Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sasanka30 To doufám, podle toho si taky budu porodnici vybírat
Já nehodlám rodit na své třicetiny bez šampusu ![]()
@Pherenike píše:
@Sasanka30 To doufám, podle toho si taky budu porodnici vybíratJá nehodlám rodit na své třicetiny bez šampusu
No tak to já bych taky nerodila
![]()
@Sasanka30 píše:
no jasný to normálně v nemocnici dávaj![]()
![]()
No jasně
Si cucneš a půjde to jak po másle ![]()
@Sasanka30 @Pherenike No mě bude příští měsíc 31
Jinak holky mě je dneska otřesně od mi bylo zle a bolela mě hlava,zle už mi teda není ale ta hlava mě bolí pořád jak střep,ráno jsem si vzala paralen ale nějak se minul účinkem,nevím jestli si můžu vzít další ted odpoledne ale ta bolest je šílená ![]()
@Petronie píše:
No jasněSi cucneš a půjde to jak po másle
přesněéééé, žádný caviky s tim, pěkně se naleješ a ani nebudeš vědět co jsou bolesti ![]()
@fiala píše:
@Sasanka30 @Pherenike No mě bude příští měsíc 31![]()
Jinak holky mě je dneska otřesně od mi bylo zle a bolela mě hlava,zle už mi teda není ale ta hlava mě bolí pořád jak střep,ráno jsem si vzala paralen ale nějak se minul účinkem,nevím jestli si můžu vzít další ted odpoledne ale ta bolest je šílená
ta hlava je šílená, ale zase otázka, piješ dost?Mě většinou bolí z toho a nebo od páteře
já jsem v prvních měsících nevzala ani prášek, sice se paralen muže, ale já bych do toho nešla…vzala jsem si na kapesník francovku připlácla na čelo a šla jsem do peřin..
@Sasanka30 I když já šampus moc nemusím, tak radši něco jiného ![]()
@Sasanka30 @fiala Já to taky mívám když málo piju - což mi připomíná, že si hned jdu pro vodu…jinak prášky taky neberu, zatím jsem to teda ani nepotřebovala, ale minule se o mě pokoušela nějaká chřipka a dala jsem to bez léků…taky jen peřina zabrala ![]()
@Pherenike píše:
@Sasanka30 I když já šampus moc nemusím, tak radši něco jiného
já ho taky nepiju
víš co, řekneš si před porodem, na co budeš mít chut a oni Ti to samozřejmě obstaraj ![]()
@Pherenike píše:
@Sasanka30 @fiala Já to taky mívám když málo piju - což mi připomíná, že si hned jdu pro vodu…jinak prášky taky neberu, zatím jsem to teda ani nepotřebovala, ale minule se o mě pokoušela nějaká chřipka a dala jsem to bez léků…taky jen peřina zabrala
NO taky si jdu nalejt, hlavně že tady o tom melu, ale sama jsem vypila skleničku
já taky léčím peřinou, čajem a citronem…ale co jsem zjistila, že kiwi má víc vitaminu C než citron, tak jim kiwi jak o závod a jsem zdravá jak rybka ![]()
teda jste fakt ukecany ![]()
@Pherenike : dej pak vedet jestli jsi sehnala porodnici se sampusem
taky bych tam zaskocila ![]()
dnes jsem objevila lek na nevolnosti, zazvorove lizatko a poradne davka slunicka.kez by uz takove pocasi vydrzelo, miluji teplicko ![]()
ja se toho pribirani take bojim, protoze uz ted je me dost
jenze me vecer tak chutna.se vzdycky snazim, jako ze zdrave, zeleninovy salatek a pak to jede cokoladka, bramburky,… ale ted nejak mam chut jen na lehci jidla tak kez by mi to vydrzelo
@kacisekm píše:
teda jste fakt ukecany
@Pherenike : dej pak vedet jestli jsi sehnala porodnici se sampusemtaky bych tam zaskocila
dnes jsem objevila lek na nevolnosti, zazvorove lizatko a poradne davka slunicka.kez by uz takove pocasi vydrzelo, miluji teplicko
ja se toho pribirani take bojim, protoze uz ted je me dostjenze me vecer tak chutna.se vzdycky snazim, jako ze zdrave, zeleninovy salatek a pak to jede cokoladka, bramburky,… ale ted nejak mam chut jen na lehci jidla tak kez by mi to vydrzelo
ta zazvorová lízátka mi trochu pomohla
já taky trapně jim ovoce a zeleninu a pak to přijde, nevydržim a byla bych schopná si ty bramburky do tý čokolády namáčet ![]()
@Dafii píše:
Ahoj holky a kdy vas ceka dalsi kontrola?
ahoj mě až 15.5 ![]()