Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak jsem si vyzvedla výsledky z krve (z pátku), to jsem byla vlastně 22 DPO a hcg bylo 4184. To vypadá dobře, myslím ![]()
ahoj holky, tak já jsem dneska byla na utrazvuku, zatím jde vidět jen gestační váček, tak nevím ![]()
Barnys, ještě je brzy. Na hoooodně speciálním utz něco můžou vidět kolem 6tt, ale běžný lékař s běžným utz vidí víc až kolem 7tt.
Teda holky, kdo vás má dočítat! ![]()
@barnys
Já byla dnes taky u doktorky, koukala na to, mám tam taky váček, ale gratulovala mi a hned mě objednala na 4.5., abychom viděli, jak se to vyvíjí, tak snad to bude vše ok! ![]()
Musela jsem se smát, když jsem přišla domů a hned jak jsem zabouchla dveře přiběhl manža a ptal se, jak jsem dopadla a když jsem mu řekla, že to tam opravdu je (pořád se bál tomu věřit), tak si hned šel nalít panáka a mě nalil džus
- normálně samozřejmě nechlastáme, ale byl tak šťastný, že to musel zapít
(já bych teda řekla, že i to, že si uvědomil, co to všechno znamená - on je totiž hrozně zodpovědnej typ a pořád měl strach, jestli si to v dnešní době můžeme dovolit
)
Dobry vecer vsem dubnovym maminkam. Ja byla na utrazvuku 4+3 a uz bylo videt gestacni vacek. Jen me pani doktorka prekvapila, ze jsou tam dva. Jeden o velikosti 5+1 a druhy 4+6. 30.4. Jdeme:) na kontrolu, tak snad ta m stale budou dva. Se mi tento mesic postestila ovulka 2× a kazda z jednoho vajecniku a my to v oba dny s manzelem pojistili:) bylo to obrovsky prekvapeni a manzel je stestim bez sebe! Presne rok a den snazeni a vyslo to:) tesime se na srdicka;)!
Ahoj holky, můžu se k vám připojit, minulý týden jsem nevydržela a udělala testík 13. den po ovulaci a byl tam parádní duch. Je to šílené, ale vím vlastně úplně přesně kdy jsem otěhotněla a připadá mi, jako bych to cítila od začátku, není mi špatně, jen takové pobolívání v podbřišku, hodně citilivá prsa a nějak mám problém se na cokoliv soustředit v práci
Teď jsem přesně 5tt a u doktora jsem zatím nebyla, sestra mi říkala, abych se objednala až 7tt nejdříve, že dříve nic moc doktor neuvidí…
@Pupalka
nechala jsem si na nejake kalkulacce jen tak spocitat predpokladany termin porodu a 24.12. me vazne dojalo! ![]()
Ahoj holky, můžu taky k vám? Předvčerem jsem si našla na testíku dvě čárky
Bude to už druhé mimčo, mám už 1,5 roční holčičku
Pěkný večer
@Kamka33 Gratuluji
pro mě to bude první těhotenství, ale už si to moc přeju ![]()
@akdarika to je nádherný
držím palce…já zatím u doktora nebyla, trošku mě zklamalo, že mě sestra suše oznámila, že 5tt je brzy, pokud nemám žádné obtíže…
lucillee - taky ti gratuluji ![]()
aktadarika - takže dvojčátka? to je super, moc blahopřeji ![]()
Ahoj budoucí maminky
chtěla jsem se zeptat, týdny se počítají ode dne poslední menstruace nebo ovulace? Abych alespoň přibližně věděla kolikátý mám týden ![]()
Adri, co se stalo ?