Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
825
1.5.12 20:24
Děkuji.jdu juknout.a kdy bych měla jíd na gyndu?měla jsem samovolný postrat v říjnu a nechci být znova zklamaná a 2× se to neuchytilo a odešlo s ms :,(
@stosikova píše:
jsi v patem tydnu:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
1.5.12 20:28
@kovacici píše:
Děkuji.jdu juknout.a kdy bych měla jíd na gyndu?měla jsem samovolný postrat v říjnu a nechci být znova zklamaná a 2× se to neuchytilo a odešlo s ms :,(

me ceka uzv za dva tydny, to budu 6+6. Zkus si zavolat gyn a uvidis. To se zadarilo prirozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
1.5.12 20:30

Já jdu zítra - první utz a fakt se šíleně bojím, aby bylo vše ok. Po minulém zamlklém těhu se bojím prvního utz jak čert kříže.

• Citovat
  • Upravit
152
1.5.12 20:34

Drzim palce to klapne;) V unoru sem prodelala zamlkly potrat, takze chapu tvoji nervozitu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
1.5.12 20:37

Ano přirozenou.Už mám doma 2 roubíře už skoro 10 a 8 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siisiinaa
1.5.12 21:30

Čau děvčata, tak se také přidávám, no měla bych být ve 4tt-4, vcelku neplánovaně. 3 dny po sobě // jak semafory 8o .
Ví to zatím jen můj přítel tak se musím pochlubit ještě alespoň vám, na kontrolu mám jít 10.5. tak doufám, že bude vše v pořádku, mám z toho všeho takové smíšené pocity, ale spíš jsem ráda i když finančně jsme na tom momentálně vcelku bídně :roll: hodně tu čtu o zamlklém těhu, už by nás to hodně mrzelo ale snad zbytečně stresuju, břicho mě nebolí ani mi není nijak zle, ráno se spíš cítím parádně a prsíčka rostoo :lol:
Tak vám všem přeju krásné a hlavně zdravé mimčíky a ahoj

• Citovat
  • Upravit
1181
2.5.12 07:10

Dobré ráno, jak vám všem je dnes po ránu :lol: :lol: Dneska jsem na sebe vzala svojí sukni, která mi byla vždycky tak krásně větší a teď bříško přečuhuje, je to dívný? Jsem 7+0 TT že by bříško už rostlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
2.5.12 07:21

Ahoj děvčata, já se dneska taky dost narvala do kraťasů .-) A Jani to je tvé první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
2.5.12 07:31

@AnitramV
:mavam:
Jo jo to je mé první, taky je to vidět jsem ze všeho pěkně vyjukaná 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
2.5.12 07:51

@Janina88 : dobré ránko, opožděně gratuluju k vysledkům..:-) mě čeká kontrola až za 14 dní sem hrozně nervozní. jinak nevolnosti jakžtakž zmizely, :-)včera sme nakupovali protože nevím jak je to možné ale na všech kalhotách a sukních nedopnu zip, chybí mi tak 2 cm, snaha zatahnout nefunguje, bříško se ne a ne schovat, nezdá se mi že tak brzo už mám banděro..:-)
kdy tě objednal doktor? za jak dlouho? mě celkem štve že mě až po měsíc, kámoška chodí co 14dní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
2.5.12 08:03

no hokly potesili jste me ze nejsem jedina komu se zvetsilo brisko.i kdyz dnes jsem se vazila a mam 1kg dole, jak je mi spatne…
drzima palce tem co jdou dnes na kontrolu :* ja jdu zitra uz zacinam yt pekne nervozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
2.5.12 08:18

@Pilulkaaa
No pilulko s těma nákupama se k tobě brzy přidám z mého šatníku už jsem vyřadila 3 kalhoty :?
Doktor mě objednal na 17.5, zatím nervozní nejsem, ale to přijde, průkazku dostanu prý až toho 17 no a u mého DR se platí 2500 kč za těhotenství, ale což je supr v té cenně je screening a všechny ty předporodní vyšetření, které jinak ostatní těhule absolovují v nemocnici, můj DR má nadstandartně vybavenou ordinaci a můžeš u něj být až do porodu. Což se mi tedy rozhodně líbí.

No já se měřím v pase co dva dny :mrgreen: a za 4 dny mám o 2 cm navíc, jestli to půjde takhle rychle dál, budu to muset v práci říct asi dřív. protože už to neututlám, já mám totiž obvykle jinak plochý břicho z toho mého věčného cvičení :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
2.5.12 08:28

@Janina88 : mě to bříško taky vyskočilo jen tak… :-) pěněženku sem řádně provětrala… zas nechci utracet když vím že za 7 měsíců je potřebovat nebudu, snažila sem vybírat tak aby to bylo nositelné i potom, neměla sem co nosit, do jedněch jsem se nasoukala šly sme lapnout na zahrádku a musela sem po tajnu knoflajs povolit nedalo se to… :-)
to máš super, ja fičím do fakultky už sem v nervech jak rozdýchám ty odběry.. snad nebude takové vedro jinak nevím nevím..:-) jak jdu na kontrolu tak sestřička upozornila že mi budou brát krev, v zájmu sestřičky doufám že je borec na odběry jinak si užije chudina…:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
2.5.12 09:10

@Pilulkaaa
Ty jo už jdeš dnes na kontrolu jo? To to uteklo co :roll:
Já počkám až skončí ty vedra a vyrazím také na nákupy…Jinak by mě kleplo… :x

Tak držím palce a dej vědět jak jsi dopadla jo a pevné nervy při odběru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
2.5.12 09:12

@Janina88 nee jdu až za těch 14 dní… :-) ale díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí