Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
EvelinaM Vítám tě tady
Moc mě mrzí, že už to jednou nevyšlo
bylo by super, kdyby se to povedlo hned takhle rychle, moc držím palce, aby to tak bylo
A před kolika dny jste se snažili? Na test je ještě brzy?
AHOJ VŠEM
EVELIN TOBĚ MOC DRŽÍM PALEČKY AŤ JE TO MIMI,JÁ VÍM JAKÉ TO JE
PŘIŠLA JSEM O MIMI NA 14TÝDNU V ZÁŘÍ A STÁLE JSEM PAK KAŽDÝ MĚSÍC MĚLA VŠECHNY PŘÍZNAKY A NIC ALE TEĎ JSEČM SE NESNAŽILI PŘÍZNAKY NEBYLY JEN V DEN VYNECHÁNÍ MI BYLO ZLE A ZROVNA TO BYLO ONO
DNES JDU NA ULTRAZVUK TAK JSEM ZVĚDAVÁ
ALE BOJÍM SE ABY TO NEDOPADLO ZAS ŠPATNĚ.NO NA TEBE MOC MYSLÍM A PÍSNI KDY MŮŽEŠ TESTOVAT
Ahoj. Koukám, že se to tu rozrostlo.Já jsem si dnes volala k doktorovi a jsem předběžně objednaná na 23.4, příští týden si mám zavolat jestli se neuvolní nějaké místo dříve. Já mám teď spoždění 2 dny. A vůbec nechci myslet na to, že by se to nemělo povést, a když tak to dopadne tak jak má. Budu myslet pozitivně nebo aspoň snažit. Přítel ten už se nemůže dočkat až to budeme mít potvrzené od doktora..těší se snad více než já. A jinak příznaky jsem už měla týden před mensruací.Slabo od žaludku a citlivější prsa než před menstruací…Držím nám všem palečky ať se zadaří!!!!!
Ahojky, můžu se přidat? 8.4(den po mých narozeninách) jsem našla //, 9.4 jsem si je potvrdila a dnes pro jistotu znovu a už jsou skoro stejně silné.
Sofie92
Gratuluji
To máš pěkný dodatečný dáreček..myslím, že ten nejhezčí co jsi mohla dostat ![]()
@Máca S děkuji..
No to asi jo, zatím mi to pořád nedochází a hlavně se bojím, že to ještě zakřiknu dokud mi to nepotvrdí pan doktor..
Ke kterému půjdu asi nejdřív za týden.. FUj dlouhá to doba.. ![]()
Ahoj rada by ch se k vam taky pridala, dnes rano jsem nasla dve carky a MS by mela prijit zitra tak snad nedorazi, v prosinci sem prodelala revizi
tak sem z toho ted jak na trni
@dencina ..Gratuluji
Snaž se myslet pozitivně. Nervičky nám moc nepomůžou. Spíše ti bude jen hůře. Držím palečky!! ![]()
ahojky holky, mohu se pridat, ja objevila // vcera
mam z toho velkou radost, ale zaroven se hodne bojim (6.12. jsem byla na revizi delohy v 10tt)
no holky,me by prave zajimalo,za jak dlouho muzu po preruseni uz testikovat?jsou to vlastne necele 3tydny co jsme o nej prisli..nemam jeste HCG od predchoziho tehu v krvi?
proto jsem radeji netestovala abych se neradovala zbytecne..
spis jsem mysleal jit az koncem dubna na sono..
co myslite?
jinak gratuluju vsem // ![]()
EvelinaM: no test si myslim ze bysi ti vysel pozitivni vzhledem zbytkovemu hcg tak asi bude lepsi pockat a uvidis jestli se dostavi MS a pripadne se objednat k Dr.
jo a jeste dotaz -jak dlouho po revizi jste nemeli mit styk a nemeli otehotnet?
me tu dr rekl:„melo“ by se vydrzet 2tydny a tehotnet klidne hned..
ale kdyz koukam na net tak doporucuji dodrzet 6ti nedeli a s mimi cekat 3-6mesicu??
jestli ten muj mudr neni nejak moc moderni?
Ahojky,moc rada bych se k vam pridala. Cekali jsme miminko,ale prisli o nej ve 12tt.Neni to tak dlouho-byla jsem na vycisteni 23.3.
Bydlim v zahranici a dr u kt jsem byla po tydnu na kontrole,mi rekl,ze se kliddne uz zase muzeme snazit. . Nespinim,tak jsme to zkusili - a ted uz me zae pobolivaji prsa,podbrisek se zvetsil,v noci vstavam na WC.No .. priznaky mam,i kdyz nevim,jestli to neni spis jen hricka prirody.. ale moc bych si prala aby se zadarilo