Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já sem vyčetla že délka těhotenství se počítá podle poslední ms,a že teda 5tt znamená embryo staré 3týdny,takže když by mělo být vidět na ultrazvuku v 6tt,tak u ebrya starého měsíc asi tak nějak,je to trošku divný ale takhle se to asi počítá protože podle tý poslední ms se pak dá přesně stanovit délka těhotenství což podle ovulace ne,protože se neví kdy přesně byla
@mikki 25 píše:
já sem vyčetla že délka těhotenství se počítá podle poslední ms,a že teda 5tt znamená embryo staré 3týdny,takže když by mělo být vidět na ultrazvuku v 6tt,tak u ebrya starého měsíc asi tak nějak,je to trošku divný ale takhle se to asi počítá protože podle tý poslední ms se pak dá přesně stanovit délka těhotenství což podle ovulace ne,protože se neví kdy přesně byla
HOLKY JÁ BYLA VČERA PODLE MS 6PLUS 0 A SRDÍČKO UŽ BYLO VIDĚT I NA NORMÁLNÍM UTZ.
@Lexuska ALE ZLE MI JE NORMÁLNĚ Z TĚHU ALE PRÝ JE MIMI MALINKO MENŠÍ ČOŽ VÍM ŽE SE MŮŽE SROVNAT ALE SRDÍČKO BIJE JINAK
TAK JDU V PÁTEK OPĚT NA UTZ A PRÝ JE TO TAK PADESÁT NA PADESÁT ŽE BUDE OK ![]()
ahoj holky ![]()
můžu se k Vám přidat?dvě čárky jsem objevila v den,kdy měla dojít MS a to 9.4.byly krásné jak dálnice. Jsme štastní s manželem, nebot jsme v CARU a snažili jsme se o mimi 1,5. Nakonec nám to vyšlo na 5 pokus IUI. Na KO mám jít až 24.4. to bych měla být 6tt+2.Myslíte, že už půjde vidět srdíčko?asi ano, že?
mám však velký strach, nebot před tím rokem a půl jsem o mimčo v 7tt přišla. Věřím, že to už tentokrát dobře dopadne ![]()
Domčík mysli pozitivně, bude to v pořádku neboj
budu na tebe myslet v pátek
ahoj..na tak ja mam byt podle Ms v 7tt,ale na UTZ neni vidět plod nic,jen miniaturni vaček
dnes mě poslala na nuklearku už po třetí na krev,minulí týden jsem měla 1200…dr.řáká,že to musí být tím,že jsem otěhotněla těsně před MS toho 25.března takže jsem těď tak ve 3 -4 tt :/ no ve dvě jdu volat jak to vypadá s HCg tak držte pelečky
jasně, budeme ti držete palce, aby jsi to měla v pořádku ![]()
u mě budou dobré počty, nebot mi IUI dělali 23.3. tak se to bude dobře počítat, kdy se u nás podařilo otěhotnět ![]()
Já jdu k doktoru ve čtvrtek,to bych podle kalkulačky měla být 6+4 a 47.DC tak jsem zvědavá co tam bude vidět.Taky chci doktora poprosit o neschopenku,taham v práci těžký bedny,tak snad mi to napíše.
Vendul, určo ti napíše neschopenku, dneska to je běžné, že při těhu ti dají hned neschopenku.Neměj strach
a na UTZ určo půjde už něco vidět ![]()
já jsem taky na nemocenské v CAR s tím nemají vůbec problém ![]()
@Pupalka je pravda že mam super doktora,ale pořád mam nějak strach.To se máš,oni v CAR holt píšou neschopenku hned a bez problémů ![]()
Vendulco - záleží na Dr. V těhotenství by se měla tahat max. zátěž do 5-ti kg. Kdyžřekneš, že taháš těžší, tak by tě doma nechat měl. Pro jistotu bych to trochu přibarvila, třeba že tě po tom bolí břicho
, to už přece musí neschopenku dát.
@Dajdula tak to určitě taham těžší věci,vidíš to mě ani nenapadlo si to přibarvit ![]()