Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no minulé těhu jsem měla termín 16.12 podle MS a 17.12 podle UTZ a Nellinka se narodila přesně 16.12…a třeba teď výjde tak ,že budou mít narozky ve stejný den.
já si prostě umím udělat pěkné vánoce
..já už se těším na úterý…to je strašné
nejhorší je stejně ta doba 9 měsícu…poprve mě to vubec neutíkalo,tak doufám,že to bude s 16m raubířkou lepší ![]()
já při Nellče myslela,že určo potrácím,měla jsem ostré bolesti v podbříšku,nakonec to bylo jen zvětšováním dělohy.ustalo to v druhém trimestru..tak neboj ![]()
Ahojky, rada bych se k vam pridala. 7.4. (12dpo) Mi vysla slabsi testovacii carka, ktera kazdym dnem silila. 10.4. (15dpo), kdy mela prijit MS jsem byla na krvi a mela HCG 326,5. Otehotnela jsem po roce snazeni a po 3 mesicni lecbe prednisonem na imunologii v Praze - Podoli - velikanske a uzasne prekvapeni pro nas oba s manzelem. Zitra jdu opet na krev a snad me vezmou i na ultrazvuk. Budu 21 dpo, tak uvidime, snad uz by mohlo byt neco malo videt a bude mi tehotenstvi potvrzeno i pani doktorkou. Jinak vsem unorovym tehulkam drzim palce a treba se s nekterou potkam v prosinci v porodnici ( Praha). Ja pevne verim, ze to dobre dopadne a tak bychom k tomuto daru mely pristupovat vsechny. Stresem miminku v jeho nelehke ceste na svet nepomuzeme! Hezky vecer vsem!
@triada Právě, že ne řekl mi že jsem nanejvýš 3 týdny že by stejně neviděl jestli je to v pořádku takže to nemá cenu a když to nedostanu do týdne tak ať přijdu, že si mám měřit BT, že když budu těhotná teplota bude nad 37. Ale, že to vidí tak, že to spíš dostanu a víc se semnou nebavil.
Jo vlastně jo řekl mi no a kdyby to náhodou neodkrvácelo tak uděláme vejškrab no a konec diskuze-.
@Sofie92 , tak uvidíš. Aspoň nekrvácíš, takže naděje tam pořád je. Nevím proč ti to ty testy přestaly ukazovat. Nebral ti krev na hcg? Kdy tam zase jdeš?
@triada Ne ani krev mi nevzal nic prostě. Mám sto chutí si najít jinýho doktora. No teplotu nevím protože jedinej rtuťovej teploměr v celých našich rodinách při snaze v rozespání jsem rozbila takže vím prd..
Jdu ve čtvrtek nebo pátek.
A co ty? jak to vypadá s tebou? Mám pocit, že porodit zdravé dítě v dnešní době je dar. ![]()
@Sofie92 , tak to máš pravdu. Já jsem hrozně ráda, že nemusím na revizi (aspoň doufám). Jinak pořád trochu teču, ale je to taková tmavá nebo hnědá krev, pokud si vzpomínám tak čerstvá červená to ani nebyla, takže si pořád dávám pidi naději, že se brouček třeba udržel a na ultrazvuk bylo ještě brzy, měla bych být tak o tři dny víc než ty. Ve čtvrtek jdu na kontrolu. Zkus si změřit tu teplotku, v dmku koupíš digitál nejlevnější asi za 60 korun a aspoň uvidíš na čem jsi.
AHOJ VŠEM
TAK JSEM DNES ŠLA UŽ NA TŘETÍ UTZ A MIMI SICE OPĚT POVYROSTLO I SRDÍČKO JSEM VIDĚLA ALE PRÝ JE MENŠÍ O 2mm A SRDÍČKO BIJE POMALEJI
MÁM PŘIJÍT ZAS V PÁTEK A JE UVIDÍME JE TO PRÝ TAK 50 NA 50 NO SAKRA TODLE ČEKÁNÍ NESNÁŠÍM
JINAK JE MI ZLE A MÁM HODNĚ NÍZKÝ TLAK TAK MÁM PÍT RÁNO A ODPOLEDNE SILNÝ ČAJ.
Ahoj holky,můžu se k vám přidat? 2.4.jsem měla první duchy na testíku a každý den krásně sílili,ms měla přijít 6.4.Snažili jsme se 20 měsíců.K doktoru jdu 19.4.tak doufám že bude vše v pořádku,akorát nevím jestli už bude něco vidět.
holky mate take nekdo ze byste byli precitliveli.me se chce porad brecet, pri kazde prkotine
a take mi zacinaji pekne nevolnosti, dnes jsem v aute zjistila ze mi vadi pouzit vodu do odstrikovacu (ten pach) ![]()
U mě jsou nevolnosti zatim slabý,(dnes bych měla být 6+1),ale mam stavy že jsem chvíli strašně štastná a během chvilky se mi chce brečet,připadam si jak blázen ![]()
Ahoj holky, všem tady moc gratuluji a těm co to ještě němají jisté držím palce. A ráda bych se k Vám přidala, před týdnem jsem si dělala test a byla tam nenápadná nitka a dnes jsem si dělala přd půl hodinou a mám již zřetelné // ![]()
A jsem z toho vcelku překvapená a lehce zaskočená. Poslední MS jsem měla 15.3. takže musím zavolat svému Dr. a zjístit co mě nyní čeka
. Joj ![]()
taky sem přecitlivělá,ale tak nějak vnitřně spokojenější než dřív tak snad to nebude takový hormonální rodeo jak v posledním těhotenství to se mnou nebylo k vydržení,dneska sem 5+4,a každým dnem se mi ty nevolnosti trošku zhoršují ale nevadí mi to hlavně aby mimi bylo v pořádku
@hanak může se tě zeptat kolik ti je,jestli to není tajný.jsem totiž také starší těhulka
![]()