Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
13.4.12 18:32

@barnys
Jasně, že to není tajný. Mně je 25 a manžovi 33 (takže se směju, že on už má na čase :) )

Já jsem se k doktorce neobjednávala, v úterý tam prostě půjdu, ať se na to podívá a řekne mě to i ona, že tam snad něco (nebo teda někdo :) ) je. Mám „tam dole“ vrozenou vadu, která by teda podle všech lékařů, kteří mě viděli neměla být pro otěhotnění problém, ale znáte to.. člověk nikdy neví..

Jinak dneska jsem si dělala další test a // byly opravdu výrazné - v emiminovské terminologii - úplné dálnice :pankac: :pankac:
Takže jsem se po včerejšku zase uklidnila.. asi si ty testy budu muset dělat každý den :lol:

Taky jsem dneska absolvovala 2hodinovou cestu vlakem tam a 2,5hod. zpátky osobákem, a hlásím, že mě je pěkně šoufl (a to mě vlak normálně nic nedělá). Byla jsem vděčná mamince za polévku, když jsem se tam teď stavovala. Naštěstí se na nic neptala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.4.12 18:33

Ahoj holky,
Evelino, taky mi připadá, že už to na mě jde vidět a nebo je to tím, že se od té doby, co jsem se to dozvěděla, nehlídám a pořád něco baštím. Ale v riflích mi v práci není moc příjemně. Navíc to tam vůbec zatím nikomu nechci říkat. Nejraději bych pracovala v teplácích :mrgreen:
a co holky plánujete na víkend? můj přítel mi pracovně odjel, takže jsme tu s mým pejskem zůstali sami. Už to vidím, to budou samé romantické filmy, ani nevylezu z postele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.4.12 18:35
@Dajdula píše:
Ahoj holky, jak se dnska máte? Hlásím, že ze mě se stal v noci poblión :poblion: :lol: .

Ty jo v noci, jo? 8o A to tě to vzbudilo, že ti bylo blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.4.12 18:36
@lidus86 píše:
@barnys
Jasně, že to není tajný. Mně je 25 a manžovi 33 (takže se směju, že on už má na čase :) )

Já jsem se k doktorce neobjednávala, v úterý tam prostě půjdu, ať se na to podívá a řekne mě to i ona, že tam snad něco (nebo teda někdo :) ) je. Mám „tam dole“ vrozenou vadu, která by teda podle všech lékařů, kteří mě viděli neměla být pro otěhotnění problém, ale znáte to.. člověk nikdy neví..

Jinak dneska jsem si dělala další test a // byly opravdu výrazné - v emiminovské terminologii - úplné dálnice :pankac: :pankac:
Takže jsem se po včerejšku zase uklidnila.. asi si ty testy budu muset dělat každý den :lol:

Taky jsem dneska absolvovala 2hodinovou cestu vlakem tam a 2,5hod. zpátky osobákem, a hlásím, že mě je pěkně šoufl (a to mě vlak normálně nic nedělá). Byla jsem vděčná mamince za polévku, když jsem se tam teď stavovala. Naštěstí se na nic neptala :mrgreen:

já si myslím, že na ultrazvuku už v úterý snad něco vidět půjde. Na youtube jsem se dívala na ultrazvuky v 5. a 6. týdnů a hezky už to šlo vidět. Dokonce to i ukazovalo srdeční ozvy :palec:
Liduš, tak to jsi mlaďounká, to se máš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.4.12 18:37
@barnys píše:
Ahoj holky,
Evelino, taky mi připadá, že už to na mě jde vidět a nebo je to tím, že se od té doby, co jsem se to dozvěděla, nehlídám a pořád něco baštím. Ale v riflích mi v práci není moc příjemně. Navíc to tam vůbec zatím nikomu nechci říkat. Nejraději bych pracovala v teplácích :mrgreen:
a co holky plánujete na víkend? můj přítel mi pracovně odjel, takže jsme tu s mým pejskem zůstali sami. Už to vidím, to budou samé romantické filmy, ani nevylezu z postele :lol:

No vzhledem k tomu, že nevážím 50kg i s postelí, tak na mě teda není vidět nic - jen mám problém s tím, že jsem byla zvyklá břicho vždycky zatahovat a teď se bojím :lol:
Jo tepláky bych taky do práce brala, zvlášť v úředním dnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.4.12 18:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.4.12 18:42

A komu už jsi to Liduš řekla? my jsme se s přítelem zařekli, že to tentokrát neřekneme nikomu, ale nevydržela jsem to a řekla jsem to mamce, protože mi na Velikonoce pořád nutila kávu a víno. A teď jsme to řekli i tchýni, protože stavíme dům a já nechci, aby si ona myslela, že se mi tam nechce pomáhat a zvedat těžké věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.4.12 18:45

No zatím nikomu, jen manža to ví.
Zítra jdeme na svatbu, tak vůbec nevím, co mám dělat a na co se vymluvit, že nemůžu pít :( Říkat to fakt nechceme.
Asi to svedu na to, že mě bolí hlava a musela jsem si vzít ibalgin, nebo fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.4.12 18:45

jo a já taky BOHUŽEL nevážím 50 kg :lol: minulý týden, když jsem o tom těhotenství ještě nevěděla, jsem začala cvičit takový tříměsíční intezivní trénink, když jsem viděla holky na videu, jak vypadaly po třech měsících cvičení, tak jsem se do toho dost hecla a těšila se, jak budu konečně letos vypadat dobře v plavkách a pak jsem se dozvěděla o těhu a jen odpočívám a vyloženě žeřu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
13.4.12 18:47

já bych řekla, že mám silnou menstruaci a že jsem si dala dva brufeny, proto nemůžu pít. To by tě potom neměl nikdo podezřívat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.4.12 18:49

:mrgreen: :mrgreen:
No tak to jsem zvědavá, co budeme dělat za měsíc :mrgreen:

Jo to video bylo úžasný. No já nevím, tady holky píšou, že srdíčko je vidět až tak v 8tt..

@barnys A kolik je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
13.4.12 18:51

Hm, když já jsem tak hroznej lhář, že na mě je to hned vidět! Asi budu muset zaúkolovat manžu, tomu to jde líp :) No někde jsem četla, že třeba vinný střik až tak nevadí, tak si ho kdyžtak dám a budu ho upíjet celej den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
13.4.12 18:52
@EvelinaM píše:
ahoj holky,

nestiham vas docitat,omlouvam se..

ale hlasim,ze ja se citim porad tehotneji :lol: ospala,naladova..atd..
Tak doufam,ze to vyjde
Dotaz -mate nektera uz zvetsene brisko? ja kdyz se videla vcera vecer v zrcadle tak jsem neverila 8o a dziny uz me v podbrisku tlaci :nevim:

no uvidime,k Mudr bych chtela vydrzet jit az co nejdyl,tak nekdy zacatkem kvetna,abych uz byla aspon 8tt… tak doufam ze si do te doby nebudu delat nadeje a pak zjistim,ze jsem jen tlusta

Já teda mám nafouklé břicho :cert: . Vlastně poprvé, co mě napadlo, že jsem možná těhotná, bylo v pondělí, když mi vadily na břiše kalhoty :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
13.4.12 18:58

lidus86 - Jo, normálně jsem se ve 3 vzbudila, šla jsem vyhodit zbytek večeře, pak už jsem neusnula až kolem půl 6 a v 6 malý vstával :roll: . A jinak třeba když se vymluvíš na zánět močáku a ATB, tak tě taky nikdo nebude nutit pít. Tuhle výmluvu jsem na emiminu našla asi před měsícem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EvelinaM
13.4.12 18:59
@Dajdula píše:
Já teda mám nafouklé břicho :cert: . Vlastně poprvé, co mě napadlo, že jsem možná těhotná, bylo v pondělí, když mi vadily na břiše kalhoty :mrgreen: .

je,tak to jsem rada,ze nejsem jedina,co mam vypoukly brisko

pritel si ze me uz delal srandu,ze prave zeru jak utrzena,ptz si myslim ze jsem tehu :-)ze pry takove brisko nemuzu mit 2tydny po obplodneni..ale ja verim,ze se proste zvetsunje deloha,at si rika on co chce :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky