Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
12.4.12 13:25

@kacisekm Děkuji, dnes jsem udělala test nějakej šajz ale druhá čárka tam skoro nebyla vidět takže moje naděje je tak nějako hodně malá.. :( Ale vám všem držím palce.. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.4.12 14:28
@Sofie92 píše:
@kacisekm Děkuji, dnes jsem udělala test nějakej šajz ale druhá čárka tam skoro nebyla vidět takže moje naděje je tak nějako hodně malá.. :( Ale vám všem držím palce.. :) :hug:

jéjda to je mi moc líto ale budu ti držet palečky,ta revize se nemusí dělat, já jsem byla v nemocnici protože sem krvácela, a když to nerostlo tak mi udělali revizi, vůbec nic jsem o tom nevěděla, dneska už vím že to klidně mohlo odejít samo a nemuseli dělat takový zásah do mě, už bych nešla kdybych nemusela, no a já mám dneska vysledky z krve ze včerejška,takže v pátek jsem měla jenom 126 jednotek a už mě smiřovali s tím že to nic nebude, že to zamlkne a dneska říkala že je to přes tisíc takže je to v pořádku, jsem tak happy :dance:.po včerejšku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
12.4.12 14:32

teda když to tady čtu mám docela strach,ale jak vidět i zázraky se dějí,viz kalomi,to je teda docela síla že to takhle vyletělo nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.4.12 14:34
@mikki 25 píše:
teda když to tady čtu mám docela strach,ale jak vidět i zázraky se dějí,viz kalomi,to je teda docela síla že to takhle vyletělo nahoru
žejo taky si říkám že po 5 dnech je tam už tolik
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
12.4.12 14:39

oni ti doktoři někdy sami nevědí,asi je lepší se tím co říkají nestresovat ikdyž je to těžký,já sem u prvního mimi hned viděla srdíčko ale ted ještě není a vůbec třeba netuším v kolikátém týdnu zhruba sem ani moc nechápu jak se to počítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
12.4.12 14:41

ale tady píšou že od 23.dne po oplození začíná být srdíčko což je docela brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
12.4.12 15:14
@mikki 25 píše:
ale tady píšou že od 23.dne po oplození začíná být srdíčko což je docela brzo

JO JO TO JSEM TAKY ČETLA ALE VIDĚT JE ASI AŽ NA 6TÝDNU,ALESPOŇ U NÁS TO TAK VŽDY BYLO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
12.4.12 15:14

A KOLOMKO TO JE SUPEEEEEEEEEER :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
12.4.12 15:16

Ahoj holky, tak jsem volala Dr. a domluvily jsme se, že přijdu až 23.4. ( když nebudu mít potíže ), aby už něco bylo vidět ( snad ). Říkala, že předtím se stejně nemá cenu stresovat, protože velikost se dá špatně poznat vzhledem k tomu, že neznám přesnou ovulaci.
Sofie92 - to je mi líto, snad to za měsíc vyjde. Revize není nutná, pokud MS s sebou vezme všechno pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
12.4.12 15:29

Ahoj holky, můžu se přidat ? Taky mi vyšly krásné //, tentokrát překvapivě brzy, na 25.kovém testu už 12 DPO.
Jinak mám 3 děti, změna partnera a tak chceme benjamínka :) V červenci nám to nedopadlo, miminko se zastavilo na necelých 7mi tt (mělo být 9tt), prý kvůli ischirektálnímu abscesu (už je odoperovaný) .. od té doby 2 biochemické těhu a nyní snad ..
Nejsem už nejmaldší, tak uvidíme, jestli je vše ok a jestli se mimíšek udrží.

• Citovat
  • Upravit
hanak
12.4.12 15:40
@domčík píše:
já neměla žádné příznaky jen mi přestalo být v 10tt špatně ale to i u kluků tak jsem tomu nevěnovala pozornost,dělali mi ultrazvuk 9,4tt a vše bylo ok pak jsem měla teplotu a prújem a tím to asi skončilo.jinak se bojím teď moc je mi divné že mi neni zle když pokaždé mi bylo a moc ale utěšuju se že to zrovna teď může být jiné,no do úterka musím vydržet a pak to stejně nebude lehké minimálně do toho 14tt budu mít nervy.a srdíčko už by ti mohli vidět :-)

Kolem 10tt ti už špatně ani být nemusí .. podle doktorů je nejvyšší hladina HCG mezi 7-9tt, pak začíná klesat. Takže u někoho klidně může klesat už ten 8tt.

Nicméně - u prvního těhu mi bylo opravdu zle asi do 5. měsíce. Prakticky jsem nefungovala, přežívala jen na jogurtovo-ovocných nanukách a suchým chlebu. A pořád spala. Těhotenství bylo komplikované, hodně kontrakcí už někdy od 20tt, silné magnézko a závěrečný porod 3 dny s prima křížovými bolestmi. Narodila se dcera ve 40tt, 2880 g, 49 cm.
Druhé těhu - vlastně kdybych neměla pozitivní test, ani bych o tom nevěděla. Syn se narodil 2 dny před termínem s mírami 2860 g a 48 cm. Věkový rozdíl s dcerou měl 13 měsíců a 4 dny.
Třetí těhu - spíš jsem byla jen unavená a pořád chutě - sladký, kyselý .. míchalo se mi to dohromady. Dcera se narodila ve 38tt s mírami 2750 g a 47 cm.

Loňské těhu (které nedopadlo) - vlastně klasicky špatně mi nebylo, jen z utrogestanu chvíli .. ale žaludek se nezvedal, spíš jen únava a trošičku prsa.
Teď cítím prsa (hlavně bradavky a pak po stranách), dopoledne se mi dost točí hlava a odpoledne šílená únava a žaludek jak na vodě, v tu chvíli i hodně sliním. Jinak nic.

• Citovat
  • Upravit
hanak
12.4.12 16:07
@EvelinaM píše:
jo a jeste dotaz -jak dlouho po revizi jste nemeli mit styk a nemeli otehotnet?

me tu dr rekl:„melo“ by se vydrzet 2tydny a tehotnet klidne hned..

ale kdyz koukam na net tak doporucuji dodrzet 6ti nedeli a s mimi cekat 3-6mesicu??

jestli ten muj mudr neni nejak moc moderni?

Eveli, já jsem svojí první revizi prodělala na Nový rok 2001 po spontánním potratu (těhu bylo zamlklé, ač takřka v 11tt, mimi se zastavilo na 7tt, byla doba chřipek, taky jsem si jednu silnou prodělala a to prý byla hlavní příčina) .. Tehdy doktor neřekl, jak dlouho mám čekat, prostě jen, ať tělo nechám chvíli odpočinout. Jenže já jsem mimi hrozně chtěla, mělo to být tehdy moje 3. dítě .. takže hned na konci ledna jsme se znovu začali snažit a v únoru jsem už zase stepovala u doktora v ordinaci, tentokrát s pozitivním testíkem.
Jen se smál, prý mu bylo hned jasný, že to nevydržím. Nasadil utrogestan, poblahopřál .. a 24.10. jsem pak po bezproblémovém těhotenství bezproblémově porodila dcerku. Takže .. ono opravdu asi není nutné tak dlouho čekat. :)

• Citovat
  • Upravit
hanak
12.4.12 16:19
@EvelinaM píše:
Dekuji dencino,takze jsi to mela od dr doporuceno tak jak jsem se vsude docetla
No ted zacinam mit skoro strach,jestli to vyslo..vlastne pokud,tak jsem otehotnela 2 tydny po revizi.. Asi si zajedu do CR k Mudr,tady je to nejak nadivoko :evil:

Eveli, kde v zahraničí jsi ? Já jsem taky v zahraničí, ale mně by se cesta do ČR nevyplatila .. USA není za rohem :think:

• Citovat
  • Upravit
hanak
12.4.12 16:26
@domčík píše:
KRÁSNÉ RÁNKO VŠEM :mavam: TAKY VŠEM // MOC GRATULUJI :kytka:
KALOMKO JÁ BYLA VČERA NA TOM ULTRAZVUKU A VIDĚLA JSEM UŽ ZÁRODEČEK COŽ JE OK ALE PRÝ JE MIMI TROŠKU MENŠÍ NO A HNED JSEM MĚLA PO NÁLADĚ ALE JE FAKT ŽE U POSLEDNÍHO SYNA MI TO TAKY ŘEKLI A JE OK TAK UVIDÍM V PONDĚLÍ JDU NA ODBĚRY A ZNOVA NA ULTRAZVUK,POPROSILA JSEM JI ABY MI HO UDĚLAL KAŽDÝ TÝDEN,POSLEDNĚ JSEM NOSILA MIMINKO 3TÝDNY MRTVÉ :,( A TO UŽ NECHCI.

Domí, neboj, to bude v pohodě. Já měla všechny děti první 3 měsíce menší, než odpovídalo MS a pak najednou obrat a byly zase napřed. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
684
12.4.12 16:35

@hanak DĚKUJI A TAKÉ BLAHOPŘEJI :kytka: TO ČEKÁME OBĚ 4MIMI :mrgreen: JE TO MAZEC CO?JÁ SI TO NIKDY NEUMĚLA PŘEDSTAVIT :mrgreen: CO MÁTE?MY 3KLUKY :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí