Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8428
23.4.12 20:29
@p3traQ píše:
@Sasanka30 @hanak @rehonka holky praveze tu nemam moc paralen :( nasla jsem jen jeden a pak paralen sirup pro deti, tak sem ti vzala davku jako jedna tableta, ale moc to nechce klesnout. snad uz zitra bude lip, lezela jsem cely den.

zus ty zábaly na nohy, to snižuje horečku, určitě by si to na netu našla, nebo holky třeba vědi, ale horečku fakt zkus co nejdřív shodit, zalez si do postele a vypot se, udělej si čaj…tohle sezení ti rozhodně nepomuže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
23.4.12 20:30
@p3traQ píše:
@Sasanka30 @hanak @rehonka holky praveze tu nemam moc paralen :( nasla jsem jen jeden a pak paralen sirup pro deti, tak sem ti vzala davku jako jedna tableta, ale moc to nechce klesnout. snad uz zitra bude lip, lezela jsem cely den.

Ale neboj určitě to bude dobré, jen at ta horečka už nestoupá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
23.4.12 20:31

Holky nedočítám to se nedá, já dneska měla trochu lepší den, s tou naší čerticí to je mazec, pořád by se chtěla chovat, ráno je to masakr, než vstanu z postele :-( Jsem zvědavá jak to půjde zítra do práce :-(
Jinak dneska jsem byla na lávových kamenech a masáž sice úžasná, ale pak jsem byla jak po sfackování :-( děsný a ten čert chtěl abych se mu věnovala, no to byl nápad, ještě ke všemu mi lítá tlak, takže to je veselý :-(
@p3traQ to je mi líto, že máš teploty, ale pozor na ten paralen, nemělo by se to přehánět, já osobně bych zalezla do postele, udělala si čaj s citronem a medem, a ležela :hug: drž se :hug:

• Citovat
  • Upravit
795
23.4.12 20:48

@Sasanka30 @PetkaSv diky holky, prave sem poctive lezela skoro cely den, rano zimnice, myslela sem, ze je to jen k tehotenstvi, zaludek na vode, ale ted ta horecka.. zkusim ty zabaly. diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
23.4.12 22:15

@p3traQ zkus… a halvně poztivní mysl!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.4.12 23:24

hanak - ale některým kola v těhu pomohla, nebo i zmrzlina :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
23.4.12 23:39

Holky, jsou virozy a těhotné jsme víc zranitelné. Pokud můžete, tak budte radši doma a vyhýbejte se davům, však to znáte.. Tě'd jsou i střevní chřipky, angíny, no prostě bacilů a virů habaděj :-(
Přeju všem zdravíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
23.4.12 23:43
@Kamka33 píše:
hanak - ale některým kola v těhu pomohla, nebo i zmrzlina :kytka:

Kami, tak mně nepomohla .. ale je fakt, že v prvním těhu jsem 5 měsíců přežívala na jogurtovo - ovocných nanukách. Za den 6-7, to jediné mi žaludek nevracel zpátky :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2616
23.4.12 23:47

hanak - já mívala nevolnosti večer a pomáhalo mi jít brzo spát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
23.4.12 23:53

Hih, to bych musela prospat celý den :mrgreen:
Fakt to houpání žaludku je mazec, nějak jsem zapomněla, jaký to je :nevim: Předchozí dvě těhu byly úúúúplně v pohodě, teď tohle .. ale zase si říkám, že třebas je to signál, že vše je ok - doufám :jazyk:
Jinak mám neskutečně nafouklý břicho, ale fakt šíleně. Dřív jsem v těhu neměla bříško snad do 5. měsíce, teď vypadám jak v 6tém (měsíci !) .. a to tahnu teprve 7tt 8o

• Citovat
  • Upravit
2616
24.4.12 00:02

hanak - bříško mám už takový, že jsem vytáhla těhu gatě :-))) A můžu být tak v 5tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
24.4.12 00:07
@Kamka33 píše:
hanak - bříško mám už takový, že jsem vytáhla těhu gatě :-))) A můžu být tak v 5tt :mrgreen:

:potlesk: :dance: :palec: Jupííí, nejsem sama kulička s nožičkama :dance:

• Citovat
  • Upravit
2616
24.4.12 00:10

tak já jsem špagetka, ale s pneumatikou na břiše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
24.4.12 08:15
@Kamka33 píše:
hanak - bříško mám už takový, že jsem vytáhla těhu gatě :-))) A můžu být tak v 5tt :mrgreen:

Tak mě zůstalo bříško ještě po prvním porodu,který byl loni v září :D vypadám stále jak těhotná,hold cvičit se mi moc nechtělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
24.4.12 11:10

ahojky holky,omlouvam se ,že jsem se neozvala dřív,ale nějak se mě do ničeho nechtěla.ptali jste se co se stalo…no stalo se to,že se mimi nepodařilo..moc tomu nerozumím,ale ve vajíčku se nic nedělo,žádný pludek se neobjevil a hcg rostlo velmi pomalu.ve spravě mam napsáno Gv bez vnitřních struktur,hematom pod dolním polem vaku blanu :(zítra jdu na vyčištění :(,ale jen co to pujde zkusíme to znovu tak prosím žádnou lítost,já už to taky tak neberu,prostě se to tak asi mělo stát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí