Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mikki - tak to me moc mrzi s tim bolavym porodem ![]()
Aha, tak to bydleni chapu, u nas taky nedostupne zit ve vlastnim ![]()
@fiala : mléko bych nedala, nejak ted ani nemuzu videt mlecne vyrobky… @p3traQ : a uz jsi se zajmala jak je to u nas s nemocenskou , materskou a rodicovskou?
@kacisekm Je fakt,že já můžu všechno,zatím mi nic problém nedělá
Když jsem čekala syna,nemohla jsem vejít do drogerie,okamžitě mi bylo na zvracení
![]()
Za 3hod. jdu na první kontrolu,jsem šíleně zvědavá a zároven nervozní
![]()
Drzim palce! Pak se nezapomen pochlubit, ja byla na 1. prohlidce vcera ![]()
Kamka, mikki - já bydlím kousíček za Brnem, směrem na Rosice
Stavěli jsme si svůj domek, teď už jen dodělat venkovní úpravy. Omlouvám se stále za anonym, ale ty čárečky jsou tak slabé, že mám strach, že prostě zmizí… ![]()
Anonymka Katka - a na kolik Vás tak vyšel a jak jste ho stavěli dlouho? A s cizí pomocí?
Proč by měly čárečky zmizet? Už se ti to stalo? Držím ti pěsti, Kati ![]()
Nestalo, vlastně se mi nikdy nic podobného nestalo, bylo by to první miminko, ale slyšela jsem už tolik příběhů a biochemickým, zamlklým a já nevím jakým těhotenství, že se hrozně bojím tomu uvěřit. Navíc jsem terpve 11DPO, stát se může cokoliv.
Ale snad to fazolečka vydrží, čárka zesílí a pak bych se objednala k doktorovi a odtajnila.
Jinak stavěli jsme ho necelé 2 roky, vyšel nás na zhruba 5 mil (ale je opravdu velkej) a to ještě pořád není dodělanej do všech detailů, dělali jsme si hodně věcí sami, hodně nám pomohli z rodiny (máme elektrikáře i instalatéra), zbytek jsme si hledali firmy a spíš jsme šli po ceně, takže drobní živnostníci, ne velké společnosti.
tak to je pořádný hrad
Zbytečně se neděs, já si dělala test vždy jen jednou a vždy byla slabá čárka. Čekám ted už druhý.. Ještě jsem ani nebyla na gyndě, nějak nestíhám
Dcerka má samé kroužky, doháníme plavčo…
@kacisekm mno musis mit zaplacenou nemocenskou za nejakych 280 dni pred tim, nez budes cerpat materskou. jde to doplatit i zpetne. Pokud to bude vsechno dobre, tak se prihlasim zpetne od cervna 2011 a doplatim to…