Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@domčík píše:
já neměla žádné příznaky jen mi přestalo být v 10tt špatně ale to i u kluků tak jsem tomu nevěnovala pozornost,dělali mi ultrazvuk 9,4tt a vše bylo ok pak jsem měla teplotu a prújem a tím to asi skončilo.jinak se bojím teď moc je mi divné že mi neni zle když pokaždé mi bylo a moc ale utěšuju se že to zrovna teď může být jiné,no do úterka musím vydržet a pak to stejně nebude lehké minimálně do toho 14tt budu mít nervy.a srdíčko už by ti mohli vidět
ahoj domčík tak co jak ti dopadl ultrazvuk? ![]()
@EvelinaM píše:
jo a jeste dotaz -jak dlouho po revizi jste nemeli mit styk a nemeli otehotnet?me tu dr rekl:„melo“ by se vydrzet 2tydny a tehotnet klidne hned..
ale kdyz koukam na net tak doporucuji dodrzet 6ti nedeli a s mimi cekat 3-6mesicu??
jestli ten muj mudr neni nejak moc moderni?
Mela sem poporuceno dodrzet sestinedeli takze zadny sex, namaha atd. a znovu sme se zacli snazit po 3mesicich.
@dencina píše:
Mela sem poporuceno dodrzet sestinedeli takze zadny sex, namaha atd. a znovu sme se zacli snazit po 3mesicich.
Dekuji dencino,takze jsi to mela od dr doporuceno tak jak jsem se vsude docetla
No ted zacinam mit skoro strach,jestli to vyslo..vlastne pokud,tak jsem otehotnela 2 tydny po revizi.. Asi si zajedu do CR k Mudr,tady je to nejak nadivoko ![]()
@EvelinaM píše:
Dekuji dencino,takze jsi to mela od dr doporuceno tak jak jsem se vsude docetla
No ted zacinam mit skoro strach,jestli to vyslo..vlastne pokud,tak jsem otehotnela 2 tydny po revizi.. Asi si zajedu do CR k Mudr,tady je to nejak nadivoko
Neboj se niceho i takove pripady se stavaji, docetla jsem se ze je hlavne dulezite jestli mas v krvi jeste hcg pokud ano ovulace by se nemela dostavit. Pokud to ted nevyslo neves hlavu a zkuste to pristi cyklus ![]()
@bisonka píše:
EvelinaM Vítám tě tadyMoc mě mrzí, že už to jednou nevyšlo
bylo by super, kdyby se to povedlo hned takhle rychle, moc držím palce, aby to tak bylo
A před kolika dny jste se snažili? Na test je ještě brzy?
Bisonko,snazili jsme se 3+5.4. a dokonce jsem si zjistila,ze podle Jonasovky by to bylo pro me priznive dny na otehotneni ..a to na holcicku
@dencina píše:
Neboj se niceho i takove pripady se stavaji, docetla jsem se ze je hlavne dulezite jestli mas v krvi jeste hcg pokud ano ovulace by se nemela dostavit. Pokud to ted nevyslo neves hlavu a zkuste to pristi cyklus
Dencino diky za povzbuzeni:-) Jestli to vyslo zjistim asi az tak koncem mesice..tehdy by se mela dostavit MS po revizi .. a pokud by neprisla,zacla bych si na UZV:-)
@Sofie92 píše:
Ahojky, můžu se přidat? 8.4(den po mých narozeninách) jsem našla //, 9.4 jsem si je potvrdila a dnes pro jistotu znovu a už jsou skoro stejně silné.
Sofie,gratuluji! dostala jsi opravdu krasny darek ![]()
@triada No holka tak nevím..
začíná mi čím dál tím častěji jako když to dostanu (moc mě podbříšek nebolí spíš jako uplně vevnitř jako prostě tak hoďku než to dostanu) tak mám strach, že jsem to asi zařekla.. ![]()
@Sofie92 píše:
@triada No holka tak nevím..začíná mi čím dál tím častěji jako když to dostanu (moc mě podbříšek nebolí spíš jako uplně vevnitř jako prostě tak hoďku než to dostanu) tak mám strach, že jsem to asi zařekla..
Já to taky tak měla, ale hlavně před tím než jsem to měla dostat. Neplaš, nic to být nemusí. Holky mi říkaly, že se roztahuje děloha.
![]()
@triada No to jsem četla, že by se měla roztahovat děloha, ale, že má bolet podbříšek mě bolí jakoby uplně vevnitř takže mi přijde, že je to něco špatně.. Já vím, že plaším, ale mám strach.. ![]()
@Sofie92 píše:
@triada No to jsem četla, že by se měla roztahovat děloha, ale, že má bolet podbříšek mě bolí jakoby uplně vevnitř takže mi přijde, že je to něco špatně.. Já vím, že plaším, ale mám strach..
Tak jako stát se může cokoliv. Moje první těhu taky nedopadlo. Ale pokud nekrvácíš, tak žádnej stres.
@Sofie92 píše:
@triada a za jakou dobu jsi otěhotněla po 2?
V říjnu jsem byla na revizi. Pak jsme tři měsíce čekali a otěhotněla jsem teď v březnu.
EvelinaM: me dr rekl cekat 3 mesice na otehotneni a se sexem a namahou jsem mela klasicke sestinedeli.tak jsme to i dodrzeli.ja osobne si myslim ze neni nic spatneho zacit po prvni ms od revize, pokud telo neni pripravene tak neotehotni.ja jsem radeji cekala protoze se jim pred revizi nejak nezdal poslech srdicka a nasli mi myom na deloze, takze nez jsem si objehla vsechny dr tak byli 3 mesice v coudu. a hlavne jsem se predtim na to necitila ani psychicky…
no ja tedy take koukam kolik po revizi se nas tu seslo.tak si alespon budem vzajemne drzet pesti aby vse dobre dopadlo a budem cekat na ty srdicka a fotecky z ultrazvuku ![]()