Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky!!
Vítám všechny nově příchozí ![]()
@domčík Taky držím palečky!
Ahoj , tak my chceme uz asi dva mesice miminko .. nebo chteli jsme ho vzdy ,ale dva mesice je to u nas tema cislo jedna, dnes jsem sla na gyndu s tim,aby me lekar prohlidl , jestli je vse v poradku a muzeme se zacit snazit (mela jsem nejake cysty a tak) , tak me tak pro hlizi usmeje se a rekl mi " tak ja nevim,ale myslim, ze jste naprosto zdrava a myslim,ze je to 5tt"
jeste ,ze pry si mam udelat doma test a prijit 30.4. az to bude dele, test jsme hned odpo udelali a byly dve carky
Tak snad uz na 90% procent muzu rict, ze cekame miminko .
![]()
omlouvám se se jestli se ptám nějak blbě,ale nestíhám dočíst diskuzi ![]()
Ahoj holky my se snažíme o mimi 3 roky z toho rok pomocí kliniky po třech neúspěšných IUI jsme to na chvíli vzdali a přestali tohle téma řešit.
Včera(35DC) jsem si zkusila udělat testík jelikož mi nedorazila MS a ještě jeden dnes(36DC).Tak snad se konečně zadařilo…
@triada bydlím v prdelce kde ani t drogerie není.
v pátek jdu na gyndu tak nic měřit už nebud, ím že nejse příznky jsou pryč test neukazuje teď si jen přeju aby to odkrvácelo a já se mohla snažit dál.
@Daggyna píše:
Ahoj holky my se snažíme o mimi 3 roky z toho rok pomocí kliniky po třech neúspěšných IUI jsme to na chvíli vzdali a přestali tohle téma řešit.
Včera(35DC) jsem si zkusila udělat testík jelikož mi nedorazila MS a ještě jeden dnes(36DC).Tak snad se konečně zadařilo…
Krásný čárky,gratuluju ![]()
@Daggyna já jsem dnes 36Dc a půjdu asi za 14dní,stejně by tam moc nebylo teď vydět,akorát by mě to stresovalo
@Lexuska je to jsme stejně já jsem taky dnes 36DC podle těhu kalkulačky bychom měly zítra začínat 5tt.A co pročítám diskuze tak v 6tt už je někdy i slyšet srdíčko
v 6tt.by to srdíčko mohlo být vidět na ultrazvuku,v minulém těhotenství mi dělali utz v 7tt. a srdíčko tam už krásně bilo
@Daggyna fakt jo,no to je pecka.já totiž nevím jestli se to srdíčko péočítá podle poslední MS nebo podle OVU
podle ovu jsme teda 3tt a to by bylo brzo.
Domčí, držím všechny palce, co mám, ať je to v pořádku !!!!!!!