Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
359
24.4.12 11:36
@adrianaaa píše:
ahojky holky,omlouvam se ,že jsem se neozvala dřív,ale nějak se mě do ničeho nechtěla.ptali jste se co se stalo…no stalo se to,že se mimi nepodařilo..moc tomu nerozumím,ale ve vajíčku se nic nedělo,žádný pludek se neobjevil a hcg rostlo velmi pomalu.ve spravě mam napsáno Gv bez vnitřních struktur,hematom pod dolním polem vaku blanu :(zítra jdu na vyčištění :(,ale jen co to pujde zkusíme to znovu tak prosím žádnou lítost,já už to taky tak neberu,prostě se to tak asi mělo stát :)

Ale stejně mi to je líto… Především když vím, jaké to je - protože kamarádka měla to samé, v 10 tt v plodovém vejci nic a HCG jen něco přes pět tisíc. Prožívala jsem to s ní, jelikož já zase v 6 tt spontánně potratila (zajímavé bylo, že jsme obě počali ve stejný den :-( ). Ale je fajn, že si to tak nebereš a máš vůli a snahu začít znovu, obdivuji Tě… Já jestli se zítra už podruhé dozvím špatné výsledky, tak už nechci o těhotenství dlouhou dobu ani slyšet, buď se to povede tak nějak samo bez velkých snah, hormonálních preparátů a počítání ovulace apod., nebo nepovede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
24.4.12 11:44
@adrianaaa píše:
ahojky holky,omlouvam se ,že jsem se neozvala dřív,ale nějak se mě do ničeho nechtěla.ptali jste se co se stalo…no stalo se to,že se mimi nepodařilo..moc tomu nerozumím,ale ve vajíčku se nic nedělo,žádný pludek se neobjevil a hcg rostlo velmi pomalu.ve spravě mam napsáno Gv bez vnitřních struktur,hematom pod dolním polem vaku blanu :(zítra jdu na vyčištění :(,ale jen co to pujde zkusíme to znovu tak prosím žádnou lítost,já už to taky tak neberu,prostě se to tak asi mělo stát :)

Držím palečky at jste co nejdřív fit a po druhé at je vše v pořádku :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
24.4.12 13:03

Tak jsem byla v pátek na první kontrole:) Vše na svém místě tak jak má být.V pátek 5+4 a plod měl 1cm. Další kontrola 14.5 na 9týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.4.12 13:05

já sem byla včera v 6+4 a plod má 7.1mm,ale docela mě udivilo že doktorka říkala že když sem 6+4 tak je to sedmý týden,já myslela že je to šestý,tak už tomu jak se to počítá teda nerozumím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 13:08
@Máca S píše:
Tak jsem byla v pátek na první kontrole:) Vše na svém místě tak jak má být.V pátek 5+4 a plod měl 1cm. Další kontrola 14.5 na 9týdnu.

Ahoj neni možný aby měl plod v šestém týdnu, jak máš Ty 1cm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 13:11
@mikki 25 píše:
já sem byla včera v 6+4 a plod má 7.1mm,ale docela mě udivilo že doktorka říkala že když sem 6+4 tak je to sedmý týden,já myslela že je to šestý,tak už tomu jak se to počítá teda nerozumím..

mikki jsi v sedmém týdnu, počítá se to: 6+0 jakoby končíš šestý týden a pak 6+1 a výše už je sedmý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.4.12 13:13

@mikki 25 hele to je divné, já minulou středu byla 6+6 a měřilo 2,7mm tak nevím tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
24.4.12 13:13
@Sasanka30 píše:
Ahoj neni možný aby měl plod v šestém týdnu, jak máš Ty 1cm :think:

Já jsem doma pak koukala jak by měl být plod velký a na to v kolikátém týdnu jsem na kontrole byla mě to příjde taky hodně. Třeba se to na příští kontrole ujasní. Jinak z přítelovi strany jsou možné dvojčata, ale to pan doktor říkál, že tam je jedno. Tak uvidíme jestli se tam to jedno neschovává za druhým..to by třeba pak odpovídalo velikosti nebo jse už více než jsem myslela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 13:15
@Máca S píše:
Já jsem doma pak koukala jak by měl být plod velký a na to v kolikátém týdnu jsem na kontrole byla mě to příjde taky hodně. Třeba se to na příští kontrole ujasní. Jinak z přítelovi strany jsou možné dvojčata, ale to pan doktor říkál, že tam je jedno. Tak uvidíme jestli se tam to jedno neschovává za druhým..to by třeba pak odpovídalo velikosti nebo jse už více než jsem myslela..

No uvidiš co se z toho vyklube :mrgreen: musela by si být mezi cca 7týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.4.12 13:18

no taky myslím že to zas tak přesně ti doktoři změřit nedokážou,důležitý je aby mimču bilo srdíčko a vyvíjelo se tak jak má,jo díky za ujasnění tak sem teda o týden víc než sem myslela,na kontrolu jdu až v jedenáctém týdnu tak to už bude vidět malinkatej človíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
24.4.12 13:25
@mikki 25 píše:
no taky myslím že to zas tak přesně ti doktoři změřit nedokážou,důležitý je aby mimču bilo srdíčko a vyvíjelo se tak jak má,jo díky za ujasnění tak sem teda o týden víc než sem myslela,na kontrolu jdu až v jedenáctém týdnu tak to už bude vidět malinkatej človíček

O srdíčku se pan doktor nezmiňoval asi to bylo ještě brzo. Uvidíme příště:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.4.12 13:26

to může být brzo já sem o týden víc a hodně ho musela hledat nakonec sme teda našli ale u mojí doktorky mají hodně dobrej ulrazvuk,myslím že na nějakým slabším by vidět nebylo,uvidíš na příští kontrole tam už bude vidět určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 13:35
@mikki 25 píše:

juuu to jdeš až takhle dlouho?Vždyt se chodí na odběry kolem 9týdne :hug: ale neboj, srdíčko bít bude a asi každej doktor to má jinak :) noo v 11tt už to bude človíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
24.4.12 13:36
@Máca S píše:
O srdíčku se pan doktor nezmiňoval asi to bylo ještě brzo. Uvidíme příště:)

u někoho je třeba vidět až kolem 8 týdne, ale to je spíš i jaký má doktor ultrazvuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.4.12 13:37

no jdu za měsíc říkala že odběry uděláme až po týhle kontrole,asi to mají všude trošku jinak,se synem sem taky takhle byla na kontrole,je tady nějaká těhulka z okolí brna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí