Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@triada píše:
Sofi, já jsem začla pro změnu krvácet, takže asi zamlklé těhotenství. Na revizi nebudeš muset, pokud to odejde samo. Každopádně ještě neztrácej naději, nekrvácíš ne?
Ale ani krvácení nemusí nutně znamenat potrat
Znám spoustu ženských, které v těh. krvácely a mají z něj děti. Snad to bude i tvůj případ. Držím palce.
Tak objednaná taky ještě nejsem, tak za 2,5 týdne nejdřív
Dnes jdu jen na krev, domluvila jsem se s mudr, že to by nám mohlo dát první vodítko .. ale na utz atd. je opravdu ještě brzy, nechci vidět jen dutinku, chci vidět
, tak si musím počkat ![]()
barnys, žiju v USA, Gulf Shores, u Mexického zálivu. Sluníčko, teplíčko, voda na koupání už přes měsíc .. to miluju ![]()
Holky, vy, kdo jste začaly krvácet - nebojte se revize. V tomhle stadiu je to stejné jako opožděná MS, revize rozhodně být nemusí a snažílkovat můžete prakticky hned. Ani to není zamlklé těhu, spíš biochemické - k oplodnění sice došlo, ale vajíčko se nedostatečně zahnízdilo. Často i proto, že nebylo v pořádku, tak si s tím příroda sama poradila. Tohle má spousta holek a pokud netestí, tak mnohdy o tom ani nevědí, je to opravdu hodně časté. Já to tady potvrzené měla 2× (testila jsem). ![]()
@Dajdula píše:
Ale ani krvácení nemusí nutně znamenat potratZnám spoustu ženských, které v těh. krvácely a mají z něj děti. Snad to bude i tvůj případ. Držím palce.
S tím souhlasím, u prvního těhu jsem měla dokonce i normální MS, takže těhu jsem zjistila až další měsíc ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Ja nasla// 8.4. Mame ted bohuzel rozbity pocitac, tak musim psat z telefonu a mam tu jen nemeckou klavesnici, takze zadna interpunkce. Predem se omlouvam
@Dajdula píše:
Ale ani krvácení nemusí nutně znamenat potratZnám spoustu ženských, které v těh. krvácely a mají z něj děti. Snad to bude i tvůj případ. Držím palce.
No jo, jenže ze mě šly včera úplně takový černý sraženiny. Na ultrazvuku něbylo nic vidět.
@triada píše:
No jo, jenže ze mě šly včera úplně takový černý sraženiny. Na ultrazvuku něbylo nic vidět.
A kdy jsi měla ten utz ?
@kar-maa píše:
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Ja nasla// 8.4. Mame ted bohuzel rozbity pocitac, tak musim psat z telefonu a mam tu jen nemeckou klavesnici, takze zadna interpunkce. Predem se omlouvam
Jasnačka, vítej
![]()
Diky za prijeti. Ja slavim za par dnu 30-te narozeniny, tak jsem si nadelila takovy uzasny darecek.
Já za chvíli mažu na krev - jsem zvědavá, kdy budou výsledky, tady to probíhá jinak, mudr. nabere, pošle do nemocnice .. jestli si mám pak zavolat nebo přijít osobně, až jí přijdou výsledky, zatím netuším, jdu tady na gyn poprvé, zatím jsem to nepotřebovala ![]()
Na výsledek jsem ale hodně zvědavá, jaké jsou hladiny ..
![]()
@triada píše:
Včera.
Tak uvidíš. Buď se to vyplavilo s opožděnou MS, nebo to ještě vyjde, ostatně jsi hodně brzy, málokterý utz. to tak brzy ukáže.
@hanak teda to je opravdu brzo na 25testík
hele jestli 4 nebo 5 to už je fuk
né kecám to bych asi zešílela
my máme kluky 12 9 3 a mimi jsme už neplánovali ale v tu chvíli co jsem oznamovala mužskýmu že mám test //tak nám volali že mu umřela maminka holky byl to šok ale alespoň já to beru jako zázrak a věřím že už to bude holčička.jinak bylíme na vesnici ve velkým baráku tak je to ok.
Domi, máš pravdu, je to vlastně zázrak a kdo ví, jestli se touhle cestou k vám maminka nevrací. ![]()
Teď jsem se vrátila z krve, výsledky budou volat v pondělí, kdyby prý byl zítra všední den, tak už zítra, ale je víkend .. takže musím vydržet. Ach jo, to bude dloooooouhej víkend
![]()
ahoj holky,
nestiham vas docitat,omlouvam se..
ale hlasim,ze ja se citim porad tehotneji
ospala,naladova..atd..
Tak doufam,ze to vyjde
Dotaz -mate nektera uz zvetsene brisko? ja kdyz se videla vcera vecer v zrcadle tak jsem neverila
a dziny uz me v podbrisku tlaci ![]()
no uvidime,k Mudr bych chtela vydrzet jit az co nejdyl,tak nekdy zacatkem kvetna,abych uz byla aspon 8tt… tak doufam ze si do te doby nebudu delat nadeje a pak zjistim,ze jsem jen tlusta