Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pupalka píše:
Jituško, já jsem moc ráda, že jsme na IVF nemuseli, odkládali jsme to, narokoza by mi udělala strašnou neplechu s organismem a nakonec se nám podařil poslední pokus IUI. Určitě jste si taky toho museli prožít a projít, ty nervy, čekání…
jak dlouho jste se snažili?my rok a půl
My jsme se snažily taky tak dlouho. Byla jsem na jen jednom IUI, bylo zrušeno, měla jsem hyperák. No a vzhledem ke špatnému spermiogramu sme šly rovnou do IVF
Jitule22 -Děkuju, zase jsem chytřejší
A je super, že to vyšlo napoprvé ![]()
Pupalko - Snad jo. Loni v září nám to nevyšlo, tak doufáme, že teď už jo. Máme teda doma už jedno 2-leté štěstí. A taky ti budu držet palce.
super
at se mimísek drží a drží ![]()
já jsem měla jít tento týden na KO, ale lékař má dovču tak mě objednala na další týden, že už tam půjde něco vidět. dneska jsem 5tt+2. kdy ti provedli KET?
@Jitule22 píše:
Dajdulo a ty jsi v kolikátém týdnu
Měla bych být 6.tt. když už jedete v těch dnech
, tak jsem si to spočátala na 5+3 ![]()
Příspěvek upraven 17.04.12 v 14:00
Dajdulko, musí
tak to Vám vyšlo hezky po sobě, dvouletý prcek a k tomu další mimi. My máme 7 letého prcka a před rokem a půl jsem o mimíska přišla v začátku těhotenství v 7tt. od té doby jsme se snažili a marně. nějak mi při revizi zřejmě poškodili dělohu, protože jsem měla pořád problémy. Což se může u toho zákroku stát. No a už jsem se dočkali
takové vytoužené miminko.
Jituško, tak to je super ,že Vám to vyšlo na poporvé ![]()
jsou páry, které jdou na podruhé, na potřetí a stejně nic
my se s manžou domluvili na 5 pokusů IUI což je u nás v CARU poslední pokus a pak jeden pokus IVF. pak že už to vzdáme a necháme to tak. Protože ty nervy a to ježdění, čekání, kontrolování nám už stačilo ![]()
No hlavně že to vyšlo
já jsem taky přišla už jednou na začátku o mimčo.Takže ted se docela aj bojím my doma nemáme zatím žádného mrmouse. ET mě dělaly 3.4
7-letý prcek, to už snad ani není prcek, ne? ![]()
My o něj přišli v 8.tt. Z revize jsem měla taky strach, ale evidentně mi jí udělali dobře. Snad nám to teď vyjde a na Vánoce si budeme gratulovat ![]()
holky, musíme věřit, že to dopadne dobře, hlavně myslet pozitivně a odpočívat…neříkám, že mě někdy něco nenapadne, ale to stejně k ničemu nevede…prostě věřit, že to bude OK.
tak já se s váma loučím
ale neházím flintu do žita jen jak to pujde budem se snažit znovu ![]()
Andrianko, nedopadlo to dobře?copak ti řekla doktorka, že klesá HCG?tak to bylo asi špatné, nevyvíjelo se to jak mělo a tak to tělo nepřijalo. Ono se to někdy tak stává, umne to bylo dvakrát po revizi, taková radost a pak zklamání. HCG vysoké a pak začlo klesat. Ještě, že jsem nemusela pak znovu dvakrát na revizi a šlo to samo ven. Ale uvidíš, že se brzy zadaří, zkuzte se snažit hned od dalšího měsíce a brzy se k nám přidáš
úplně ti rozumím a cítím s tebou ![]()