Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
11.4.12 16:52

Ahoj děvčata tak já je našla dnes 8DPO sice dušík ale je tam :palec: tak doufám že tam taky vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
11.4.12 17:28
@kalomi píše:
ahoj tak sem dneska šla na ultrazvuk a nebylo zase nic vidět a to je dneska 6 dní od vynechání menstruace a mám hcg jenom 126jednotek, take to nejspíš bude zase špatně, ach jo ja jsem dneska uplně na dně, chce se mi uplně brečet, už nechci zase prožít revizi… :zed: :zed:

ahoj to je divný,ale já u posledního mimina byla taky týden po vynechání a byl tam na záskok jiný doktor který mi tvrdil že nic nevidí a já tu černou skvrnku viděla ale hcg bylo 146 teď jak jsem byla minulý týden to bylo 2dny po vynechání a krev mi moje doktorka ani nebrala stačil jí ultrzvuk tak já jim nerozumím,jde jen oto aby mimi nebylo schované ve vaječníku :-( jak se jinak cítíš?taky se strachju po tom co mi řekla že mimi menší než by mělo být ale pak se usmála a prý že je to dobrý tak nevím nevím :nevim: musím hold bojovat a věřit,ale je to těžký já vím.ani to raději nikomu moc neříkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
11.4.12 19:07

Holky, vy přesně víte, kdy jste měly ovulaci? Jestli ne, tak neblázněte. Mohla být později a těhotenství je prostě trochu mladší. Teď se stejně z toho UZ moc vyčíst nedá. Hlavně se uklidněte, ať pak máte pohodové dětičky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.4.12 20:15

Ahoj holky! Já jsem poprvé // objevila v pondělí ráno. O mimi se snažíme cca od září, vůbec jsem na sobě nic necítila, to spíš jen, že už jsem měla cca 5 dnů zpoždění, ale předtím jsem si byla pro injekci agultinu, tak jsem si jen říkala, že to bude asi zase „jen“ zpožďo. Takže to byl docela šok :-) (ale samo pozitivní), máme ty Velikonoce asi napsané v osudu (před devíti lety jsme s manžou na Velikonoce začali chodit) :lol:
Teď mám jen hrozný strach, aby bylo vše ok a zvlášť po tom, co tu čtu.

V pondělí ta čárka nebyla až tak výrazná, další test jsem si dělala až v úterý navečer, protože jsem doma jiný neměla a nic na něm nebylo :roll: - hlavně že píšou, že se dá použít v kteroukoliv dobu… Ale dnes ráno zase // :dance:

Moje doktorka je tam jen v pátek a úterý a já v pátek nemůžu, takže musím vydržet do úterka, asi se zblázním :zed: :zed:
Mám takový strach se radovat..
Dneska mě bylo celý dopoledne tak jako nevolno, ale to nevím, jestli jsem si to jen nevsugerovala - nebo z přívalu emocí..

jej, to jsem se rozepsala.. ale komu jinému, co? Manža je na noční a nikomu známému to zatím říkat raději nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
11.4.12 20:21

no ja take doufam ze uz brzo tu budem psat jen same pozitivni zpravicky o srdickach :srdce: ja tomu proste verim ze tentokrat bude vse ok ;) jinak holky z toho ze je mimi mensi se nestrachujte, to jeste nic nemusi znamenat.a jinak jak jste tady na tom, mate uz nekdo nejaka ditka? mi zatim ne tohle by melo byt prvni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.4.12 20:32

My taky ne, jak už jsem psala, s manželem jsme spolu 9 let, loni v červnu jsme se brali, cca 4 roky spolu bydlíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
12.4.12 09:53

ahoj můžu se přidat?já objevila dvě čárky včera,po týdenním zpoždění ms,byly to pořádný dálnice tak sem hned jela na gyndu a už to mám i potvrzené z ultrazvuku,ted jen čekat na to srdíčko,je to naše druhé dítko,snažíme se od lonského srpna,doufám že to vyjde a bude všecko jak má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
12.4.12 09:57
@mikki 25 píše:
ahoj můžu se přidat?já objevila dvě čárky včera,po týdenním zpoždění ms,byly to pořádný dálnice tak sem hned jela na gyndu a už to mám i potvrzené z ultrazvuku,ted jen čekat na to srdíčko,je to naše druhé dítko,snažíme se od lonského srpna,doufám že to vyjde a bude všecko jak má být

AHOJ :mavam: TAK JE NÁS TADY HODNĚ TĚHULEK ZHRUBA VE STEJNÉM TÝDNU :-) MOC TĚ VÍTÁM JÁ JDU NA DALŠÍ ULTRAZVUK V PONDĚLÍ TAK SNAD UŽ SRDÍČKO TAKY UVIDÍME :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
12.4.12 10:08

jo já jdu ve středu ale myslím že tam srdíčko ještě nebude,jen aby tam byl vidět nějakej posun prý říkal doktor,mám z toho obavy ale zárověn se hrozně těším,kolikátý seš týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.4.12 11:13

@triada Tak bohužel k porodu spolu asi nedoklepem. :( Byla jsem u doktora protože mi slábla 2 čárka na testu a myslí si, že z toho nic nebude prý když to nedostanu do týdne tak se mám zastavit. :( Takže tobě držím palce.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.4.12 11:26

@kalomi a revize se provádí po každé když je takhle něco špatně? No neboj mě pro jistotu ani ultrazvuk neudělal a řekl mi že to do týdne dostanu a když né tak mám teda přijít no že mi ten ultrazvuk udělá a jsem 6 dní po vynechání ms. :( Ale spíš mi řekl že mám váček ale zárodeček v něm nění. Je mi z toho na houby.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
12.4.12 11:29
@mikki 25 píše:
jo já jdu ve středu ale myslím že tam srdíčko ještě nebude,jen aby tam byl vidět nějakej posun prý říkal doktor,mám z toho obavy ale zárověn se hrozně těším,kolikátý seš týden?

já jsem podle ms 5týdnů a 4dny a ikdyž je mimi prý menší tak od minulého úterka (to byla jen černá skvrnka)už byl vidět i zárodeček :lol: a myslím že v pondělí už by srdíčko mělo být vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
12.4.12 11:31
@Sofie92 píše:
@kalomi a revize se provádí po každé když je takhle něco špatně? No neboj mě pro jistotu ani ultrazvuk neudělal a řekl mi že to do týdne dostanu a když né tak mám teda přijít no že mi ten ultrazvuk udělá a jsem 6 dní po vynechání ms. :( Ale spíš mi řekl že mám váček ale zárodeček v něm nění. Je mi z toho na houby.. :(

jejda a to se ještě nemůže něak vyklubat? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.4.12 12:26

@domčík Za týden tam jdu ale doktor mi řekl že tomu moc nevěří. UVidím je mi z toho smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
12.4.12 13:01

sofie: treba to jeste bude dobre, nestracej nadeji.kdyz nedelal ultrazvuk tak taky poradne nic nemusi vedet.myslim ze na revizi bys asi nesla pokud by to odeslo samovolne (kdyby se dostavila ms) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí