Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Máca S
@Petronie
Já pravě od té doby co jsem zjistila // jsem nebyla… Tak asi ani nepůjdu taky si myslím že to není nic moc dobrého, vyrážku halt vydržím ![]()
@Janina88 Ahoj,mám takovou knížečku průvodce těhotenstvím z lékárny Dr.Max byla zdarma a tam je co ohrožuje plod a mimo jiné i solárko,všem ji doporučuji,je tam i vypsané jaké léky můžete,jaké ne atd.
@PetkaSv
ahoj, děkuji moc za podporu, to s testovací čárkou jsem vůbec nevěděla, díky za uklidnění. Jo jo, na druhou stranu jsem ráda, že nemám žádné nevolnosti
musím věřit, že vše bude ok ![]()
@Jarmila6
No vidíš to já už se na to nebudu ptát ani pana doktora počkám na první sluníčko a vykasám rukávy
A do solárka ani nepáchnu… ![]()
Tak už mám výsledky a je to špatné, HCG od pondělka kleslo o více než 400 jednotek
V děloze při 2900 jednotek opět nic nenašli, takže mají podezření na mimoděložní. Takže se loučím, mějte se všechny pěkně a ať Vám to všem dobře dopadne!!! Já teď už budu jen doufat, že mi nevezmou vejcovod a že mě můj doktor pošle, pokud to bude potrat (už druhý za 3 měsíce), na genetiku nebo rovnou do CAR…
@Janina88 píše:
Holky ještě se Vás zeptám jaký máte názor na toto: Trpím vyrážkami no a jediný a hodně spolehlivý co mi pomáhá je solárko, chodím tak jednou za 3 týdny a vyrážka mizí. no a teď se na mě ten prcek dost vyřádil a já bych nutně potřebovala sluníčko, ale nevím zda můžu nebo ne ??? poraď te, na internetu jsem se nic nedozvěděla někdo píše to a jiný zas toto tak jak
Solárko si teď určitě odepři. Pro miminko je to vyloženě nebezpečné, to samé i sauna a masáže.
@maricka píše:
Tak už mám výsledky a je to špatné, HCG od pondělka kleslo o více než 400 jednotekV děloze při 2900 jednotek opět nic nenašli, takže mají podezření na mimoděložní. Takže se loučím, mějte se všechny pěkně a ať Vám to všem dobře dopadne!!! Já teď už budu jen doufat, že mi nevezmou vejcovod a že mě můj doktor pošle, pokud to bude potrat (už druhý za 3 měsíce), na genetiku nebo rovnou do CAR…
Přeji ti hodně sil
a brzy // a klidný průběh těhotenství.
@Vendulca Vendul jsou bylinkove caje pro tehulky v lekarne, sem si dneska koupila a bez oslazeni je to pitelne, docela prijemne. Treba ti to pomuze na nevolnost.
@Sasanka30 Ahoj,takže dnes jsem volala do centra a ptala se jestli můžu přijet dřív a sestra říkala že to nemá cenu až prý toho 7.5.,takže budu muset vydržet!Ach jo ![]()
hezky holky tady se to rozrusta
a jste pekne ukecany,to je na dlouho vsechno docist ![]()
@Janina88 solarko bych urcite vynechala ![]()
@maricka :p reji ti hodne stesti ![]()
jinak ja zacinam mit silnejsi a silnejsi nevolnosti. dnes jsem ale konecne zjistila co muzu jist (polivky)cokoliv jinyho kdyz snim tak je mi zle, ale ne
.jinak me pekne pali zaha tak jeste zkousim kurky z chleba ![]()
pristy tyden jdu konecne k te doktorce, ja uz se tak tesim jestli uvidim tech par milimetru naseho stesti ![]()
jak to holky planujete z praci? je tu jeste nekdo kdo je jako OSVČ?
@kacisekm píše:
hezky holky tady se to rozrustaa jste pekne ukecany,to je na dlouho vsechno docist
@Janina88 solarko bych urcite vynechala
@maricka :p reji ti hodne stesti
jinak ja zacinam mit silnejsi a silnejsi nevolnosti. dnes jsem ale konecne zjistila co muzu jist (polivky)cokoliv jinyho kdyz snim tak je mi zle, ale ne.jinak me pekne pali zaha tak jeste zkousim kurky z chleba
pristy tyden jdu konecne k te doktorce, ja uz se tak tesim jestli uvidim tech par milimetru naseho stesti
jak to holky planujete z praci? je tu jeste nekdo kdo je jako OSVČ?
Na pálení žáhy je taky dobré mléko,mě to aspon zabíralo,měla jsem ho i v noci u postele ![]()
@mamka snažilka píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? // jsem objevila 16.4. a včera jsem měla první kontrolu.Těhu potvrzené a já šťastná. Doktor mě nechal rovnou na neschopence na rizikové, mám odstraněný jeden vaječník a za sebou tři laparoskopie kvůli cystám. V listopadu bohužel revize a tak včera, když jsem viděla na ultrazvuku tu výraznou tečku, ukápla i slzička. Beru utrogestan a duphaston.Všem těhulkám přeji hezký den
Ahojky, já jsem taky testovala 16.4. a vyšlo to
Můžu se tě zeptat, kdy jsi měla posle ms? Já ještě na gyndě nebyla, tak by mě zajímalo, jestli už se taky mám vypravit
Na gyndě o mě ví, ale říkali mi minulý týden, že zatím je to brzo.. Dík ![]()