Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8660
22.4.12 12:19

@rehonka já furt tak nějak čekám, jestli mi bude blbě…ale zatím nic, jen mě ukrutně bolí prsa a počítám dny do 8tt, aby mi to doktor potvrdil.

Mám trošku strach, že kdyby mi bylo hodně zle, budu muset na nemocenskou, protože práci bych nedala, moc cestuju a docela dálky…za to riziko by to asi nestálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.4.12 12:20

@fiala NO… tak to máš o zábavu psotaráno:-)))) Holt je to plodné jaro :-))) Přeji zdraví!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
22.4.12 12:22

@fiala panejo, to je krása! Tak přeju ať je všechno OK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.4.12 12:22

@lucillee s tou prací je to pitomé :-( A co děláš??? Já dělám ve školství a s docela problémovými svěřenci… V prosinci jsme byli na IVF, byla jsem 7 týdnů doma… teď se snažím doklepat rok, protože to by mě už vedení zakouslo… Ředitelka bezdětná, zástupkyně taky… Pochopení 0 :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
22.4.12 12:31

@rehonka já dělám obchod, ale jsem sama pro ČR a SR a šéfa mám v Maďarsku, takže 1-2× měsíčně minimálně jezdím autem do Budapešti a jinak pořád lítám po všech čertech. Jsem prakticky jediná ženská (krom asistentek) takže to není někdy úplně sranda prosadit se v té bandě ambiciózních chlapíků…ráda bych si těhu nechala pro sebe tak dlouho jak to jen půjde, nemyslím si, že šéf bude mít radost…

To chápu, že to nemáš lehké, tyhle zatrplklé ženské jsou mnohdy horší šéfové než chlapi, zažila jsem v práci šéfku, které se nedařilo otěhotnět a tak se hodně vozila po všech holkách, které byly těhotné a většinou je rychle vystrnadila na rizikové.

Je to tvoje první mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
22.4.12 13:12

@maricka a dalsi holky diky. ja byla u doktora uz ted ve stredu, protoze pred par mesici mne nasel vetsi cysty a bal se mimodelozniho, pokud by se zadarilo, tak mne chce trochu vic hlidat. mam dojit zitra na vysledky z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.12 13:21

@p3traQ : moc držím pěstičky až do zmodrání… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
22.4.12 13:28

@lucillee ano, je to naše první… v popisku máme histórii našeho snažení :-) Pokusů bylo mnoho, ale co už :-)
@p3traQ hlídat se nechej, alespoň budeš mít hodně obrázků :-))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
22.4.12 15:28
@maricka píše:
Tak jsem si dnes udělala další těhotenský test. Tentokrát opět jeden z těch, co ukazují stabilně slabší čárku než Mamatest. Dělala jsem si ho i před šesti dny a pak před dvěma a dneska mi ukázal slabší čárku než před dvěma dny. Sice jen malilinko, ale je slabší. Nevím, co si mám myslet… Mamatest mi pořád už od středy ukazuje testovací čárku silnější než kontrolní (i dnes). Asi to už nevydržím a zajdu zítra do laboratoře na odběr HCG, sice zaplatím cca 170,–Kč, ale za ten klid mi to tedy stojí. Těch 14 dní opravdu vydržet nejde, když tam v těch 5+4 nic nenašel a ani na krev mě neposlal. Týden bych ještě snesla, ale 14 dní asi nejsem schopná. Navíc pokud se mám dozvědět špatný verdikt, tak lepší dřív než později…Stalo se Vám to některé s tou slabší čárkou v pokročilém stádiu, tj. už 7tt? Nebo už raději netestujete? Nevím, třeba už ten konkrétní test více ani ukázat nemůže, tak proto… A asi ani Mamatest více ukázat nemůže, když už je druhá čárka silnější. Nebo se pletu?

Nedávno jsem četla podobnou ale hooodně starou diskusi - jedna holčina na přelomu 6. a 7. tt testla a čárka byla slabší, přitom vše ok a prcka už má doma.
Víš, já si myslím, že ono po tom 7tt už ani dost dobře testovat nejde. Maximum HCG je kolem 8.-11tt, takže klidně v tom 8tt může už začít klesat, taky záleží na naředění moče, na testu (jeho stáří), ikdyž stejný test, na jednom se ti čárka může objevit slabší než na druhým..
Jestli chceš mít jistotu, zajdi si na HCG a za 3-5 dnů znovu. To ti dá odpověď, jestli je vše ok, hcg by se mělo přibližně zdvojnásobit.

• Citovat
  • Upravit
hanak
22.4.12 15:34
@fiala píše:
Já našla //dnes,jsem ale trošku v rozpacích,mám totiž doma 7 měsíčního syna,jinak všem novým těhulkám gratuluji :D

Fialo, buď v klidu a těš se na miminko. Moje první dvě děti (dnes už puboši 16 a 15 let) jsou od sebe jen 13 měs. a 4 dny a musím říct, že to bylo úžasné mít takhle rychle děti po sobě, jasně, víc práce, ale jak si spolu vyhrály .. :) Zpočátku jsem je vozila v kočárku na dvojčata s oddělenými korbičkami, později klasický sporťák pro jednoho,dcera už jezdit nechtěla a když omylem ano, tak jsem jí prostě posadila a syna jí šoupla mezi nožičky, byly nadšený oba :) .. a jak suprový mají spolu dodnes vztah, to se opravdu jen tak nevidí. Tak se vůbec neboj, to, co přijde pak, stojí za tu prvotní námahu !! :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
795
22.4.12 15:39

@rehonka hele tady v diskusi se objevila tehule s podobnym pribehem, jako ty :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.4.12 20:26

Ahoj, zdravím všechny nové těhulky!! :mavam: :mavam: Teda to je radost, jak se pěkně rozrůstáme!!
Holky, já mám pořád tak nafouknuté břicho, že to je až hrůza :mrgreen: Celej život jsem zvyklá břicho zatahovat, protože nějaký ty kila navíc mám a teď se musím nutit nezatahovat, aby měl mimísek klid :lol: takže je to fakt zvláštní a mám pocit, že je mě špatně hlavně z toho.. jak pořád zatahuju a když si to uvědomím, tak vyfukuju :lol:

Jinak nevolnosti: v pátek jsem měla za sebou dost náročný den a když jsem se konečně v deset dostala domů, chvilku na to do postele, tak mě všechno bolelo, záda, břicho, žaludek.. no hrůza..
ale to nebylo ještě nic proti tomu,co přišlo v sobotu, byla jsem s našima autem u ségry, která bydlí cca 18km od nás, a když jsme jeli zpátky, tak jsem myslela, že to nevydržím a :poblion: , ale vydržela, ale když jsem přišla domů, tak jsem musela okamžitě lehnout a nedokážu ani popsat, co mě všechno bylo… ale vydržela jsem a ještě pořád ze mě ani jednou poblion nebyl :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.4.12 20:28

Fialo
Mám dvě starší ségry, které jsou od sebe 14 měsíců a mamka taky říká, že to bylo v pohodě, určitě to zvládneš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.4.12 20:31

Holky, jak to tak čtu tak začátek května rozhodne, já jdu na kontrolu 4.5. a už se taky nemůžu dočkat.. odpočítávám dny, říkám si přežít tento týden, na ten další mám různě něco naplánováno, takže určo uteče.. (DOUFÁM)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
22.4.12 20:44

Ahojky holky :-) můžu se přidat :-)
my už doma jeden 14m poklad máme, a celou dobu od porodu jsme se snažili o druhý a povedlo se začátkem dubna :-) 18. se měla dostavim MS a nic, bylo mi to jasný už delší dobu, a když jsem 17. začala blít, tak jako v druhým těhu, bylo mi vše jasný, doběhla jsem do lékárny a už to bylo i vidět :-) 4.5 jdu na kontrolu, tak doufám, že už bude i srdíčko :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky