Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janina88 píše:
@LauJakAhoj to že máš zvýšenou teplotu na 37 je úplně normální pokud se ti teplota stále nezvyšuje můžeš bejt v klidu
Díky moc, to ráda čtu. Doufám, že bude tedy vše ok a teplota se dál nezvýší.. Díky
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? // jsem objevila 16.4. a včera jsem měla první kontrolu.
Těhu potvrzené a já šťastná. Doktor mě nechal rovnou na neschopence na rizikové, mám odstraněný jeden vaječník a za sebou tři laparoskopie kvůli cystám. V listopadu bohužel revize a tak včera, když jsem viděla na ultrazvuku tu výraznou tečku, ukápla i slzička. Beru utrogestan a duphaston.
Všem těhulkám přeji hezký den ![]()
Dnes ráno mě probudil podbřišek, dost jsem ho cítila jako při MS možná silněji a i bolest v kříži, po chvilce to ale odeznělo a ted ho cítim zase jen slabě. Máte taky některá citlivější bříško? Asi jak roste ![]()
@LauJak píše:
Nerada se připomínám, ale nemohly byste mně poradit na můj dotaz z dnešního rána (zkopíroavný níže)
Jsem z té teploty už nervozní..Holky, ráda bych si od vás nechala poradit – jsem podruhé těhotná v 6 týdnu (poprvé zamlklý potrat) a už několik dní mám zvýšenou teplotu – tu normální teplotu nikoliv bazální. Mám ji kolem 37,3. Je to normální? Mám si raději vzít Paralen nebo zajít rovnou k doktorce? Když budu mít zvýšenou teplotu delší dobu – třeba přes týden tak je to blbé ne? Bojím se, aby ta teplota nepoškodila těhotenství. Děkuji za radu.
Nezažila jsem nic podobného ale myslím že to nebude nic vážného,vzala bych si ten paralen,to je taky to jediné,co se v těhotenství hodí na vše,od bolesti hlavy po záda. ![]()
@mamka snažilka
Ahoj já mám úplně stejné pocity jsem asi 6-7 tt a bříško občas pobolívá, myslím si že je to normální ![]()
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
Ahoj já mám úplně stejné pocity jsem asi 6-7 tt a bříško občas pobolívá, myslím si že je to normální
Taky tak
![]()
posledni MS jsem měla 20.3,podle ní by mi to vycházelo,že bych dneska byla 5+1,zítra jdu k ženské dr,jsem zvědavá co mi řekne ![]()
@Janina88 píše:
@mamka snažilka
Ahoj já mám úplně stejné pocity jsem asi 6-7 tt a bříško občas pobolívá, myslím si že je to normální
Tak nejsem anomálie
to jsem ráda, děkuju ![]()
@fiala píše:
posledni MS jsem měla 20.3,podle ní by mi to vycházelo,že bych dneska byla 5+1,zítra jdu k ženské dr,jsem zvědavá co mi řekne
Tak to jsme úplně stejně! Já měla tak MS poslední 20.3.
a včera na utz to šlo krásně vidět.
@mamka snažilka
joo já byla poslední ms 9.3 u DR na UZ jsem byla 12.4 a skoro nic nebylo vidět jen taková malá 1,5mm veliká rulička nebo spíš pecička. DR mě za 14 dní no tááákže už tam jdu v pondělí 30.4. už sem z toho celá nervozní ![]()
Ahoj, můžu se ještě vtěrknout? Dnes ráno slabá druhá čárka 10DPO.
V noci mě vzbudila bolest v podbříšku, ráno jsem se snad poprvé v životě probudila ještě předtím, než mi zvonil budík a jsem citlivější na teploty. Buď je mi chladno nebo horko. Toť zatím jediné příznaky, jestli to vůbec příznaky jsou.
Jo a jestli to klapne, tak čekám první miminko. Zatím jako anonym Katka…