Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@hanak píše:
Ahojky, jestli chceš jít k mudr tak, abys měla jistotu, že uvidíš srdíčko, ideální je to na konci 7tt nebo začátek 8tt. Do té doby je spíš šance, že uvidíš jen dutinku a budeš se střesovat, proč tam ještě není srdíčko. Hodně záleží na tom, jak silný utz doktorka má, jestli má starší typ se slabším rozlišením, tak tam nemusí vidět ani tu dutinku.
Holky zdravím ![]()
nebliju, ale zhubla jsem 3kg, bude to drsná kontrola, tlak mám taknízko že na mě přístroj vždycky řve, vůbec nevim co řeknu v pátek Dr., jsem přesvědčená, že mě bude chtít poslat na kapačky, už to chtěl jednou udělat, jenže zrovna byly prázdniny a já se dušovala že se budu snažit, jenže teď mám raracha věčně za zády, pořád vola mamí, mamí
a chce chovat
a musim chodit do práce, to by teoreticky šlo že bych skončila, ale byl by to další problém
chjo moc se mi na tu KO nechce
nejhorší je že migrény ustaly, blití taky, ale pořád mám žaludek jak na vodě a pořád nejsem schopná ráno vstát ![]()
jinak vítám nové těhulky ![]()
táákk hlásím kontrolu u doktora, která dopadla na 1 srdíčko buší jako zvon
![]()
Mimčo je tam kde má být a dr řikal že je to krásný přímo ukázkový jak z knížky biologie, akorát jak jsem byla v šoku zapomněla jsem mu říct o obrázek hrozně mě dojmul ten tlukot srdíčka ![]()
@Janina88 píše:
jo a jsem prý 6plus 5 tzn 7 TT ?
ano a gratuluju ![]()
Ahoj holky, co začaly ty vedra, tak už mi taky občas bývá špatně
Ale všimla jsem si, že mi bylo o dost víc špatně, když jsem vynechala vitamíny, beru GS Mamavit. Tak si říkám, jestli Vám těhulkám, co je špatně, nechybí třebas nějaké ty minerály apod.??
A taky mě začaly víc bolet bradavky, takže trpím hlavně u kojení ![]()
Kamko, já taky beru vitamíny, už kvůli kyselině listové, kterou obsahují v přiměřeném množství. Sahla jsem po nich ihned po objevení //. ![]()
hanak - no já zatím nebliju, ale už je mi taky blbě, furt něco radši uždibuju.. když kmitám kolem malé, tak mi snad ty nevolnosti ani nepříjdou, ale jak jsem v klidu, tak furt něco musím jíst ![]()
Já taky nezvracím, ale žaludek mám jak na vodě. Cítím hlad a nemůžu se najíst, protože mě to natahuje. Tak aspoň jím to ovoce, u toho žaludek neprotestuje. ![]()
@Janina88 : gratuluji k prohlidce ![]()
a jde nekdo zitra? abychom drzeli palce?
Ahoj holky, hlásím se do skupiny
já jsem v 8tt po skoro ročním snažení se zadařilo. Zítra jdu na ultrazvuk i s přítelem. Chci, aby mrňouska viděl taky ![]()
Je to naše první miminko, tak se moc těšíme. Naštěstí mi blbě není, naopak bych furt něco jedla, podle špeku na břiše už jsem přibrala
váhu nemám, ale asi koupím
pořád se mi chce spát, na dnešek jsem chrupala 11 hodin a cítím se jako po 6
Prsa jako silikonová Pamela, ale přítel je rád
Na zítřek jsem vážně zvědavá. Minule mne ten idiot doktor strašlivě vystrašil, že je plod příliš malý, o těhotenství mluvil asi 5 minut a o potratech zbylou půl hodinu. Dokonale mne rozhodil, tak jsem si poplakala, a pak si řekla, že je to blbec a rozhodla se, že je vše v pořádku. Nakonec jsem si sehnala kontrolní vyšetření na soukromé klinice, protože s tím strachem se nedalo „bejt“ a bylo vidět srdíčko a vše v naprostém pořádku. Proto jsem chtěla upozornit, že prvotní vyjádření doktorů můžou být pěkně „mimo“. Nicméně k tomu doktorovi budu asi chodit dál…nebo uvidím po zítřku. Jestli bude mít zase nějaké depresivní kecy, tak na něj kašlu
říkám si, že psychika je polovina toho všeho
tak nám všem držím palce ![]()