Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
359
21.4.12 16:30

Skoro Vám závidím, že je Vám špatně. Poprvé bych si přála, abych měla nevolnosti ;) Alespoň by to signalizovalo, že je všechno v pořádku :) No nic, třeba ještě přijdou, máma na ně trpěla taky… Ale hlavně, aby toho 2.5. bylo už mimčo vidět a srdíčko tlouklo, ty dny jsou skoro k nepřečkání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
21.4.12 17:04

já si taky říkala že je fajn mít nevolnosti že člověk aspon má příznaky ale věř že není o co stát,všichni mi říkají že sem za těch pár dní úplně změnila podobu a co bych za to dala kdybych se mohla normálně najest,takže já mum zas pocit že je k nepřečkání tohle,jen doufám že to do pátého měsíce to trvat nebude jinak se asi ztratím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
21.4.12 17:17

Ahoj holky, v uterý jdu poprvé na kontrolu poslední ms jsem měla 17.3 a ovulku asi 4.4 a mám pozitivní test, myslíte že by mohlo být na ultrazvuku něco vidět? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
21.4.12 17:22

no to asi ještě těžko bude vidět na ultrazvuku,ale možná jo já byla na utz když sem byla ve 4 týdnu a vidět bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
21.4.12 17:24
@Sooník píše:
Ahoj holky, v uterý jdu poprvé na kontrolu poslední ms jsem měla 17.3 a ovulku asi 4.4 a mám pozitivní test, myslíte že by mohlo být na ultrazvuku něco vidět? Moc děkuji

Soonik, uvidíš tak maximálně dutinku a možná ani to ne. Je lepší fakt počkat, objednat se až tak na ten 7tt. To už je šance vidět i :srdce: a to za pohled stojí :)

• Citovat
  • Upravit
584
21.4.12 17:28

taky bych počkala,když jede člověk zbytečně brzo tak se pak jen stresuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
21.4.12 17:29

Nj jenže oni mají pak 3 týdny dovolenou :( tak to vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.4.12 18:33

Přidávám se do nevolností… Už týden mám teplotu okolo 37,3 a žaludek jak na vodě :-)). Prý je to signál, že se pěkně vrtá :-)))). Ale pravdou je, že si nedovedu představit, jak obstojím v práci :-)))
@Sooník myslím, že bys měla počkat, je ještě brzy… Ale co takhle zajít si na HCG???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.12 18:34

@rehonka :GRATULUJI CO JÁ BYCH DALA ZA TĚHU NEVOLNOST :srdce: :srdce: PŘEJI HODNĚ ZDRAVÍČKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
21.4.12 18:37

@rehonka to mám jít k obvoďákoj a on mi tu krev vezme? Nebo musím na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
21.4.12 18:42

rehonka:tak tě vítám do klubu,no s tou prací si to taky nedokážu představit,tento týden sem ji musela zrušit ale nedokážu si představit co bude dál,sem totiž na mateřské ale mám ted už jen 2400 a do toho mám brigádu,jenže na tu ted nemůžu chodit a nevím teda z čeho budu kupovat jídlo,když na nemocenskou nemám nárok,ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.4.12 18:44

@Sooník ty… já jsem si zašla do laborky a zaplatila 130 kč jako samoplátce… U nás se několikrát i nezadařilo, tak jsem první testy chtěla dělat „komorně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.4.12 18:45

@mikki 25 tak to je na prd :-( Já jsem učitelka v cigánské škole, takže je to u nás taky hodně divoké :-(
Ale co, musíme to obě zvládnout. A na jakou brigádu jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
21.4.12 18:47

@kamillka2 jsi milá, děkujeme… Ale víš co… Musíš to brát pozitivně… Máš báječnou možnost se nechat důkladně prošetřit… Běžně mají holky tuhle možnost po dalším nezdaru… Musíš věřit v dobré!!!
Někde jsem četla, že když je žena ve stresu, tak se embrio cítí v děloze matky jako uprostřed citrónu… a to my přece nechceme… Musíme myslet pozitivně…

Příspěvek upraven 21.04.12 v 18:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.12 18:51

@rehonka : NO NEMÁŠ ZAČ MÁM RADOST KDYŽ SE NĚKOMU VEDE DOBŘE…:-) TO JÁ NEJSEM VE STRESU, UŽ SEM NA TO ASI NĚJAK ZVYKLÁ NEBO CO…JEN MĚ TO BOLÍ SPÍŠ CÍTÍM SMUTEK…SNAD MI PORADÍ A BUDOU SE O MĚ STARAT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí