Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Skoro Vám závidím, že je Vám špatně. Poprvé bych si přála, abych měla nevolnosti
Alespoň by to signalizovalo, že je všechno v pořádku
No nic, třeba ještě přijdou, máma na ně trpěla taky… Ale hlavně, aby toho 2.5. bylo už mimčo vidět a srdíčko tlouklo, ty dny jsou skoro k nepřečkání ![]()
já si taky říkala že je fajn mít nevolnosti že člověk aspon má příznaky ale věř že není o co stát,všichni mi říkají že sem za těch pár dní úplně změnila podobu a co bych za to dala kdybych se mohla normálně najest,takže já mum zas pocit že je k nepřečkání tohle,jen doufám že to do pátého měsíce to trvat nebude jinak se asi ztratím ![]()
Ahoj holky, v uterý jdu poprvé na kontrolu poslední ms jsem měla 17.3 a ovulku asi 4.4 a mám pozitivní test, myslíte že by mohlo být na ultrazvuku něco vidět? Moc děkuji
no to asi ještě těžko bude vidět na ultrazvuku,ale možná jo já byla na utz když sem byla ve 4 týdnu a vidět bylo
@Sooník píše:
Ahoj holky, v uterý jdu poprvé na kontrolu poslední ms jsem měla 17.3 a ovulku asi 4.4 a mám pozitivní test, myslíte že by mohlo být na ultrazvuku něco vidět? Moc děkuji
Soonik, uvidíš tak maximálně dutinku a možná ani to ne. Je lepší fakt počkat, objednat se až tak na ten 7tt. To už je šance vidět i
a to za pohled stojí ![]()
taky bych počkala,když jede člověk zbytečně brzo tak se pak jen stresuje
Přidávám se do nevolností… Už týden mám teplotu okolo 37,3 a žaludek jak na vodě
. Prý je to signál, že se pěkně vrtá
. Ale pravdou je, že si nedovedu představit, jak obstojím v práci ![]()
@Sooník myslím, že bys měla počkat, je ještě brzy… Ale co takhle zajít si na HCG???
@rehonka :GRATULUJI CO JÁ BYCH DALA ZA TĚHU NEVOLNOST
PŘEJI HODNĚ ZDRAVÍČKA
@rehonka to mám jít k obvoďákoj a on mi tu krev vezme? Nebo musím na gyndu
rehonka:tak tě vítám do klubu,no s tou prací si to taky nedokážu představit,tento týden sem ji musela zrušit ale nedokážu si představit co bude dál,sem totiž na mateřské ale mám ted už jen 2400 a do toho mám brigádu,jenže na tu ted nemůžu chodit a nevím teda z čeho budu kupovat jídlo,když na nemocenskou nemám nárok,ach jo
@Sooník ty… já jsem si zašla do laborky a zaplatila 130 kč jako samoplátce… U nás se několikrát i nezadařilo, tak jsem první testy chtěla dělat „komorně“.
@mikki 25 tak to je na prd
Já jsem učitelka v cigánské škole, takže je to u nás taky hodně divoké ![]()
Ale co, musíme to obě zvládnout. A na jakou brigádu jdeš?
@kamillka2 jsi milá, děkujeme… Ale víš co… Musíš to brát pozitivně… Máš báječnou možnost se nechat důkladně prošetřit… Běžně mají holky tuhle možnost po dalším nezdaru… Musíš věřit v dobré!!!
Někde jsem četla, že když je žena ve stresu, tak se embrio cítí v děloze matky jako uprostřed citrónu… a to my přece nechceme… Musíme myslet pozitivně…
Příspěvek upraven 21.04.12 v 18:53
@rehonka : NO NEMÁŠ ZAČ MÁM RADOST KDYŽ SE NĚKOMU VEDE DOBŘE…:-) TO JÁ NEJSEM VE STRESU, UŽ SEM NA TO ASI NĚJAK ZVYKLÁ NEBO CO…JEN MĚ TO BOLÍ SPÍŠ CÍTÍM SMUTEK…SNAD MI PORADÍ A BUDOU SE O MĚ STARAT…