Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Po docela dlouhé době se hlásím!!! Byli jsme minulou středu na UTZ a máme potvrzené
. Jsem silný alergik a tak teď docela trpím, ale doufám, že malé je v klidu… Jen mám trochu obavy.. Prsa mě bolí jako čert, ale už prakticky nemám ty břichaboly.. čas od času pocítím žáhu nebo žaludek, ale jinak klid… Snad to je běžné, že se to stabilizuje…
Nenapadá vás holky co na alergii? Neberu nic a jsem mimo… rýmu jako trám
![]()
@rehonka Gratuluji k //, má vždycky ohromou radost, když vidím, že se daří po delší době snažení, přirozeně.. přeju hodně štěstí! Na alergii vůbec nevím, chtěla jsem poblahopřát
ale dnes jsem narazila na homeopatika na nevolnost a myslím, že je určitě něco i na alregii.
@rehonka Tak to mě mrzí.Nevím co na tu podělanou alergii,ráda bych ti pomohla ![]()
@rehonka Moc gratuluji. Když čtu čím jste si prošli, tak si říkám, že zázraky se dějí, viď ![]()
@lidus86
Já jsem taky zvědavá v kolikátém jsem podle internetu bych měla být 8 tt tak uvidíme co se dneska dozvím, taky jste taky tak nervozní jako já ?? áááhh jo už abych to měla za sebou ![]()
@Janina88 No já úplně strašně! Ale ty už to budeš mít za chvíli za sebou ![]()
@Janina88 Mě taky na netu vychází 8tt, ale to si myslím, že jsem méně…když jsem byla před týdnem a něco u doktorky, tak říkala, že je to malinké - tak 5tt…jdu ve čtvrtek, tak jsem taky zvědavá ![]()
Holky, tak moje nevolnosti vygradovaly. Do 5tt to bylo jen bolení prsou a únava. V 6tt nevolnost ráno, v 7tt se přidala nevolnost i večerní. Přehoupl se 8tt a je mi špatně 24h denně, už nemůžu ani ten chleba.
Jediný, co žaludek unese, je nějaké to ovoce, jinak mě natahuje snad už i pouhé pomyšlení na jídlo. A to jsem přibrala 2,5kg, nechápu, z čeho ![]()
Ahoj holky,mohu se k vám přidat?V sobotu jsem objevila // a včera na digitál tohle.
jinak jsem podle ms 4+4tt a podle ovulky by to měla být 2+2tt,kdy mám jíd k dokmtorce aby tam bylo srdíčko vidět?jinak mi je zatím dobře jen mám furt hlad a žízen,přibrala jasem ale už 1,5kg
Doma mám 2roubíře skoro 10 a 8 let
manža teda nechce o mimi moc slyšet po tom říjnu co jsem měla spont.potrat.Jak mu to mám hoky šetrně ted říc?prosím porad te mmi. ![]()
hanak sme na tom podobně,dneska taky celý den bojuju,manžel mi nadává že musím něco jíst abych nemusela do špitálu na kapačky ale mě se všecko jídlo protiví,děsný,zhubla sem zatím jen kilo a půl tak snad to ještě nebude tak hrozný,ale co mě teda docela překvapilo že sem v osmém týdnu a začíná se mi rýsovat bříško:0)
Mikki, tak to ti závidím. Já nejím a stejně přibírám ![]()
Jinak s tím bříškem - no, mně se vyboulilo hned, šíleně nateklo a když to porovnám s předchozími těhu, tak takhle jsem vypadala tak v 6. měsíci a ne v 8tt ! ![]()
Ve středu jdu konečně na utz, tak pokud tam bude vše ok, tak si požádám o léky na tu nevolnost, co vím od holek, tak jsou hodně účinný a opravdu pomáhají. ![]()
@mikki 25 - Já toho taky moc nepojím, ale snažím se jíst. Bříško se mi začalo rýsovat snad už před dvěma týdny, ale vypadá to spíše jak špíček ![]()
@kovacici píše:
Ahoj holky,mohu se k vám přidat?V sobotu jsem objevila // a včera na digitál tohle.jinak jsem podle ms 4+4tt a podle ovulky by to měla být 2+2tt,kdy mám jíd k dokmtorce aby tam bylo srdíčko vidět?jinak mi je zatím dobře jen mám furt hlad a žízen,přibrala jasem ale už 1,5kg
Doma mám 2roubíře skoro 10 a 8 let
manža teda nechce o mimi moc slyšet po tom říjnu co jsem měla spont.potrat.Jak mu to mám hoky šetrně ted říc?prosím porad te mmi.
Ahojky, jestli chceš jít k mudr tak, abys měla jistotu, že uvidíš srdíčko, ideální je to na konci 7tt nebo začátek 8tt. Do té doby je spíš šance, že uvidíš jen dutinku a budeš se střesovat, proč tam ještě není srdíčko. Hodně záleží na tom, jak silný utz doktorka má, jestli má starší typ se slabším rozlišením, tak tam nemusí vidět ani tu dutinku.