Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1181
2.5.12 09:15

@Pilulkaaa
:D :D Nějak mi to v poslední době nemyslí :mrgreen: vždyť já vím že jdeš až za 14 dní… kolikátého přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
2.5.12 09:16

no také mám už pěkný pupek, a bojím se že než se dostanu ke konci těhu budu jako žok. a to se ještě říká, že u druhého mimi to břucho roste víc :zed: a ontrola u mě za týden, už aby to bylo…mám z toho hroznýho nerva, hlavně už abych se dostala na ultrazvuk a věděla že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
2.5.12 09:22

Je pravda že mě ten první UTZ hrozně uklidnil, sice se tak trochu bojím další návštěvy, ale už ne tak jako té první… Taky bych nejradši chodila k doktorovi každý týden :mrgreen: :mrgreen: Ale pokud je vše ok je to zbytečné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
2.5.12 09:30

Ahoj holky, píšu vám z učebny z fakulty, ale nemůžu to vydržet.
Holky prosím vás, dneska se mě ráno když jsem vstávala objevilo špinění. Není to vyloženě krvavé, ale spíš takový hodně hnědý hlen. Opravdu mě to vyděsilo, i když jsem někde četla, že v osmém týdnu se špinění může obejvit. Máte to někdo taky? Navíc už asi týden je mě dobře a jak jsem se dneska vyděsila, tak mám pocit, že ani prsa už mě nebolí..
Na kontrolu jdu v pátek.. já se fakt zblázním, kéž by bylo vše ok :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
2.5.12 09:44

@lidus86
Ahoj, hele 8 týden to by mělo být datum tvé druhé přicházející MS ne? No tak není to jen takový záchvěv těla , které na to třeba ještě není zvyklé ?? Myslím že pokud nekrvácíš a nemáš bolesti tak by mělo být vše ok, ale jestli si chceš být 100% jistá zajdi k DR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
2.5.12 09:46

Lidus nedes se,je to opravdu normalni,ja to mela taky.Pokud nekrvacis,tak je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
2.5.12 10:33

@Janina88 No taky už jsem ze šatníku něco vyřadila :-) a dnes jsem si do práce na kraťasy musela dát gumičku, protože knoflík nezapnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
2.5.12 10:54

@Janina88 na kontrolu jdu 16.5 až… :-) a na sreening 28.5 Už at zas vím že je vše ok… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
2.5.12 10:58

@Pherenike @Pilulkaaa
:lol: :lol: Jo jo vyřazuju vyřazuju to mám z toho že nosím vše tak na těsno pak se mi do toho ani pupek nevejde :mrgreen:
Jéé 16 tak vidíš já jdu jeden jdu jeden den po tobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
2.5.12 11:20
@Anonymní píše:
Ahoj, můžu se ještě vtěrknout? Dnes ráno slabá druhá čárka 10DPO. :) V noci mě vzbudila bolest v podbříšku, ráno jsem se snad poprvé v životě probudila ještě předtím, než mi zvonil budík a jsem citlivější na teploty. Buď je mi chladno nebo horko. Toť zatím jediné příznaky, jestli to vůbec příznaky jsou. :mrgreen: Jo a jestli to klapne, tak čekám první miminko. Zatím jako anonym Katka… :)

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, ale příteli už jsem radostnou událost oznámila, byť teda jeho reakce zdaleka tak radostná nebyla, jsem objednaná na první KO k lékaři na 7.5., tož se odtajňuji. :palec: Pokusím se v této diskuzi nějak zorientovak kdo je kdo. :D Jinak stále žádné příznaky. Jen mám asi trochu větší hlad a jím častěji, ale žádné chutě ani nevolnosti ani bolavá prsa mě nepotkaly. Snad to teď nezakřiknu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
2.5.12 11:53

@Kapaz Jojo, chutě já taky nemám, ale ten hlad - ten mám teda parádní a pořád :-D i když musím říct, že už se to trochu zmírňuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
2.5.12 12:02

@Pherenike
Ty jo kéž bych měla hlad je mi ze všeho parádně na :poblion: Nemůžu už skoro nic cejtit já prostě nevím co budu za chvilku jíst… ani teď jsem nedojedla oběd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
2.5.12 12:19

@Janina88 No to je otázka co je lepší, ale asi hlasuju pro to moje obžerství :-) A v kolikátém tt jsi? Většinou říkají, že ty nevolnosti přejdou, ale třeba moje mamka je měla do osmého měsíce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
2.5.12 12:22

@Pherenike
To mi ani neříkej do 8 měsíce???,
já teď 7+0, a pořád doufám že to přejde…Na ovoci bejt živá tak dlouho nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
2.5.12 12:41

No já jsem ráda, že se mi nevolnosti vyhýbají, jen teda na ten hlad budu muset vymyslet něco jiného. Už jsem nakoupila suchary, protože pěkně kynu. Ale kdepak, že by se mi dělalo hezké bříško, to mi akorát roste břišní špek, kyne zadek a stehna. Prý je to i tou listovkou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí