Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
925
18.4.12 10:54

@Edit1 ahoj,ano od poslední ms,na netu jsou taky kalkulačky kam zadáš datum poslední ms a ono ti to ukáže v jakém jsi týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
18.4.12 11:14

Takže bych měla být v 5tt, na kontrolu -potvrzení jsem objednaná za 14 dni, UF. Už aby to bylo, myslíte že bude už slyšet srdíčko nebo je to brzy?
Doma mám 10-měsíční holčičku takže těhotenství bylo velkým překvapením :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
18.4.12 12:14

@lucillee : ja jdu take az 3.5. moje dr take nechce brat driv (mela jsem jedno ZT a myom na deloze tak to sestricce rikam ona ze to stejne proste driv smysl nema)ale zase si rikam ze uz by melo byt urcite srdicko a nebudu se alespon nervovat kdyzbych tam sla v 5tt a pak cekat co a jak
to je super jak se to tu rozrusta :potlesk:
a jak vam je holky mate nevolnosti? ja jak kdy¨, bud mam den kdy je mi blbe a pak zas den kdy mi nic neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
18.4.12 12:18
@lidus86 píše:
Teda holky, kdo vás má dočítat! :-)

@barnys
Já byla dnes taky u doktorky, koukala na to, mám tam taky váček, ale gratulovala mi a hned mě objednala na 4.5., abychom viděli, jak se to vyvíjí, tak snad to bude vše ok! :palec:

Musela jsem se smát, když jsem přišla domů a hned jak jsem zabouchla dveře přiběhl manža a ptal se, jak jsem dopadla a když jsem mu řekla, že to tam opravdu je (pořád se bál tomu věřit), tak si hned šel nalít panáka a mě nalil džus :D - normálně samozřejmě nechlastáme, ale byl tak šťastný, že to musel zapít :) (já bych teda řekla, že i to, že si uvědomil, co to všechno znamená - on je totiž hrozně zodpovědnej typ a pořád měl strach, jestli si to v dnešní době můžeme dovolit :roll: )

Lidu, takže tobě tam taky zatím moc nešlo vidět??? takže by to eventuelně mohlo být ok, když tam viděl jen zatím váček? objednaná jsem za dva týdny. Prý mi krev nebude brát, že je to 100 % v děloze, ale já bych byla daleko klidnější, kdybych tam už to embryjko viděla :zed: on to i dost zvětšil a nic jsem neviděla - prý nemůžu vám říct, ani jestli je to dobré ani jestli je to špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 12:20

Ahoj holky, jsem tu nová, předem děkuji za Vaší odpověď. Tak rychle a
stručně…:-) včera mi bylo potvrzeno těhotenství, ale hladina HCG byla
pouze 5. Poslední menstruace byla 17.2012 ovulace asi 2.4.2012 (nevím
jistě). Krev byla nabrána 16.4.2012. K tě­hotenství mi pomohl
clostilbegyt. proto mi byl předepsát včera utrogestan měla jsem ho brát
1–0–1, ale dnes ráno jsem při čůrání na toaletním papíře nalezla
tmave zbarvenou krev hodně mě to vylekalo (jeden potrat už jsem prodělala)
volala jsem doktorovi a řekl mi že mám ležet odpočívat a utrogestan mám
brát 2–0–2 a mám opět přijít na krev v pátek. hrozně se bojím že
se jedná znovu o potrat, ale má kamarádky skoro všechny po clostilbegytu
kvácely, ale těhotné byly. Jo, a zapoměla jsem sliznici jsem
16.4.2012 měla 17 (teď nevím jednotku) vysokou. Děkuji Vám z celého
srdce (kamillka2@cen­trum.cz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.4.12 14:07

ahoj Kami, je to teprve brzo,kdy jsi otěhotněla. ta tmavá červená krev, to není dobré. Tedy podle mých zkušeností. Bud to mimčo vydrží nebo ne. Clostík jsem brala také dvakrát co 3 měsíce, utrogestan jsem brala také, ale nikdy jsem u toho nekrvácela. A když u mne proběhl ranný potrat tak jsem začla tmavě čeveně a pak se už nedalo zachránit. No a jak jsem byla v 7tt tak mi to taky tak začlo a bylo to v pytli. druhý den už jsem jela na revizi dělohy. Nechci tě strašit, třeba ti to ten utrogestan zastaví, ale určo lež. Bude to bud a nebo. Ráda bych tě potěšila ,ale uvidíš sama, jak to dopadne. Ta hodnota 5 hcg je opravdu nízká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.4.12 14:09

Kami, podud se to ustálí a v pátek půjdeš na krev hcg a bude podstatně vyšší tak je to o.k. :palec: ted jen musíš ležet a čekat do pátku, co se bude dít a jak to dopadne. Určo napiš, zda to slábne :pankac:
taky jsem brala utrogestan dost dlouho 2-2-2, ale nikdy se nám nepodařilo otěhotnět. a ta tlouštka děl.sliznice je dobrá. neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.4.12 14:12

Kami, taky jsem užívala klostík další už v pořadí třetí měsíc, provedli mi 4IUI nenasadili mi ani utrogestan, že děl.sliznice je dosti tlustá a vyšlo to :palec:
a nekrvácím. Není to tak, že by klostík způsobil při těhotenství krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.12 14:15

děkuji Ti moc…nekrvácím čistou krev, ani nevím zda je to krvácení…jen ráno při čůrání…a pak nic…když sem si zaváděla utroš tak bylo na prstě trošku krvavého hlenu, ale jinak zatím nic…teda podctivě ležím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
18.4.12 15:10

Kami, v době očekávané MS se může objevit krev. Nesmí být ale klasická, jasně červená. Tmavá až do hněda - to je takové to běžné špinění, má to snad 8 z 10 těhulek tu a tam.

• Citovat
  • Upravit
18.4.12 15:17

ahoj Hanak (Hani?), :) , děkuji ti…ležím celej den a intimka je místečky jen narůžovělá…tak uvidíme v pátek, teda pokud utroš nezpůsobuje že se menstruace vytratí a ve mě bude jen mrtvé embryo…ale bríško mě na menzes nebolí. děkuji ti ještě jednou moc…ležím a jediná zábava je PC…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
18.4.12 16:05

holky to je napínavý,všem držím palečky aby to vyšlo,ty začátky sou tak nejistý,já sem dneska měla jít na kontrolu ale doktor tam nebyl, tak půjdu až v pondělí,minulé těhu bylo srdíčko vidět v 6tt, v pondělí budu 6+4,tak doufám že srdíčko vidět půjde,mám dost nízký tlak a zvracím skoro každý den,má to tak taky některá?v prvním těhotenství mi takhle vůbec nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
18.4.12 16:21
@kamillka2 píše:
ahoj Hanak (Hani?), :) , děkuji ti…ležím celej den a intimka je místečky jen narůžovělá…tak uvidíme v pátek, teda pokud utroš nezpůsobuje že se menstruace vytratí a ve mě bude jen mrtvé embryo…ale bríško mě na menzes nebolí. děkuji ti ještě jednou moc…ležím a jediná zábava je PC…:-)

Držím hrozně moc palce !!
Moje minulé ZT .. měla jsem taky utrogestan a mimi bylo ve mně mrtvé 2 týdny. Možná to utrouš zbrzdil, že se embryo nevyplavilo, ale taky jsem se vyčetla, že i za normálních okolnosti při ZT může být v tobě mrtvé embryo 4-10 týdnů, což je fakt síla !
Nicméně - plašíme zbytečně. Když si uděláš testík - jaká je čárka ? Sílí, je stejná (na 25kovém testu) nebo slábne ? Pokud máš test s citlivostí 25, předtím tam byla dálnice a dálnice je pořád, pak už to nemá ani kam sílit a vše je snad ok. Jestli čárka ale slábne, pak jde spíš o biochemické těhu a dostaví se opožděná MS (i tohle jsem zažila, ale neměla jsem utrogestan, ten by nástup MS zbrzdil).
V každém případě, jsi na úplném začátku, držím palečky, ať je mimíšek v pořádku a vše je, jak má být. Teď máš opravdu dobu očekávané MS, takže špinění je vcelku normální. Nicméně - když by to omylem nevyšlo, pak další měsíc je to už jisté, tělo je jakoby „prohnojené“ a jde to snáz - nevím proč, ale statistiky o tom vypovídají své ;)
Kami, drž se !! :hug:

• Citovat
  • Upravit
461
18.4.12 16:21

Mikki já jsem tedy v první těhu nezvracela a nyní také ne. Už druhý týden mě pobolívá podbříško :,( a chuť snad pořád a na všechno :D
Ať už jsme ve 12. týdnu a vše je v pořádku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
18.4.12 16:24

Holky .. ono ani 12tt není výhra. Bohužel znám víc maminek, které o mimíška přišly i mnohem déle. Celé těhotenství je vlastně jedna velká sázka do loterie a výhra - to je, když je vaše náruč plná se spokojeně oddychujícím mimíškem.
Držím všem hrozně moc palce, ať se téhle krásné závěrečné tečky dočkáme :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí