Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19071
27.4.12 13:49

@Sasanka30 To doufám, podle toho si taky budu porodnici vybírat :mrgreen: Já nehodlám rodit na své třicetiny bez šampusu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 13:54
@Pherenike píše:
@Sasanka30 To doufám, podle toho si taky budu porodnici vybírat :mrgreen: Já nehodlám rodit na své třicetiny bez šampusu :mrgreen:

No tak to já bych taky nerodila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
27.4.12 14:02
@Sasanka30 píše:
no jasný to normálně v nemocnici dávaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jasně :-) Si cucneš a půjde to jak po másle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
27.4.12 14:04

@Sasanka30 @Pherenike No mě bude příští měsíc 31 :kytka: :) Jinak holky mě je dneska otřesně od mi bylo zle a bolela mě hlava,zle už mi teda není ale ta hlava mě bolí pořád jak střep,ráno jsem si vzala paralen ale nějak se minul účinkem,nevím jestli si můžu vzít další ted odpoledne ale ta bolest je šílená :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 14:05
@Petronie píše:
No jasně :-) Si cucneš a půjde to jak po másle :-)

přesněéééé, žádný caviky s tim, pěkně se naleješ a ani nebudeš vědět co jsou bolesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 14:07
@fiala píše:
@Sasanka30 @Pherenike No mě bude příští měsíc 31 :kytka: :) Jinak holky mě je dneska otřesně od mi bylo zle a bolela mě hlava,zle už mi teda není ale ta hlava mě bolí pořád jak střep,ráno jsem si vzala paralen ale nějak se minul účinkem,nevím jestli si můžu vzít další ted odpoledne ale ta bolest je šílená :,(

ta hlava je šílená, ale zase otázka, piješ dost?Mě většinou bolí z toho a nebo od páteře :zed: já jsem v prvních měsících nevzala ani prášek, sice se paralen muže, ale já bych do toho nešla…vzala jsem si na kapesník francovku připlácla na čelo a šla jsem do peřin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.4.12 14:12

@Sasanka30 I když já šampus moc nemusím, tak radši něco jiného :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.4.12 14:13

@Sasanka30 @fiala Já to taky mívám když málo piju - což mi připomíná, že si hned jdu pro vodu…jinak prášky taky neberu, zatím jsem to teda ani nepotřebovala, ale minule se o mě pokoušela nějaká chřipka a dala jsem to bez léků…taky jen peřina zabrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 14:15
@Pherenike píše:
@Sasanka30 I když já šampus moc nemusím, tak radši něco jiného :jazyk:

já ho taky nepiju :mrgreen: :mrgreen: víš co, řekneš si před porodem, na co budeš mít chut a oni Ti to samozřejmě obstaraj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 14:16
@Pherenike píše:
@Sasanka30 @fiala Já to taky mívám když málo piju - což mi připomíná, že si hned jdu pro vodu…jinak prášky taky neberu, zatím jsem to teda ani nepotřebovala, ale minule se o mě pokoušela nějaká chřipka a dala jsem to bez léků…taky jen peřina zabrala :-)

NO taky si jdu nalejt, hlavně že tady o tom melu, ale sama jsem vypila skleničku :mrgreen: :mrgreen: já taky léčím peřinou, čajem a citronem…ale co jsem zjistila, že kiwi má víc vitaminu C než citron, tak jim kiwi jak o závod a jsem zdravá jak rybka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
27.4.12 14:23

teda jste fakt ukecany :jazyk:
@Pherenike : dej pak vedet jestli jsi sehnala porodnici se sampusem :lol: taky bych tam zaskocila :lol:
dnes jsem objevila lek na nevolnosti, zazvorove lizatko a poradne davka slunicka.kez by uz takove pocasi vydrzelo, miluji teplicko 8)
ja se toho pribirani take bojim, protoze uz ted je me dost :roll: jenze me vecer tak chutna.se vzdycky snazim, jako ze zdrave, zeleninovy salatek a pak to jede cokoladka, bramburky,… ale ted nejak mam chut jen na lehci jidla tak kez by mi to vydrzelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
27.4.12 14:24

dalsi kontrola?

Ahoj holky a kdy vas ceka dalsi kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 14:25
@kacisekm píše:
teda jste fakt ukecany :jazyk:
@Pherenike : dej pak vedet jestli jsi sehnala porodnici se sampusem :lol: taky bych tam zaskocila :lol:
dnes jsem objevila lek na nevolnosti, zazvorove lizatko a poradne davka slunicka.kez by uz takove pocasi vydrzelo, miluji teplicko 8)
ja se toho pribirani take bojim, protoze uz ted je me dost :roll: jenze me vecer tak chutna.se vzdycky snazim, jako ze zdrave, zeleninovy salatek a pak to jede cokoladka, bramburky,… ale ted nejak mam chut jen na lehci jidla tak kez by mi to vydrzelo

ta zazvorová lízátka mi trochu pomohla :dance: já taky trapně jim ovoce a zeleninu a pak to přijde, nevydržim a byla bych schopná si ty bramburky do tý čokolády namáčet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
27.4.12 14:26
@Dafii píše:
Ahoj holky a kdy vas ceka dalsi kontrola?

ahoj mě až 15.5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
27.4.12 14:30

@Dafii : ja jdu 3.5. bude to prvni kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...