Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1749
13.4.12 19:49
@barnys píše:
Dajdul, a ty jsi vrcholová sportovkyně? a nebo je to koníček?

Jen koníček. Jezdíme malé závody " kolem hnoje". Okresní nebo krajské. Všichni se tam známe, po závodě dáme pivko apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.4.12 19:51

No když se bavíte o té stolici :mrgreen: Tak já měla vždycky spíš zácpu, ale teď chodím zatím pěkně lehce každý den :lol:

Vitamíny beru. Nevím jak se to přesně jmenuje, dostávám je, když chodím darovat krev, měla jsem doma tři balení, tak jsem si říkala, že už je musím začít brát a když jsem koukala na složení, tak jsem zjistila, že tam je docela dost listovky, takže je od té doby beru (cca měsíc)

@barnys
tak to je mazec, to opravdu gratuluju :kytka:
Hlavně aby teď bylo všechno ok. Musíme vydržet do úterý!

Teď jsem manžovi říkala, jestli má vůbec radost - moc to totiž nekomentuje, tak říkal, že je spíš taky překvapenej a že se bojí o mě, abych se neradovala předčasně, že je ještě moc brzy.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.4.12 20:10
@lidus86 píše:Teď jsem manžovi říkala, jestli má vůbec radost - moc to totiž nekomentuje, tak říkal, že je spíš taky překvapenej a že se bojí o mě, abych se neradovala předčasně, že je ještě moc brzy.. :roll:

to kdybys slyšela reakci mého přítele, když jsem mu to celá nadšená volala - řekl na to, však uvidíš, zatím raději nevyšiluj!!! myslela jsem, že ho na tu dálku přetrhnu.ale celkem ho chápu. protože dva roky v kuse otravuju s tím, že na testu tu druhou čárku přece vidím (já jsem si ji vždycky vykoukala, i když tam nebyla) a pak to zklamání. TAk si asi myslel, že je to zase ten samý případ. Ale tentokrát tam bylo opravdu zřetelná druhá čárka. a když jsem si udělala další test včera, tak koukal jako blázen, že tak zesílila a už se mě potom ptal, jestli bych chtěla více kluka nebo holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
13.4.12 20:12

Barnys, to není čárka, ale pořádná dvouproudovka :mrgreen:
Tak o tomhle už nemůže být pochyb :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
hanak
13.4.12 20:15

Já už dneska netestím, čárky jsou hezky tučný, víc už z toho „nevymáčknu“ :mrgreen: a kdyby nedej bože čárka chtěla slábnout, akorát by mě to nervovalo.
V pondělí se dozvím výsledek z krve, ten mi musí stačit a podle výsledku mě rovnou i objednají, takže rovněž i termín, kdy bude utz..
Chjo .. teprve pátek krátce po obědě, kdo to má do pondělka vydržet ? Tohle je šílený čekání .. :jazyk: :jazyk:

Jinak se musím spokojit s tím, že podbříšek cítím, hlava se točí, prsa bolí, spíš nechutenství než chutě .. a právě si vedle mě upšoukla naše čivava, tak malá a výkonná, omg !! :poblion:

• Citovat
  • Upravit
EvelinaM
13.4.12 20:23
@barnys píše:
já si taky myslím, že je to normální, že máme už teď zvětšená bříška. Našla jsem nějaké fotky holek, co se fotily v 6. týdnu a taky je měly vypouklá :mrgreen: jenže u mě zatím převažuje na břiše špek a ne mimi :lol:

holky,vy jset zlaty,ze jste me takhle uklidnily,ze nejsem rozezrana,ale tehu:-))

• Citovat
  • Upravit
EvelinaM
13.4.12 20:29

Holciny,jdu cucet na Vymenu..mejte se hezky,preji vsem klidek a malo blijavek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
hanak
13.4.12 20:34
:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
171
13.4.12 21:01

@hanak No já už z toho nic jiného asi taky nevymáčknu, ale dneska jsem si radějši ještě jeden koupila, abych se zase mohla uklidnit, kdyby přišla depka jako včera…

teď mě chytla nějaká zimnice a v puse pořád polykám sliny, tak snad to neskončí až u záchodové mísy. Jdu se zakulit pod deku a asi půjdu brzo spát.

tak holky dobrou! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.4.12 21:02

Jo a jakže se to říká? Pohlaďte pupíky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
13.4.12 21:22
@lidus86 píše:
Jo a jakže se to říká? Pohlaďte pupíky? :lol:

Svoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.4.12 21:55
@hanak píše:Jinak se musím spokojit s tím, že podbříšek cítím, hlava se točí, prsa bolí, spíš nechutenství než chutě .. a právě si vedle mě upšoukla naše čivava, tak malá a výkonná, omg !! :poblion:

tak teď jsi mě rozesmála s tou čivavou :mrgreen:
holky dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.4.12 11:26

Ahoj holky můžu se přidat? // jsem objevila včera pátek 13.4. :lol: vůbec nechápu,že se to podařilo napoprvé po 10letech HA.Je mě zatím dobře akorát se mě motá hlava,předešlá těhu byly bez nevolností,ale teď si to asi vyžeru.No a dotoho stavíme barák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvelinaM
14.4.12 12:42

Preji vam vsem krasny vikend a zadne nevolnsti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
hanak
14.4.12 14:59

Dobré ráno všem :)

• Citovat