Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
21.4.12 20:50

Soonik - já jsem těhu od 18.3. a na UTZ už jsem měla vidět kroužek (tak tomu řiká dr.) Prostě tam byl malinký fléček. Teď jdu v pondělí na UTZ a jsem zvědavá.. Kdy jdeš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
22.4.12 10:08

Tak jsem si dnes udělala další těhotenský test. Tentokrát opět jeden z těch, co ukazují stabilně slabší čárku než Mamatest. Dělala jsem si ho i před šesti dny a pak před dvěma a dneska mi ukázal slabší čárku než před dvěma dny. Sice jen malilinko, ale je slabší. Nevím, co si mám myslet… Mamatest mi pořád už od středy ukazuje testovací čárku silnější než kontrolní (i dnes). Asi to už nevydržím a zajdu zítra do laboratoře na odběr HCG, sice zaplatím cca 170,–Kč, ale za ten klid mi to tedy stojí. Těch 14 dní opravdu vydržet nejde, když tam v těch 5+4 nic nenašel a ani na krev mě neposlal. Týden bych ještě snesla, ale 14 dní asi nejsem schopná. Navíc pokud se mám dozvědět špatný verdikt, tak lepší dřív než později…

Stalo se Vám to některé s tou slabší čárkou v pokročilém stádiu, tj. už 7tt? Nebo už raději netestujete? Nevím, třeba už ten konkrétní test více ani ukázat nemůže, tak proto… A asi ani Mamatest více ukázat nemůže, když už je druhá čárka silnější. Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
22.4.12 10:17
@maricka píše:
Tak jsem si dnes udělala další těhotenský test. Tentokrát opět jeden z těch, co ukazují stabilně slabší čárku než Mamatest. Dělala jsem si ho i před šesti dny a pak před dvěma a dneska mi ukázal slabší čárku než před dvěma dny. Sice jen malilinko, ale je slabší. Nevím, co si mám myslet… Mamatest mi pořád už od středy ukazuje testovací čárku silnější než kontrolní (i dnes). Asi to už nevydržím a zajdu zítra do laboratoře na odběr HCG, sice zaplatím cca 170,–Kč, ale za ten klid mi to tedy stojí. Těch 14 dní opravdu vydržet nejde, když tam v těch 5+4 nic nenašel a ani na krev mě neposlal. Týden bych ještě snesla, ale 14 dní asi nejsem schopná. Navíc pokud se mám dozvědět špatný verdikt, tak lepší dřív než později…Stalo se Vám to některé s tou slabší čárkou v pokročilém stádiu, tj. už 7tt? Nebo už raději netestujete? Nevím, třeba už ten konkrétní test více ani ukázat nemůže, tak proto… A asi ani Mamatest více ukázat nemůže, když už je druhá čárka silnější. Nebo se pletu?

ahoj řeším dneska o samé, ale myslím si že pokud není hodně slabá ta čarka tak že není co řešit, aspon se tak uklidnuju,a to ja musím taky ještě počkat 14 dní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.4.12 10:30

Holky já být Váma tak si dám od testění aspoň 4dny pauzu,někdy stačí,že máte jen vic naředěnou moč.a pak vás to jenom stresuje a miminku to neprospívá.A nebo si zajít na tu krev a pak za pár dní znovu a uvidíte jak to bude krásně stoupat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
22.4.12 10:34

No já jsem teď ještě našla obrázek stejného testu, který jsem si ráno dělala. Je na něm krásně viditelné, jak je čárka jednou silnější, pak zase slabší a paní, která si jej dělala, tak je nyní prý v 18tt. Takže možná je to prostě test „chameleon“ ;-) Ale na to HCG zítra a pak za dva dny zajdu, myslím, že to mi napoví nejvíce… Ta nejistota je totiž ubíjející, nemohu se pak na nic pořádně ani soustředit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.4.12 10:39

@maricka zajdi na tu krev a budeš mít jasno,uvidíš že je vše v pořádku,Zítra čekám na info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
22.4.12 10:40
@Lexuska píše:
@maricka zajdi na tu krev a budeš mít jasno,uvidíš že je vše v pořádku,Zítra čekám na info

Ok ;-) Ale zítra asi výsledky nebudou, nevím… Jdu tam až odpoledne. Každopádně napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.4.12 10:42

aha tak to budou až druhý den.Nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
22.4.12 11:27

holky ahoj, muzu se pridat? je tu podobnych diskusi k dubnu vic, ale nejak to tam vazne..

Ja jsem uplne na zacatku, posledni MS 25. brezna, testy vychazi pozitivne od 17.4., v patek sem to mela dostat a nic. Tak snad to ted dopadne, pred rokem a pul ZT ve 12. tydnu :,( ale mela jsem moc stresu tenkrat, rozjizdeli jsme podnik s manzelem. Tentokrat je mi vsechno jedno, nohy nahoru a same pozitivni myslenky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.4.12 11:34

@maricka @kalomi holky klid!!!!! Kašlete na tloušťky čárek!!!! Já jsem byla při minulém těhu přeborník na testování. Udělala jsem si asi 50 testů a to nepřeháním!!! Vždy jsem udělala test a pak jsem zkoumala odstíny… Pak, když se mi test „nelíbil“, tak jsem raději nepila, pak rychle otestovala a rychle šla porovnávat… Doporučila bych krev na HCG - našla jsem si prima odkaz - vřele doporučuju… http://www.babymed.com/…g-calculator Těch 170 kč (u nás 130) za ten klid stojí, protože tam se podíváte, jestli jste v normě a současně jestli to přiměřeně stoupá!!!!
Držte se a hlavně věřte…
@maricka víš jsitě, kdy jsi měla ovulku? Protože já jsem šla na první UTZ a myslela jsem si, že jsem v 5+2 - nic nebylo vidět a byla jsem smutná… Pak jsme zjistili, že ovulka byla o 4 dny později a teď v pátek už bylo vidět vše a vše bylo v pořádku!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
22.4.12 11:52
@rehonka píše:
@maricka @kalomi holky klid!!!!! Kašlete na tloušťky čárek!!!! Já jsem byla při minulém těhu přeborník na testování. Udělala jsem si asi 50 testů a to nepřeháním!!! Vždy jsem udělala test a pak jsem zkoumala odstíny… Pak, když se mi test „nelíbil“, tak jsem raději nepila, pak rychle otestovala a rychle šla porovnávat… Doporučila bych krev na HCG - našla jsem si prima odkaz - vřele doporučuju… http://www.babymed.com/…g-calculator Těch 170 kč (u nás 130) za ten klid stojí, protože tam se podíváte, jestli jste v normě a současně jestli to přiměřeně stoupá!!!!
Držte se a hlavně věřte…
@maricka víš jsitě, kdy jsi měla ovulku? Protože já jsem šla na první UTZ a myslela jsem si, že jsem v 5+2 - nic nebylo vidět a byla jsem smutná… Pak jsme zjistili, že ovulka byla o 4 dny později a teď v pátek už bylo vidět vše a vše bylo v pořádku!!!!!

Jojo, vím to jistě, kdy proběhla - 24.3. maximálně o den později, více ne. Navíc jsme se s manželem snažili pouze tyto dva dny a pak už ne. Takže jsem byla 5+4, minimálně 5+3. Ještě je možné, že gynekolog nic neviděl, protože mám zakloněnou dělohu. Je to prostě divné, ale četla jsem o dalších případech, kterým taky nebylo v 6 tt nic vidět a pak se mimčo objevilo. A díky za ten odkaz, po odběrech si to zkusím vyplnit a podívat se, jestli jsem v normě. Ještě i tohle bude pro někoho užitečné: http://www.babymed.com/…ls-pregnancy

Příspěvek upraven 22.04.12 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
22.4.12 11:55
@p3traQ píše:
holky ahoj, muzu se pridat? je tu podobnych diskusi k dubnu vic, ale nejak to tam vazne..Ja jsem uplne na zacatku, posledni MS 25. brezna, testy vychazi pozitivne od 17.4., v patek sem to mela dostat a nic. Tak snad to ted dopadne, pred rokem a pul ZT ve 12. tydnu :,( ale mela jsem moc stresu tenkrat, rozjizdeli jsme podnik s manzelem. Tentokrat je mi vsechno jedno, nohy nahoru a same pozitivni myslenky :andel:

Takže budeš rodit na přelomu roku? ;-) To je pěkné… Neboj, dobře to dopadne, hlavně neudělej tu chybu jako já a nejdi k doktorovi příliš brzy, podle mě fakt stačí ten 7 až 8 tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.4.12 12:03

@p3traQ držím pěstičky!!!! a hlavně pozitivní mysl!!! :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
22.4.12 12:11

Já našla //dnes,jsem ale trošku v rozpacích,mám totiž doma 7 měsíčního syna,jinak všem novým těhulkám gratuluji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
22.4.12 12:12

@p3traQ koukám, že jsem skočily obě do stejné dubnové skupiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí