Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
534
17.4.12 13:56
@Pupalka píše:
Jituško, já jsem moc ráda, že jsme na IVF nemuseli, odkládali jsme to, narokoza by mi udělala strašnou neplechu s organismem a nakonec se nám podařil poslední pokus IUI. Určitě jste si taky toho museli prožít a projít, ty nervy, čekání…
jak dlouho jste se snažili?my rok a půl :dance:

My jsme se snažily taky tak dlouho. Byla jsem na jen jednom IUI, bylo zrušeno, měla jsem hyperák. No a vzhledem ke špatnému spermiogramu sme šly rovnou do IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
17.4.12 13:56

Jitule22 -Děkuju, zase jsem chytřejší :kytka: A je super, že to vyšlo napoprvé :palec:
Pupalko - Snad jo. Loni v září nám to nevyšlo, tak doufáme, že teď už jo. Máme teda doma už jedno 2-leté štěstí. A taky ti budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.4.12 13:57

super :palec: at se mimísek drží a drží :dance:
já jsem měla jít tento týden na KO, ale lékař má dovču tak mě objednala na další týden, že už tam půjde něco vidět. dneska jsem 5tt+2. kdy ti provedli KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
17.4.12 13:58

Dajdulo a ty jsi v kolikátém týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
17.4.12 13:59
@Jitule22 píše:
Dajdulo a ty jsi v kolikátém týdnu

Měla bych být 6.tt. když už jedete v těch dnech :lol: , tak jsem si to spočátala na 5+3 :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.04.12 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.4.12 13:59

Dajdulko, musí :dance: tak to Vám vyšlo hezky po sobě, dvouletý prcek a k tomu další mimi. My máme 7 letého prcka a před rokem a půl jsem o mimíska přišla v začátku těhotenství v 7tt. od té doby jsme se snažili a marně. nějak mi při revizi zřejmě poškodili dělohu, protože jsem měla pořád problémy. Což se může u toho zákroku stát. No a už jsem se dočkali :pankac: takové vytoužené miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.4.12 14:01

Jituško, tak to je super ,že Vám to vyšlo na poporvé :palec:
jsou páry, které jdou na podruhé, na potřetí a stejně nic :nevim: my se s manžou domluvili na 5 pokusů IUI což je u nás v CARU poslední pokus a pak jeden pokus IVF. pak že už to vzdáme a necháme to tak. Protože ty nervy a to ježdění, čekání, kontrolování nám už stačilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
17.4.12 14:03

No hlavně že to vyšlo :mrgreen: já jsem taky přišla už jednou na začátku o mimčo.Takže ted se docela aj bojím my doma nemáme zatím žádného mrmouse. ET mě dělaly 3.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
17.4.12 14:04

Hold bojovat se musí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
17.4.12 14:04

7-letý prcek, to už snad ani není prcek, ne? :mrgreen:
My o něj přišli v 8.tt. Z revize jsem měla taky strach, ale evidentně mi jí udělali dobře. Snad nám to teď vyjde a na Vánoce si budeme gratulovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.4.12 16:38

jasně holky, budeme mít Vánoční dárečky a Novoročnátka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.4.12 16:46

holky, musíme věřit, že to dopadne dobře, hlavně myslet pozitivně a odpočívat…neříkám, že mě někdy něco nenapadne, ale to stejně k ničemu nevede…prostě věřit, že to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.4.12 16:46

tak já se s váma loučím :( ale neházím flintu do žita jen jak to pujde budem se snažit znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1373
17.4.12 16:55

Andri, co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.4.12 17:00

Andrianko, nedopadlo to dobře?copak ti řekla doktorka, že klesá HCG?tak to bylo asi špatné, nevyvíjelo se to jak mělo a tak to tělo nepřijalo. Ono se to někdy tak stává, umne to bylo dvakrát po revizi, taková radost a pak zklamání. HCG vysoké a pak začlo klesat. Ještě, že jsem nemusela pak znovu dvakrát na revizi a šlo to samo ven. Ale uvidíš, že se brzy zadaří, zkuzte se snažit hned od dalšího měsíce a brzy se k nám přidáš :hug: úplně ti rozumím a cítím s tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí