenom sílí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.4.12 19:20

AHOJKY VŠEM :mavam: JÁ NAŠLA //V PONDĚLÍ A JELIKOŽ JSEM V ZÁŘÍ PŘIŠLA O MIMI VE 14tt TAK JSEM MAZALA HNED V ÚTERÝ K DOKTORCE A DOSTALA JSEM UTROGESTAN KYSELINU LISTOVOU ATD :-) JINAK UŽ OD MINULÉHO PÁTKA JSEM CÍTILA NEVOLNOST A JELIKOŽ UŽ 3KLUKY MÁM TAK JSEM SI BYLA //JISTÁ :D TEĎ JEN VYDRŽET A DOUFAT ŽE TO BUDE HOLČIČKA ;) JINAK UŽ JE MI FAJN NEVOLNOST USTALA,ALE PRSA BOLEJ A BŘICHO MÁM JAK BALON NAFOUKLÉ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
7.4.12 19:20

Ahoj, můžu se přidat? Dneska jsem po týdnu zpoždění našla // a je to neskutečně krásné. Zítra máme výročí 12 let společného žití(proto ten datum)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
7.4.12 19:27
@domčík píše:
AHOJKY VŠEM :mavam: JÁ NAŠLA //V PONDĚLÍ A JELIKOŽ JSEM V ZÁŘÍ PŘIŠLA O MIMI VE 14tt TAK JSEM MAZALA HNED V ÚTERÝ K DOKTORCE A DOSTALA JSEM UTROGESTAN KYSELINU LISTOVOU ATD :-) JINAK UŽ OD MINULÉHO PÁTKA JSEM CÍTILA NEVOLNOST A JELIKOŽ UŽ 3KLUKY MÁM TAK JSEM SI BYLA //JISTÁ :D TEĎ JEN VYDRŽET A DOUFAT ŽE TO BUDE HOLČIČKA ;) JINAK UŽ JE MI FAJN NEVOLNOST USTALA,ALE PRSA BOLEJ A BŘICHO MÁM JAK BALON NAFOUKLÉ.

AHOJ JSEM NA TOM STEJNĚ, JÁ PŘIŠLA O MIMI V ČERVENCI A TED KONEČNĚ SE ZNOVU ZADAŘILO, CHCI SE ZEPTAT JAK BEREŠ UTROGESTAN A KOLIK SI TT? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
7.4.12 22:46

Ahoj holky, já měla ms dostat dneska, ale testovala jsem už ve středu a byl krásnej duch. Včera už skoro dálnička. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.4.12 09:30

ahoj kalomko :mavam: já jdu zas v úterý na ultrazvuk tak uvidím ale asi jsem 4tt,poprosila jsem doktorku jestli bych se tam mohla každý týden zastavit protože mám nervy jestli je mimi v pohodě,naposled jsem ho nosila 3týdný mrtvé :,( :,( a utrogestan baštím ráno a večer jeden,sice jsem trochu ospalá ale ustaly ty nevolnosti,tak snad je to těma lékama.když jsem čekala kluky tak jsem se vždy na ultrazvuk těšila teď se bojím :( a když jsi přišla o mimi měla jsi taky pocit před tím že není vše ok?já se nemohla těšit,ani koukat na dupačky atd mi nešlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.4.12 09:36
@domčík píše:
ahoj kalomko :mavam: já jdu zas v úterý na ultrazvuk tak uvidím ale asi jsem 4tt,poprosila jsem doktorku jestli bych se tam mohla každý týden zastavit protože mám nervy jestli je mimi v pohodě,naposled jsem ho nosila 3týdný mrtvé :,( :,( a utrogestan baštím ráno a večer jeden,sice jsem trochu ospalá ale ustaly ty nevolnosti,tak snad je to těma lékama.když jsem čekala kluky tak jsem se vždy na ultrazvuk těšila teď se bojím :( a když jsi přišla o mimi měla jsi taky pocit před tím že není vše ok?já se nemohla těšit,ani koukat na dupačky atd mi nešlo :think:

já jsem začala prvni špinit a pak hodně krvácet byla jsem 3 dny na udržování ale bylo to čím dal horší, a už jsem vůbec neměla těhotenské přiznaky, věděla jsem že už je konec.Měla jsem ale takové bolesti v podbříšku a v kříži že už mi pichali injekce na zmírnění bolesti, a jen čekali na ponděli, byla jsem tam totiž o výkendu. ja baštím 2 ráno a 2 večer, to je docela hodně že.a ted se bojím všeho, dokonce nespím, pořád se budím v noci a od 4 už nejsem schopná spát a to já jsem jinak velký spáč :lol: , bojím se.vím že dokud neuvidím srdíčko, tak spát ještě ani nebudu :evil: taky se bojíš? ja jsem jinak dneska 5tt a na kontrolu jdu v pátek to už by mohlo jit vidět, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.4.12 09:52

já neměla žádné příznaky jen mi přestalo být v 10tt špatně ale to i u kluků tak jsem tomu nevěnovala pozornost,dělali mi ultrazvuk 9,4tt a vše bylo ok pak jsem měla teplotu a prújem a tím to asi skončilo.jinak se bojím teď moc je mi divné že mi neni zle když pokaždé mi bylo a moc ale utěšuju se že to zrovna teď může být jiné,no do úterka musím vydržet a pak to stejně nebude lehké minimálně do toho 14tt budu mít nervy.a srdíčko už by ti mohli vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
8.4.12 20:49
@Máca S píše:
Pilulko my se snažili 9 měsíců, takže máme moc velkou radost a snad ne předčasně. Přeji ti také spokojené a bezstarostné těhotenství bez komplikací :)
Už jsi objednaná k doktoru? Já tam budu volat snad asi koncem příštího týdne..

ahojky, muj doktor je tu jen po, st, takže budu volat ve středu ale dřív jak za 14 dní mě nevezme, mám celkem strach jak tu holky píšou že o to celkem často příchází dřív..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí