Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@barnys píše:
Dajdul, a ty jsi vrcholová sportovkyně? a nebo je to koníček?
Jen koníček. Jezdíme malé závody " kolem hnoje". Okresní nebo krajské. Všichni se tam známe, po závodě dáme pivko apod.
No když se bavíte o té stolici
Tak já měla vždycky spíš zácpu, ale teď chodím zatím pěkně lehce každý den ![]()
Vitamíny beru. Nevím jak se to přesně jmenuje, dostávám je, když chodím darovat krev, měla jsem doma tři balení, tak jsem si říkala, že už je musím začít brát a když jsem koukala na složení, tak jsem zjistila, že tam je docela dost listovky, takže je od té doby beru (cca měsíc)
@barnys
tak to je mazec, to opravdu gratuluju ![]()
Hlavně aby teď bylo všechno ok. Musíme vydržet do úterý!
Teď jsem manžovi říkala, jestli má vůbec radost - moc to totiž nekomentuje, tak říkal, že je spíš taky překvapenej a že se bojí o mě, abych se neradovala předčasně, že je ještě moc brzy.. ![]()
@lidus86 píše:Teď jsem manžovi říkala, jestli má vůbec radost - moc to totiž nekomentuje, tak říkal, že je spíš taky překvapenej a že se bojí o mě, abych se neradovala předčasně, že je ještě moc brzy..
to kdybys slyšela reakci mého přítele, když jsem mu to celá nadšená volala - řekl na to, však uvidíš, zatím raději nevyšiluj!!! myslela jsem, že ho na tu dálku přetrhnu.ale celkem ho chápu. protože dva roky v kuse otravuju s tím, že na testu tu druhou čárku přece vidím (já jsem si ji vždycky vykoukala, i když tam nebyla) a pak to zklamání. TAk si asi myslel, že je to zase ten samý případ. Ale tentokrát tam bylo opravdu zřetelná druhá čárka. a když jsem si udělala další test včera, tak koukal jako blázen, že tak zesílila a už se mě potom ptal, jestli bych chtěla více kluka nebo holku.
Barnys, to není čárka, ale pořádná dvouproudovka ![]()
Tak o tomhle už nemůže být pochyb
![]()
Já už dneska netestím, čárky jsou hezky tučný, víc už z toho „nevymáčknu“
a kdyby nedej bože čárka chtěla slábnout, akorát by mě to nervovalo.
V pondělí se dozvím výsledek z krve, ten mi musí stačit a podle výsledku mě rovnou i objednají, takže rovněž i termín, kdy bude utz..
Chjo .. teprve pátek krátce po obědě, kdo to má do pondělka vydržet ? Tohle je šílený čekání ..
![]()
Jinak se musím spokojit s tím, že podbříšek cítím, hlava se točí, prsa bolí, spíš nechutenství než chutě .. a právě si vedle mě upšoukla naše čivava, tak malá a výkonná, omg !! ![]()
@barnys píše:
já si taky myslím, že je to normální, že máme už teď zvětšená bříška. Našla jsem nějaké fotky holek, co se fotily v 6. týdnu a taky je měly vypouklájenže u mě zatím převažuje na břiše špek a ne mimi
holky,vy jset zlaty,ze jste me takhle uklidnily,ze nejsem rozezrana,ale tehu:-))
Holciny,jdu cucet na Vymenu..mejte se hezky,preji vsem klidek a malo blijavek ![]()
@hanak No já už z toho nic jiného asi taky nevymáčknu, ale dneska jsem si radějši ještě jeden koupila, abych se zase mohla uklidnit, kdyby přišla depka jako včera…
teď mě chytla nějaká zimnice a v puse pořád polykám sliny, tak snad to neskončí až u záchodové mísy. Jdu se zakulit pod deku a asi půjdu brzo spát.
tak holky dobrou! ![]()
@lidus86 píše:
Jo a jakže se to říká? Pohlaďte pupíky?
Svoje?
@hanak píše:Jinak se musím spokojit s tím, že podbříšek cítím, hlava se točí, prsa bolí, spíš nechutenství než chutě .. a právě si vedle mě upšoukla naše čivava, tak malá a výkonná, omg !!
tak teď jsi mě rozesmála s tou čivavou ![]()
holky dobrou ![]()
Ahoj holky můžu se přidat? // jsem objevila včera pátek 13.4.
vůbec nechápu,že se to podařilo napoprvé po 10letech HA.Je mě zatím dobře akorát se mě motá hlava,předešlá těhu byly bez nevolností,ale teď si to asi vyžeru.No a dotoho stavíme barák ![]()