Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1015
14.4.12 15:20

ahoj holky :mavam:
co dneska děláte, jak se máte? já se flákám, jak už dlouho ne :)
jinak ahoj Lexusko, takže pátek 13., říkáš? :D a jak dlouho jsi asi těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
14.4.12 15:54

Tak já před chvílí dosnídala - necelých 9h ráno .. slaboučká kávička a pohoda :)

Holky, taky tak plašíte, když máte pocit, že se „příznaky“ najednou ztratily nebo zmírnily ?
Já to tak mám vždycky, ikdyž příznaky vůbec nic nevypovídají, hodně holek má problémy jen v době očekávané MS a pak vůbec, šťastlivkyně jsou zcela bez příznaků.
Mně se dokonce při posledním těhu, které nedopadlo, stalo, že jsem příznaky (bolení prsou, nevolnost), měla pořád a ještě asi týden po revizi, přitom jsem 2 týdny v sobě nosila mrtvého prcka a HCG pořád rostlo, v době revize bylo kolem 20tis. No, příroda si někdy dokáže pěkně pohrát :think:

• Citovat
  • Upravit
1015
14.4.12 16:48

Hanak, já se pořád pozoruju, až to není zdrávo. Dneska mě občas píchne na levé straně nad žaludkem a hned plaším. Myslela jsem si, kolik toho o víkendu neudělám, chtěla jsem si i ušít kabelku a nic se mi nechce. Nejraději bych jen ležela a ani se nepohla, aby se mimi nic nestalo, jsem magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
14.4.12 17:40
@hanak píše:
Tak já před chvílí dosnídala - necelých 9h ráno .. slaboučká kávička a pohoda :)Holky, taky tak plašíte, když máte pocit, že se „příznaky“ najednou ztratily nebo zmírnily ?
Já to tak mám vždycky, ikdyž příznaky vůbec nic nevypovídají, hodně holek má problémy jen v době očekávané MS a pak vůbec, šťastlivkyně jsou zcela bez příznaků.
Mně se dokonce při posledním těhu, které nedopadlo, stalo, že jsem příznaky (bolení prsou, nevolnost), měla pořád a ještě asi týden po revizi, přitom jsem 2 týdny v sobě nosila mrtvého prcka a HCG pořád rostlo, v době revize bylo kolem 20tis. No, příroda si někdy dokáže pěkně pohrát :think:

ahoj, neříkej takové věci, já pak budu hodně plašit :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
14.4.12 18:56

@triada No zatím to nevypadá, že by to chtělo odejít samo. :( Nekrvácím, a ty jsi začala z ničeho nic krvácet a byla jsi u doktora? Nebo něco? třeba se to ještě nějak vyvrbí.. Ale u mě už na testu není žádná čárka takže bohužel.. :( teda 1 samozřejmě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
14.4.12 19:52

no ja se take porad sleduji jak prastena, nejradci bych mela doma ultrazvuk a tak 10 denne se koukla :lol: jinak se take snazim setrit, nic nezvedat a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
14.4.12 20:34
@kacisekm píše:
no ja se take porad sleduji jak prastena, nejradci bych mela doma ultrazvuk a tak 10 denne se koukla :lol: jinak se take snazim setrit, nic nezvedat a tak.

Nápodobně, už jsem nenápadně koukala, kolik takovej maličkej domácí stojí. No nic, je to mimo můj rozpočet :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
hanak
14.4.12 20:36
@Sofie92 píše:
@triada No zatím to nevypadá, že by to chtělo odejít samo. :( Nekrvácím, a ty jsi začala z ničeho nic krvácet a byla jsi u doktora? Nebo něco? třeba se to ještě nějak vyvrbí.. Ale u mě už na testu není žádná čárka takže bohužel.. :( teda 1 samozřejmě..

Sofie, když jsem měla bichemický (čárka mizela), tak opožděná MS se dostavila asi 39 DC. Ty jsi teď kolikátý den ?

• Citovat
  • Upravit
hanak
14.4.12 20:37

Kalomi, neplaš se. Nemá cenu myslet na to nejhorší, spíš naopak - představuj si, jak je prcek každý den o kousíček větší. Neboj, všechno je a bude ok ! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
486
14.4.12 20:43

ahojky holky mužu se k vám přidat?já našla // 3.4 na UTZ ještě pořád nic ,ale HCG roste,povedlo se nám to s přítelem hned první měsíc snažení :) jinak už jedno mimi mám jestli se ted zadaří tak se mimísek narodí nějak kolen dceřiných 2. narozenin :D.co jsem počítala podle MS tak termín bude 10.12 a u Nellky jsem ho měla 16.12 a v ten den se i narodila.jinak co se týče příznaku,tak mám problém jen s bolestí prsou a taky mě dost vadí pach vařeného masa :poblion: minulé těhu jsem měla uplně bez příznaku :)ještě možná dodat ,že mě je 23 takže celkem mladá mamča na dvě dětičky,ale nic si nepřeji víc než mít prcky takhle pěkně zasebou ,zdravý a šťastný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
14.4.12 20:47

Adri, to je náhodou akorát věk. Já jsem sice už „stará garda“, ale svoje první jsem měla ve 23 a druhé ve 24 a můžu říct, že to bylo ideální, čím je člověk starší, tím méně je sil a tím hůř to zvládá (vlastní zkušenost :oops: ).
To ale neznamená, že jsme na odpis :mrgreen: No, uvidíme, příroda si snad už dala říct, kéž by, doufám, že je vše ok !

Píšeš, že jsi našla // 3.4. - stejně jako já :) Kolikátý DPO to u tebe bylo a čím jsi testovala ? Netušíš, jaké máš aktuální HCG ? Já byla včera na krvi (22 DPO), výsledek budu vědět v pondělí.. sama jsem zvědavá a fakt se hooooodně modlím, aby to bylo OK ! :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
486
14.4.12 21:01

já jdu k dr. v uterý na krvi jsem byla už dvakrát a dr.mě přesný počet nezdělila jen ,že se zvyšuje..doufám ,že už bude vidět minule tam byla jen miniaturní dutinka :/ testovala jsem mamatestem v den vynechání MS a už tam byla světle ružová čárka,jako správnej nedočkavec jsem hned mazala k Dr ,ale byla vidět jen zvýšená sliznice.dr.říká,že bych měla být tak v 5.tt tak snad něco uvidíme :).
jinak jak jsi zvládala těhu s tak maličkým dítkem,malá je už celkem těžká(10.5kg) a i když se snažím jí moc netahat někdy prostě není zbytí,třeba do schodu a tak…dneska jsem měla docela nahnáno,když se malá vstekala jak tur a já musela táhnout tašku s nákupem,kabelku a jí do 4 patra :roll: asi budu muset později omezit takové věci jen na čas,kdy je přítel doma,ale to mě taky nepříjde moc realne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
14.4.12 21:09

Jej .. tak to jsem asi jediná, kdo 12 DPO měl na testu 25 dobře viditelnou čárku .. ? Fakt jsem zvědavá na to hcg. Doufám, že bude odpovídající jednomu prckovi :think:

Adri, úplně v pohodě. To těhu - já ho snad ani nevnímala. Dcera byla problematická, nejedla, nespala a já kolem ní měla takových starostí, že jsem nějak nestíhala ani vnímat, že ve mně roste nový život. Zlom nastal, když se narodil syn, najednou i dcera ze dne na den začala spát (ikdyž s jídlem to pořád byla bída), ale prostě jako když by najednou chápala, že to další mrně mě taky potřebuje.
Vozila jsem je v kočárku na dvojčata (jsou od sebe 13 měsíců a 4 dny), oddělené korbičky, ale starší byla taková chůvička, když se malej začal vrtět, vrnět, brečet, hned hladila, objímala, podávala dudlík.. na mě se ani tolik nesmál, ale sotva viděl jí, měl pusu od ucha k uchu :)

• Citovat
  • Upravit
486
14.4.12 21:23

to je krásné:) uplně teď vidim tu mojí,taky nespí,nejí a je dost živá,neposedí,ale jak vidí miminko tak ,objímá pusinkuje…snad to bude brát i u sourozence a nebude žárlit,ale to ukáže až čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
14.4.12 21:27

Větší problém mají mamči, které mají věkový rozdíl 3 a víc let. To už děti umí sakra dobře žárlit !
Myslím, že do těch 3 let rozdíl je to v pohodě, děti nově příchozího přijmou tak nějak automaticky, bez žárlení, výčitek, vynucování si pozornosti.
Já hrozně ráda vzpomínám na dobu, kdy fakt byly děti malý. Tááák hodný, pohodový, žádné extra odmlouvání, ve 20 h už spaly .. teď to jsou puboši a někdy ty nervy s nima .. :zed: :pocitac: Ale stejně bych je nedala ! :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky