Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
925
20.4.12 13:35

@Janina88 Ahoj,moc gratuluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
20.4.12 13:44

Děkuju, holky prosím už jste byli u DR. a bylo něco vidět?

Já měla poslední MS 9.3 u dr jsem byla 12.4. Ale byla tam vidět 1.5mm veliká bublinka nebo pecka, a mám přijít 2.5. Nic jistého jako že bych byla těhotná mi neřekl, jen ať přijdu toho 2hého že už by mělo být vidět více… No jsem z toho trošku nervozní, že já jsem tam tak brzo lezla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
20.4.12 13:48

Já byla u dr včera,jsem 5+5 a byl vidět váček i mimi,ale srdíčko ještě ne,na to je brzy.Poslední ms jsem měla 4.3.Myslím že toho 2.5.už určitě něco uvidí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
20.4.12 16:16
@Janina88 píše:
Děkuju, holky prosím už jste byli u DR. a bylo něco vidět?Já měla poslední MS 9.3 u dr jsem byla 12.4. Ale byla tam vidět 1.5mm veliká bublinka nebo pecka, a mám přijít 2.5. Nic jistého jako že bych byla těhotná mi neřekl, jen ať přijdu toho 2hého že už by mělo být vidět více… No jsem z toho trošku nervozní, že já jsem tam tak brzo lezla :?

jani,tak ty to máš úúúúplně přesně jako já. Taky poslední MS 9.3., ovulka 22.3., tt pozitivní 3.4. (citlivost 25). K mudr. jsem nešla, je to moc brzy. objednaná jsem na první prohlídku na 2.5. (opět máme stejný termín :mrgreen: ), jen jsem si 13.4. (to byl 22 DPO) došla na krev a hcg bylo 4184. Tak snad dobrý :)

• Citovat
  • Upravit
684
21.4.12 09:50

ahoj všem :mavam: tak jsem byla včera na třetím utz a mimi je v pořádku :dance: odpovídá přesně na 6.4tt už mám i fotku :jazyk: srdíčko od pondělka už ťuká víc tak můžu přijít až za 14dní.jinak gratuluji všem novým těhulkám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.4.12 09:55

Zdravím a přidávám se :-) Včeta jsme byli na UTZ (5+3) a byl vidět váček a náznak mimi :-). Za 14 dní už bude snad vidět i srdíčko :-)))) Jo a dnes jsem měla první ranní nevolnost :-)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
21.4.12 10:02
@hanak píše:
jani,tak ty to máš úúúúplně přesně jako já. Taky poslední MS 9.3., ovulka 22.3., tt pozitivní 3.4. (citlivost 25). K mudr. jsem nešla, je to moc brzy. objednaná jsem na první prohlídku na 2.5. (opět máme stejný termín :mrgreen: ), jen jsem si 13.4. (to byl 22 DPO) došla na krev a hcg bylo 4184. Tak snad dobrý :)

Holky, taky to mám stejně :-) MS 9.3., ovulace 24.3.. Ve středu jsem byla v 5+4 na první kontrole, ale gynekolog ještě nic neviděl. Mám trošku strach… Ale mimoděložnímu zatím nic nenasvědčuje (nemám bolesti, výtok, čárka pěkně sílila). HCG mi bohužel neměřil, ale podle digitálního testu Clearblue bych měla svému týdnu podle HCG odpovídat. Tak nevím, taky jdu až 2.5. na kontrolu, tak doufám, že už tam něco a někdo bude i s něčím bušícím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
21.4.12 10:05
@Janina88 píše:
Ahoj holky taky se k vám můžu přidat Dube // našla jsem 5.4 :mrgreen:

Jinak taky jsem je našla ve stejný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
21.4.12 11:04

@hanak @maricka
He he tak to je úplně stejné, takže všechny kontrola 2.5 Maricko taky jsem byla na utz a viděl tam jen takovou 1,5mm velikou čárečku…Ale taky jsem v pohodě…nekrvácím atd atd… vypadá to všechno má být tak jak má.

To je jasné 2.5 už všechny určitě uvidíme i :srdce:
už se strašně těším na ten den :mrgreen:
Dneska jsem stávala jak s šílenou kocovinou :poblion: Je to krásné to těhotenství že :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
21.4.12 15:18
@domčík píše:
ahoj všem :mavam: tak jsem byla včera na třetím utz a mimi je v pořádku :dance: odpovídá přesně na 6.4tt už mám i fotku :jazyk: srdíčko od pondělka už ťuká víc tak můžu přijít až za 14dní.jinak gratuluji všem novým těhulkám :kytka:

Domi, super, gratuluju !! :dance: :hug:

• Citovat
  • Upravit
hanak
21.4.12 15:21
@Janina88 píše:
@hanak @maricka
He he tak to je úplně stejné, takže všechny kontrola 2.5 Maricko taky jsem byla na utz a viděl tam jen takovou 1,5mm velikou čárečku…Ale taky jsem v pohodě…nekrvácím atd atd… vypadá to všechno má být tak jak má.To je jasné 2.5 už všechny určitě uvidíme i :srdce:
už se strašně těším na ten den :mrgreen:
Dneska jsem stávala jak s šílenou kocovinou :poblion: Je to krásné to těhotenství že :oops:

Holky, tak jsem na nás teda zvědavá toho 2.5. :mrgreen: Vy to budete vědět trochu dřív, já jdu sice v 10.30h, ale podle času tady, takže v ČR bude o 7h víc, informovat tedy budu až večer vašeho času. Ale ty nervy do té doby, jestli je všechno ok .. :zed: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
584
21.4.12 15:31

závidím vám že vám nic není,já už mám druhej den teploty zvracím a mám průjem,navíc mě bolí ty vaječníky,asi budu dneska volat do špitálu a když řeknou a bych přijela tak pojedu,může to být sice jen nějaká blbá viroza ale takhle blbě mě snad ještě nebylo,mám fakt strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
21.4.12 15:40
@mikki 25 píše:
závidím vám že vám nic není,já už mám druhej den teploty zvracím a mám průjem,navíc mě bolí ty vaječníky,asi budu dneska volat do špitálu a když řeknou a bych přijela tak pojedu,může to být sice jen nějaká blbá viroza ale takhle blbě mě snad ještě nebylo,mám fakt strach

Mikki, no, nic mi nebylo ještě před týdnem.. dá se říct i ještě před 3 dny. Ale pak to začalo - poprvé po dlouhé době, naposledy mi bylo opravdu špatně jen u prvního těhu, tohle je čtvrté a je to tu znovu. Nevolnosti ráno, večer .. jakš takš to jde v poledne, ale normálně se nenajím, spíš jen suché pečivo, nějaké ovoce a hlavně meloun, ten to trochu kompenzuje. Večer jsem hrozně brzy unavená a už jsem začala být i přecitlivělá, včera mě rozbrečel hned úvod filmu Návrat do modré laguny. Tááák hezky jsem si nepobrečela už pěkně dlouho :jazyk:

Jak vysokou máš tu teplotu ? Může to být opravdu střevní viroza, ale proč tě bolí vaječníky ?? :(

• Citovat
  • Upravit
584
21.4.12 16:22

tak to sme na tom stejně jak sním něco jinýho než to co píšeš tak to letí do záchodu,ted sem volala do špitálu a doktor říkal že si taky myslí že to bude viroza a že si můžu vzít paralen a smectu,a v pondělí ke svý doktorce,jen mě ještě poslal abych si změřila tlak a pulz,ten je díky bohu dobrej,vaječníky mě bolí už od začátku těhu na gyndě říkali že to tak může být ale že kdyby ta bolest byla silná a na jedný straně tak hned do špitálu,snad to nic nebude,jen doufám že mě to zvracení brzo přejde,nebo ze mě za chvíli nic nezbude :)
a jak si to řešila u toho prvního těhu když ti bylo tak zle přešlo to samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
21.4.12 16:26

Mikki, mě to u prvního těhu přešlo až někdy po ukončení 5. měsíce. Do té doby jsem byla prakticky vyřazená mimo provoz. Nezvracela jsem, ale prostě jsem měla žaludek jak na vodě a přežívala jsem tehdy jen na jogurtovo-ovocných nanukách. Teď přežívám na suchým chlebu a melounu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky